Nokia C5

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
m01ra
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia C5

Hozzászólás Szerző: m01ra »

Jaj, köszi, sikerrel jártam, de azokkal mit lehet tenni, amiket már töröltem a memoriakártyáról, és csak a témák közt van a használhatatlan porhüvelyük? Köszi
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

m01ra írta:Jaj, köszi, sikerrel jártam, de azokkal mit lehet tenni, amiket már töröltem a memoriakártyáról, és csak a témák közt van a használhatatlan porhüvelyük? Köszi
Ugyanazt ;)
vasalarcos
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C5

Hozzászólás Szerző: vasalarcos »

Sziasztok,

az lenne a kérdésem, hogy a C5-ösben hogyan lehetne beállítani, hogy a készenléti mód naptár sora ne azt mutassa, hogy nincs mára naptárjegyzet, hanem a következő legközelebbit, illetve, hogy mutassa a nem teljesített feladatokat (ez még fontosabb lenne nekem). Mert csak aznap mutatja a teendőt, amikorra a határideje be van írva. Az meg nem mindig jó :D

Köszönöm a segítségeteket
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

vasalarcos írta:Sziasztok,

az lenne a kérdésem, hogy a C5-ösben hogyan lehetne beállítani, hogy a készenléti mód naptár sora ne azt mutassa, hogy nincs mára naptárjegyzet, hanem a következő legközelebbit, illetve, hogy mutassa a nem teljesített feladatokat (ez még fontosabb lenne nekem). Mert csak aznap mutatja a teendőt, amikorra a határideje be van írva. Az meg nem mindig jó :D

Köszönöm a segítségeteket
Ha találkozónak mented el akkor kiírja.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
vasalarcos
Újonc
Újonc

És azt hogy oldjam, meg, hogy ha nincs aznapi találkozó, akkor mutassa a következőt? (ami nem azon a napon lesz,hanem pl másnap, harmadnap, stb. mert nekem nem mutatja, csak az aznapit)
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

vasalarcos írta:És azt hogy oldjam, meg, hogy ha nincs aznapi találkozó, akkor mutassa a következőt? (ami nem azon a napon lesz,hanem pl másnap, harmadnap, stb. mert nekem nem mutatja, csak az aznapit)
Én megnéztem és még a teendőnél is kiadja a következőt. Nem tudom, hogy miért nem adja ki neked.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
vasalarcos
Újonc
Újonc

Tehát Nokia C5 öm van, T-Mobilos, szoftver egyedi verzió 031.022.262.03. A névjegysáv nevű készenléti téma van beállítva, és az a bajom, hogy a névjegysáv alatt megjelenő Naptár "Alkalmazás a kezdőképernyőn" azt mutatja, hogy "Mára nincs naptárjegyzet" ha aznapra nincs semmi beírva. Én azt szeretném, hogy mutassa a következő bejegyzést, akkor ha az nem ma van.
zsloti
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: zsloti »

Üdv
Szeretnék tőletek egy pozitív-negatív listát a telefonról
Mi szól mellette és ellene
Van(volt) egy htc diamondom(sajna összetört)
Másikra nincs pénzem és a cégem kb 20000 forintig (előfizetésre)vesz telefont
Ezen vagy egy Nokia 5230 navin gondolkozom ,ezért jönne jól egy ilyen lista
Köszi
zs
davidsz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800

Hozzászólás Szerző: davidsz »

Ma sikerült a telefont http://www.dotsis.com/mobile_phone/s60v ... hed-3.html ez alapján módosítani rm645_032.010_U000.000_prd.uda.fpsx legfrissebb verzióval.
Rompatcher működik. Az E52 Patcheket tettem bele, működnek is rendesen. A Callrecorder is működik pittyegés nélkül az E52-nél leírtak szerint.
Gyors minden.

Eddig meg vagyok vele elégedve.

Most fedeztem fel egy hibát. A Patchek újraindítás után nem aktívak, pedig Autóra vannak állítva. Aki tud erre valami okosat, az írja meg!
pajav8
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C5-00

Hozzászólás Szerző: pajav8 »

üdv!
Kb 1 hete van nokia c5-öm eddig meg vagyok vele elégedve. nem recseg nem ropog a gombok nyomáspontja jó a kijelző szép.
A a gyári fülhallgató elég gyenge:S meg a hangszóró se olyan hangos mint a régi telómé (6233:D). meg van 1-2 dolog ami idegesít , bár szerintem nagyrészét lehet orvosolni vmi progival. Szóval kéne vmi program amivel a kamera hangját ki tudom kapcsolni illletve 1 olyan amivel tudom a vakut zseblámpaként használni. meg esetleg vmi kénézegető is:D
Próbáltam meghackelni a telót heloox2-vel de azt írja unpacking files és onnan nem tölt tovább:S ha vki tud benne segíteni hálásan megköszönném
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”