Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
csili77
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7
Nem: Férfi
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: csili77 »

marcika23 írta:na itt még képekkel is le van magyarázva, de le fordítaná nekem magyarra valaki? Valamit nagyon nem vágok, amint felülirom a fájlt azonnal kínlodik az egész
http://www.noeman.org/gsm/symbian%5E3-m ... tware.html
Szia!
Próbáld ki a Google eszköztárat telepítsd fel a gépre az a böngésződhöz lesz segítség és van rajta web oldal fordítás igaz nem 100%-os de segít ha nem igazán megy az angol. http://www.google.com/intl/hu/toolbar/ff/index.html
marcus86
1. szint
1. szint
Készüléktípus: C7-00 + 1209
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: marcus86 »

Sziasztok!

Most 7-én vettem egy ilyen készüléket. Telenoros, 059f206 termékkódú, 12.003-as szoftververziójú. Tegnap tűnt fel, hogy a Karaktertámogatási beállítás (teljes/csökkentett) teljesen hatástalan, tehát 1 sms-be csak 70 karakter fér, így egy normál hosszúságú, 160 karakteres sms-t 3 db áráért küldene el.

Szerencsére már a második sms-nél feltűnt a hiba. Sms írásnál az első ű vagy ő betűnél már látszik is, hogy hirtelen 160 után 69-re vált a karakter-visszaszámláló. Nokia ügyfélszolgálattal telefonon beszéltem, a telefon másik végén lévő hölgy, aki kipróbálta ezt egy másik C7-en, nem tapasztalta, igaz, azon eggyel újabb, 12.004-es szoftverű telefon volt. Jelenleg szervizben van a telefonom, kíváncsi leszek, mit tudnak vele kezdeni. Pechemre ez a vásárlást követő 4. nap tűnt fel, 3 napon belül meg ugyebár hiba esetén cserélik a készüléket azonnal

Nem tudom, hogy ez egyedi hiba-e, vagy általános, de akinek C7-ese van, ellenőrizze a karaktertámogatási beállítás működőképességét, mert sokba kerülhet!

Elméletileg (navifirm+ szerint) magyar Vodafone és T-Mobile verziókra már elérhető a 12.004-es szoftver, mindenképp megéri frissíteni!

Üdv

Marcus
wonthy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S7 edge
Has thanked: 29 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: wonthy »

marcus86 írta:Sziasztok!

Most 7-én vettem egy ilyen készüléket. Telenoros, 059f206 termékkódú, 12.003-as szoftververziójú. Tegnap tűnt fel, hogy a Karaktertámogatási beállítás (teljes/csökkentett) teljesen hatástalan, tehát 1 sms-be csak 70 karakter fér, így egy normál hosszúságú, 160 karakteres sms-t 3 db áráért küldene el.

Szerencsére már a második sms-nél feltűnt a hiba. Sms írásnál az első ű vagy ő betűnél már látszik is, hogy hirtelen 160 után 69-re vált a karakter-visszaszámláló. Nokia ügyfélszolgálattal telefonon beszéltem, a telefon másik végén lévő hölgy, aki kipróbálta ezt egy másik C7-en, nem tapasztalta, igaz, azon eggyel újabb, 12.004-es szoftverű telefon volt. Jelenleg szervizben van a telefonom, kíváncsi leszek, mit tudnak vele kezdeni. Pechemre ez a vásárlást követő 4. nap tűnt fel, 3 napon belül meg ugyebár hiba esetén cserélik a készüléket azonnal

Nem tudom, hogy ez egyedi hiba-e, vagy általános, de akinek C7-ese van, ellenőrizze a karaktertámogatási beállítás működőképességét, mert sokba kerülhet!

Elméletileg (navifirm+ szerint) magyar Vodafone és T-Mobile verziókra már elérhető a 12.004-es szoftver, mindenképp megéri frissíteni!

Üdv
Marcus
Eza hiba nálam is fent áll :hmm2:
marcika23
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E51 nokiac7
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: marcika23 »

Amúyg csinált már valaki itt közületek hackelést a c7es telóval? ha igen keressen meg privátban :D
na egy proba sikerült de szerintem még mindig nem jól, na most, miféle változást kéne észre vennem a telónál ha sikerült a hack?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

marcika23 írta:Amúyg csinált már valaki itt közületek hackelést a c7es telóval? ha igen keressen meg privátban :D
na egy proba sikerült de szerintem még mindig nem jól, na most, miféle változást kéne észre vennem a telónál ha sikerült a hack?
Feltelepül minden program szignózás nélkül.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
marcus86
1. szint
1. szint

wonthy írta:
marcus86 írta:Sziasztok!

Üdv
Marcus
Eza hiba nálam is fent áll :hmm2:
Product code-ot, verziót leírod?
Kicsit megnyugodtam, hogy nem csak az én telefonom ilyen, de sajnálom, hogy te is érintett vagy:(
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

Sziasztok!

Az smses hiba nálam is jelentkezett!
Nálam, nem tudom miért, nem akarja az usb t felismerni a számítógép, rádugom és a telo tölt, mindent csinál a gép meg jobb esetbe kiirja hogy ismeretlen eszköz, vagy látom a meghajókat, de nem enged belelépni, ritkán egyből felismeri, de legtöbbször csak szenvedés! (win XP) van! :hmm2: ;)

Előre is köszönöm!
AttisX
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N86 8MP
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: AttisX »

Ahogy olvastam más fórumokon, ezt a karaktertámogatási hibát N8-asok is produkálják... :(
Nokia Theme Artist

Kép

Kép
marcus86
1. szint
1. szint

AttisX írta:Ahogy olvastam más fórumokon, ezt a karaktertámogatási hibát N8-asok is produkálják... :(
Pedig reméltem, hogy a 3410/7650-esnél kirobbant "botrányt" egy életre megjegyezte a Nokia...

Egyik online mobilos magazintól kaptam azt a választ, miszerint a független 12.003-asnál rendben működik a karaktertámogatás. Ezek után nem értem, hogy a telenoros 12.003-ban meg miért maradt benne ez a bug, de várom még a tapasztalatokat, hogy milyen szolgáltatósoknál csinálja esetleg még.

Mellesleg, még mielőtt beadtam volna a szervizbe, csináltam egy sms-tesztet a 1209-emre, hogy valóban elküldi-e az összes ékezetes betűt, és az ÁRVÍZTŰRŐ TÜKÖRFÚRÓGÉP (és csupa kisbetűvel ugyanez) üzenet változatlan formában átment a másik telefonra.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

marcus86 írta:
AttisX írta:Ahogy olvastam más fórumokon, ezt a karaktertámogatási hibát N8-asok is produkálják... :(
Pedig reméltem, hogy a 3410/7650-esnél kirobbant "botrányt" egy életre megjegyezte a Nokia...

Egyik online mobilos magazintól kaptam azt a választ, miszerint a független 12.003-asnál rendben működik a karaktertámogatás. Ezek után nem értem, hogy a telenoros 12.003-ban meg miért maradt benne ez a bug, de várom még a tapasztalatokat, hogy milyen szolgáltatósoknál csinálja esetleg még.

Mellesleg, még mielőtt beadtam volna a szervizbe, csináltam egy sms-tesztet a 1209-emre, hogy valóban elküldi-e az összes ékezetes betűt, és az ÁRVÍZTŰRŐ TÜKÖRFÚRÓGÉP (és csupa kisbetűvel ugyanez) üzenet változatlan formában átment a másik telefonra.
Mindezt úgy produkálja, hogy a Karakterkódolás csökkentett módra van állítva?
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”