Nokia C5
Re: Nokia C5
Jaj, köszi, sikerrel jártam, de azokkal mit lehet tenni, amiket már töröltem a memoriakártyáról, és csak a témák közt van a használhatatlan porhüvelyük? Köszi
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ugyanaztm01ra írta:Jaj, köszi, sikerrel jártam, de azokkal mit lehet tenni, amiket már töröltem a memoriakártyáról, és csak a témák közt van a használhatatlan porhüvelyük? Köszi

-
- Újonc
- Készüléktípus: C5
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy a C5-ösben hogyan lehetne beállítani, hogy a készenléti mód naptár sora ne azt mutassa, hogy nincs mára naptárjegyzet, hanem a következő legközelebbit, illetve, hogy mutassa a nem teljesített feladatokat (ez még fontosabb lenne nekem). Mert csak aznap mutatja a teendőt, amikorra a határideje be van írva. Az meg nem mindig jó
Köszönöm a segítségeteket
az lenne a kérdésem, hogy a C5-ösben hogyan lehetne beállítani, hogy a készenléti mód naptár sora ne azt mutassa, hogy nincs mára naptárjegyzet, hanem a következő legközelebbit, illetve, hogy mutassa a nem teljesített feladatokat (ez még fontosabb lenne nekem). Mert csak aznap mutatja a teendőt, amikorra a határideje be van írva. Az meg nem mindig jó

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ha találkozónak mented el akkor kiírja.vasalarcos írta:Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy a C5-ösben hogyan lehetne beállítani, hogy a készenléti mód naptár sora ne azt mutassa, hogy nincs mára naptárjegyzet, hanem a következő legközelebbit, illetve, hogy mutassa a nem teljesített feladatokat (ez még fontosabb lenne nekem). Mert csak aznap mutatja a teendőt, amikorra a határideje be van írva. Az meg nem mindig jó![]()
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
És azt hogy oldjam, meg, hogy ha nincs aznapi találkozó, akkor mutassa a következőt? (ami nem azon a napon lesz,hanem pl másnap, harmadnap, stb. mert nekem nem mutatja, csak az aznapit)
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Én megnéztem és még a teendőnél is kiadja a következőt. Nem tudom, hogy miért nem adja ki neked.vasalarcos írta:És azt hogy oldjam, meg, hogy ha nincs aznapi találkozó, akkor mutassa a következőt? (ami nem azon a napon lesz,hanem pl másnap, harmadnap, stb. mert nekem nem mutatja, csak az aznapit)
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
Tehát Nokia C5 öm van, T-Mobilos, szoftver egyedi verzió 031.022.262.03. A névjegysáv nevű készenléti téma van beállítva, és az a bajom, hogy a névjegysáv alatt megjelenő Naptár "Alkalmazás a kezdőképernyőn" azt mutatja, hogy "Mára nincs naptárjegyzet" ha aznapra nincs semmi beírva. Én azt szeretném, hogy mutassa a következő bejegyzést, akkor ha az nem ma van.
-
- Újonc
Üdv
Szeretnék tőletek egy pozitív-negatív listát a telefonról
Mi szól mellette és ellene
Van(volt) egy htc diamondom(sajna összetört)
Másikra nincs pénzem és a cégem kb 20000 forintig (előfizetésre)vesz telefont
Ezen vagy egy Nokia 5230 navin gondolkozom ,ezért jönne jól egy ilyen lista
Köszi
zs
Szeretnék tőletek egy pozitív-negatív listát a telefonról
Mi szól mellette és ellene
Van(volt) egy htc diamondom(sajna összetört)
Másikra nincs pénzem és a cégem kb 20000 forintig (előfizetésre)vesz telefont
Ezen vagy egy Nokia 5230 navin gondolkozom ,ezért jönne jól egy ilyen lista
Köszi
zs
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
Ma sikerült a telefont http://www.dotsis.com/mobile_phone/s60v ... hed-3.html ez alapján módosítani rm645_032.010_U000.000_prd.uda.fpsx legfrissebb verzióval.
Rompatcher működik. Az E52 Patcheket tettem bele, működnek is rendesen. A Callrecorder is működik pittyegés nélkül az E52-nél leírtak szerint.
Gyors minden.
Eddig meg vagyok vele elégedve.
Most fedeztem fel egy hibát. A Patchek újraindítás után nem aktívak, pedig Autóra vannak állítva. Aki tud erre valami okosat, az írja meg!
Rompatcher működik. Az E52 Patcheket tettem bele, működnek is rendesen. A Callrecorder is működik pittyegés nélkül az E52-nél leírtak szerint.
Gyors minden.
Eddig meg vagyok vele elégedve.
Most fedeztem fel egy hibát. A Patchek újraindítás után nem aktívak, pedig Autóra vannak állítva. Aki tud erre valami okosat, az írja meg!
-
- Újonc
- Készüléktípus: C5-00
üdv!
Kb 1 hete van nokia c5-öm eddig meg vagyok vele elégedve. nem recseg nem ropog a gombok nyomáspontja jó a kijelző szép.
A a gyári fülhallgató elég gyenge:S meg a hangszóró se olyan hangos mint a régi telómé (6233:D). meg van 1-2 dolog ami idegesít , bár szerintem nagyrészét lehet orvosolni vmi progival. Szóval kéne vmi program amivel a kamera hangját ki tudom kapcsolni illletve 1 olyan amivel tudom a vakut zseblámpaként használni. meg esetleg vmi kénézegető is:D
Próbáltam meghackelni a telót heloox2-vel de azt írja unpacking files és onnan nem tölt tovább:S ha vki tud benne segíteni hálásan megköszönném
Kb 1 hete van nokia c5-öm eddig meg vagyok vele elégedve. nem recseg nem ropog a gombok nyomáspontja jó a kijelző szép.
A a gyári fülhallgató elég gyenge:S meg a hangszóró se olyan hangos mint a régi telómé (6233:D). meg van 1-2 dolog ami idegesít , bár szerintem nagyrészét lehet orvosolni vmi progival. Szóval kéne vmi program amivel a kamera hangját ki tudom kapcsolni illletve 1 olyan amivel tudom a vakut zseblámpaként használni. meg esetleg vmi kénézegető is:D
Próbáltam meghackelni a telót heloox2-vel de azt írja unpacking files és onnan nem tölt tovább:S ha vki tud benne segíteni hálásan megköszönném