Akik visszaolvastak, azok már tudhatták ezt, de a lusták nevében köszi az infótTodo írta:a Nokia C7-ben, IGEN GORILLA GLASS kijelzö található! Remélem sikerült elószlatnom a kétségeket.
Üdv: Todo

Akik visszaolvastak, azok már tudhatták ezt, de a lusták nevében köszi az infótTodo írta:a Nokia C7-ben, IGEN GORILLA GLASS kijelzö található! Remélem sikerült elószlatnom a kétségeket.
Szia.Én úgy tudom,hogy a phoenixel bármelyik product kódos firmwaret fel lehet flashelni,de a magyar nyelv biztos benne van a russian black és többi russianban.ephone írta:MichaelJackson
Én is láttam, hogy van új firmware c7-re 12.004 - de ez csak vodafone/black telókra jó. Mivel ahhoz a productkódhoz készült.
Egyébként a januári frissítés amit vársz, az N8-00 telóhoz lesz nem c7-re, sajnos. Legalábbis én úgy tudom.
Garmin topic első oldalán minden infót megtalálsz. 5.00.60-as bemásolós lesz jó.atyesz74 írta:melyik garmin xt-t toltsem le a c7-re es honna lehet letolteni.
Koszi
Amúgy nem értem hogyhogy nem tudják ... az enyém made in Hungary ... tehát Komáromban (is) gyártják. Ott azért csak kéne tudni.Todo írta:Sziasztok!
Sokakban (bennem is) kérdés merült fel azzal kapcsolatban, hogy a C7-ben akkor most Gorilla Glass kijelző van vagy nem,ezért írtam a Magyarországi Nokia képviseletnek és megkérdeztem tölük! Válaszukban arról tájékoztattak, hogy ezt bizony ők sem tudják igyhát továbbitják a kérdésemet a Nokia Finnországi fejlesztöcsapatához! A kérdésre ma jött meg a válasz email-ben, miszerint a Nokia C7-ben, IGEN GORILLA GLASS kijelzö található! Remélem sikerült elószlatnom a kétségeket.
Ezek a progik internet nélkül nem működnek... Az előző mondatodat meg nem tudtam értelmezni...h.lacka írta:Jah és,hogyan tudnám letiltani a a telfonon azt,hogy ne csatlakozzon a telenor data-ra?(moovie,vatera,stb mert nem szeretnék szép nagy számlát kapni):D
h.lacka írta:Sziasztok!
Két napja vettem én is egy c7-et a Telenornál!
Nekem vmiért nagyon lassú a telefont a fényképeket nem töltibe.
A zene lejátszó lefagy néha.A fenyképező nem indul mindig!
Szoftver?
Jah és,hogyan tudnám letiltani a a telfonon azt,hogy ne csatlakozzon a telenor data-ra?(moovie,vatera,stb mert nem szeretnék szép nagy számlát kapni):D