Nokia C6-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: C6-00
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Nokia C6-00
Nekem kettőt cseréltek ki mire jó lett a cucc és mind a kettőnek olyan hibája volt amit itt a fórumon sem olvastam előtte.huresz001 írta:Köszönöm a gyors segítséget!Elég elszomoríto, hogy egy vadonat új telefon ilyen betegecske:(
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
sajnos mostanában ez a nokia trendvezeto írta:Nekem kettőt cseréltek ki mire jó lett a cucc és mind a kettőnek olyan hibája volt amit itt a fórumon sem olvastam előtte.huresz001 írta:Köszönöm a gyors segítséget!Elég elszomoríto, hogy egy vadonat új telefon ilyen betegecske:(

Samsung galaxy s7 edge
-
- Újonc
Limahl írta: sajnos mostanában ez a nokia trend

mondjuk nekem még nem fagy stb, igaz semmit nem raktam rá utólag
remélem nem kiabáltam el...kopp..kopp..kopp

kamerájával viszont elégedett vagyok de nagyon, szép fotókat csinál szerintem és még a videó is elég nézhető lesz a hangminősége pedig kifejezetten tetszik
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA C6-00
- Has thanked: 5 times
akkor remélem az ovin keresztül is hamarosan elérhető lesz, mert így akkor elvileg kész a 20-as tré szoft. Vagy beviszem hétfőm a szervizbe, hogy frissítsék ők.Ritka90 írta:Pár napja vettem a telefont és már ez a szoftver volt rajta
Úgy, hogy szinte csak telefonálásra használom, és azt sem túl sokat, max 1x fagy le naponta, de akkor sem kéne...
-
- Újonc
Ha jársz vele szervizbe kérlek írd meg mennyi idő alatt csinálták meg. Tréé-s szervizbe viszed vagy nokia?pepe0419 írta:akkor remélem az ovin keresztül is hamarosan elérhető lesz, mert így akkor elvileg kész a 20-as tré szoft. Vagy beviszem hétfőm a szervizbe, hogy frissítsék ők.Ritka90 írta:Pár napja vettem a telefont és már ez a szoftver volt rajta
Úgy, hogy szinte csak telefonálásra használom, és azt sem túl sokat, max 1x fagy le naponta, de akkor sem kéne...
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
X-plore, egy fájlkezelő ez szerintem kell. A többit meg majd a letöltéseknél nézel. Python csak akkor rakd fel, ha valamelyik programnak kell.ozgid írta:Ti milyen programokat és játékokat tettetek fel rá pluszba? Phytont kell feltenni? Névnapos widget-et tudtok ajánlani? Lehet videó csengőhangot beállítani híváshoz?
Névnapra ez van, ez a naptárba épül be és majd a főképernyőn a naptárnál fogod látni a névnapot.
Videócsengőhangra próbáld ki ezt.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA C6-00
- Has thanked: 5 times
múltkor fél óra alatt rakták újra a 11-est trében
vezeto írta:Ha jársz vele szervizbe kérlek írd meg mennyi idő alatt csinálták meg. Tréé-s szervizbe viszed vagy nokia?pepe0419 írta:akkor remélem az ovin keresztül is hamarosan elérhető lesz, mert így akkor elvileg kész a 20-as tré szoft. Vagy beviszem hétfőm a szervizbe, hogy frissítsék ők.Ritka90 írta:Pár napja vettem a telefont és már ez a szoftver volt rajta
-
- Újonc
ok, akkor lehet jövőre megejtem én is feltéve ha addig csak jót olvasok itt rólapepe0419 írta:múltkor fél óra alatt rakták újra a 11-est trében

-
- Újonc
- Készüléktípus: 5610
- Has thanked: 0
Sziasztok! Én is gondolkodom egy ilyen telefonban, de eddig itt nagyon kritizáltátok a tmobilos készülékeket. Ha pl most veszek egy ilyen telefont, és az új szoftverrel adják, akkor is lesznek még ezek a különféle fagyás gondok? Ja és mennyire nehéz maga a telefon?:D Köszi a választ!!