Nokia C6-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
qukac
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C6-00
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Nokia C6-00

Hozzászólás Szerző: qukac »

na megvan a telefon de néhol kicsit lassúcska:S
hol tudom megnézni milyen szoftver van rajta?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

qukac írta:na megvan a telefon de néhol kicsit lassúcska:S
hol tudom megnézni milyen szoftver van rajta?
Főképernyőn *#0000# kóddal.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
gbor
Újonc
Újonc
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: gbor »

Hy!
Egy kérdés. Ennek a telónak is bele lehet nyulkálni a szoftverébe? Kicsit kevesellem a memóriát... Az oké, hogy az 5800-hoz képest megemelték a belső háttértár méretét, de a Ram az elég kevés neki... SPB-t felteszem, elinditom, és a sima opera már ki is akad, hogy kevés a memória, és el se indul... A Handy taskman-t feltettem, ott olyan 25-29 Mega van általában szabad, és az tényleg kevés. Mi lesz ha elinditom a hivásszűrőt, meg a rögzitőt? (BlackList, Total Recall) A megvásárolt Profimailről nem is beszélve... (Féláron jutottam hozzá a Pdassi-nál ;) )
Szóval valami olyasmi megoldás kellene, mint az 5800-ámnál volt, hogy alapból ki van lőve egy halom progi, ami nem kell... Vagy ugyanazok a trükkök mehetnek itt is? (Elvileg majdnem ugyanannak kell lennie a szoftvernek... )
Előre is köszi ha valaki válaszol :) (Ja és nem, nem akarok az SPB-ről lemondani :D )
Constantine
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6-00

Hozzászólás Szerző: Constantine »

:hmm2:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Constantine 2010-12-04 szomb. 16:44:08-kor.
Constantine
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6-00

Hozzászólás Szerző: Constantine »

Sziasztok!

Nem tudtok segíteni? Vettem egy Nokia C6-00 típusú telót. De egy nap többször lefagy. Nem reagál a gombokra. Telefonálás közben elsötétül a képernyő, ami normális, de egy-két esetben még a telefonálás közben a készülék már nem reagál semmire. ki kell vennem az akksit, és újra be kapcsolom akkor jó. De az ébresztést sem szereti. ha be van kapcsolva, többször előfordult, hogy beállítottam az ébresztőt, majd lekapcsoltam, és reggel nem ébresztett, és bekapcsolni sem tudtam, csak akksi kivétel, majd újra berakás után. Szerintetek a szoftverfrissítés segíteni fog? És ah igen én itthon azt nem tudnám megcsinálni? Vagy mindenképp el kell vinnem a szervízbe? :hmm2:

Segítségeteket előre is megköszönöm!
arthur877
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C6-00
Has thanked: 6 times
Been thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: arthur877 »

Constantine írta:Sziasztok!

Nem tudtok segíteni? Vettem egy Nokia C6-00 típusú telót. De egy nap többször lefagy. Nem reagál a gombokra. Telefonálás közben elsötétül a képernyő, ami normális, de egy-két esetben még a telefonálás közben a készülék már nem reagál semmire. ki kell vennem az akksit, és újra be kapcsolom akkor jó. De az ébresztést sem szereti. ha be van kapcsolva, többször előfordult, hogy beállítottam az ébresztőt, majd lekapcsoltam, és reggel nem ébresztett, és bekapcsolni sem tudtam, csak akksi kivétel, majd újra berakás után. Szerintetek a szoftverfrissítés segíteni fog? És ah igen én itthon azt nem tudnám megcsinálni? Vagy mindenképp el kell vinnem a szervízbe? :hmm2:

Segítségeteket előre is megköszönöm!
A Nokia Ovi Suite-n van hozzá új szoftver, és simán meg tudod csinálni rajta a frissítést otthon!
Amikor rá csatlakozol, akkor simán kiírja, hány frissítés van hozzá, és ha engedélyezed neki, helyben meg is csinálja...
Ezt viszont egyszerűen nem értem, hogy most tényleg ilyen marha szerencsés vagyok, hogy nekem még sosem fagyott le ez a telóm??? Használom. Egyszerre megy a GPS, közben BT head szettel telózok, Exel táblázatokat nézek, közben telózok, stb. és sosem fagyott le.. ZSÍR! :D
gborz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6-00 T-Mobile

Hozzászólás Szerző: gborz »

@Constantine:
Kitalálom, te is T-Mobile-os vagy. Csak egy picit kéne visszaolvasnod, egy hete pont erről beszéltünk.
A lényeg: egyelőre semmi nem segít rajtad, a független telefonokra megjelent frissítést T-Mobileos telefonokra nem lehet feltenni.

@arthur877:
Úgy tűnik a hiba csak a T-Mobileosoknál fordul elő, ők meg nem tudnak OVI Suite-ban frissíteni...
golyos
2. szint
2. szint
Készüléktípus: ZTE Grand X IN Rooted-HTC WfS
Has thanked: 19 times
Been thanked: 6 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: golyos »

@arthur877:
Úgy tűnik a hiba csak a T-Mobileosoknál fordul elő, ők meg nem tudnak OVI Suite-ban frissíteni...[/quote]

Viszont a régi trükk még bejöhet: Product kód átirásával független szoftvert rá lehet rakni(legalábbis N70-nél müködött-sima t.mobos N70re független Music edition szoftvert raktam)
A garancia miatt necces egy kicsit,de ha visszarakod a gyári szoftot akkor nem derül ki.
Szakértők,moderátorok!
Müködhet ez a megoldás??? :hmm2:

Nekem csak a Flash light extrem(zseblámpa) progival fagyott azóta semmi fagyás(t-mobilos teló).
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

golyos írta: Viszont a régi trükk még bejöhet: Product kód átirásával független szoftvert rá lehet rakni(legalábbis N70-nél müködött-sima t.mobos N70re független Music edition szoftvert raktam)
A garancia miatt necces egy kicsit,de ha visszarakod a gyári szoftot akkor nem derül ki.
Szakértők,moderátorok!
Müködhet ez a megoldás??? :hmm2:

Nekem csak a Flash light extrem(zseblámpa) progival fagyott azóta semmi fagyás(t-mobilos teló).
Olvasd el ezt.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
peterking
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95+8G v30

Hozzászólás Szerző: peterking »

Nekem is független C6-om van és nincsen fagyás gondom , még a zseblámpa program sem csinál bajt. Ez biztos a T-ré-mobil specialitása. :whaaa:
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”