Hellstriker 2
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Hellstriker 2
Azért bátorkodtam létrehozni ezt a témát, mert végre napvilágot látott egy demo ebből a játékból, igaz egyelőre kínai nyelven, de ígérik, hogy hamarosan lesz angol változat is.
Fejlesztő és kiadó: DingooGames
Akiknek a 7 Days Salvation című játékot is köszönhetjük, új játékuk, amely kategóriája szerint
Akció RPG ugyanazt a grafikus motort használja, így ismét megcsodálhatjuk a festményszerű környezetet és részt vehetünk a Hellstriker első részére hajazó, de annál tovább fejlesztett akciókban.
Az első rész csak S60v2-re jelent meg, de most lehetőségünk van kipróbálni az új részt az S60v3-as telefonokon is.
Mondanom sem kell, hogy hozzáértők állítása szerint az n-gage platformra fejlesztők tanúlhatnának a DingooGames csapatától
Fejlesztő és kiadó: DingooGames
Akiknek a 7 Days Salvation című játékot is köszönhetjük, új játékuk, amely kategóriája szerint
Akció RPG ugyanazt a grafikus motort használja, így ismét megcsodálhatjuk a festményszerű környezetet és részt vehetünk a Hellstriker első részére hajazó, de annál tovább fejlesztett akciókban.
Az első rész csak S60v2-re jelent meg, de most lehetőségünk van kipróbálni az új részt az S60v3-as telefonokon is.
Mondanom sem kell, hogy hozzáértők állítása szerint az n-gage platformra fejlesztők tanúlhatnának a DingooGames csapatától
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Re: Hellstriker 2
A demot éppen lehet próbálgatni
Nekem egyelőre olyan volt, mint ha gyakorló pályákon járnék, 2 helyszín váltogatta egymást és egyre több(és változatosabb) ellenfél jött.
Alapvetően 2 támadása van az 5-össel, 8-assal és a nullával, védekezik a 7-essel és a csillaggal is(lehet kombózni, ehhez nyújt némi segítséget a 'settings'ben a játék, sajna a képernyőt nem tudtam elforgatni), a 9-es lehet az inventori és az segít belépni vagy fellépni valahova illetve a kettőskereszttel lehet leszúrni végleg a már térderogyott ellenséget.
Nekem egyelőre olyan volt, mint ha gyakorló pályákon járnék, 2 helyszín váltogatta egymást és egyre több(és változatosabb) ellenfél jött.
Alapvetően 2 támadása van az 5-össel, 8-assal és a nullával, védekezik a 7-essel és a csillaggal is(lehet kombózni, ehhez nyújt némi segítséget a 'settings'ben a játék, sajna a képernyőt nem tudtam elforgatni), a 9-es lehet az inventori és az segít belépni vagy fellépni valahova illetve a kettőskereszttel lehet leszúrni végleg a már térderogyott ellenséget.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E51
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Kipróbáltam én is, látszik rajta h nagyon béta verzió még, a legnagyobb bajom az volt, hogy a hangot nem tudtam lejjebb venni játék közben, érdekes így kínaiul
- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Nem: Férfi
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
Én is várom a fullt, vagy az angol verziójú demot
Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!
- mikyfear
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8GB
Jó kis game.Remélem hamarosan meglesz az egész játék is!
N95 8GB Hack
N-GAGE név: mikyfear
iwiw: Nokia Club [N-series]
N-GAGE név: mikyfear
iwiw: Nokia Club [N-series]
-
- 1. szint
- Készüléktípus: e71 + gs3
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 3 times
"de jó" hogy nektek fektetett kijelzőn megy, nekem e61-en, pedig szintén fektetve inditja, ami valojaban az állókép...igy szét vannak csuszva a texturák, és játszhatatlan..!!!
van erre megoldás??
van erre megoldás??
Mindent a szemnek!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 6630
inne töltsétek az s60v2-es verziót:http://soft3d.org/download/20090214/tdd_v2_176x208.rar
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N95 6630 7650 770
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Esetleg próbáld ki a rotatemet, hátha azzal el tudod forgatni a képernyőthuppe írta:"de jó" hogy nektek fektetett kijelzőn megy, nekem e61-en, pedig szintén fektetve inditja, ami valojaban az állókép...igy szét vannak csuszva a texturák, és játszhatatlan..!!!
van erre megoldás??
http://www.n95.hu Nokia N95-el és egyéb S60-as telefonokkal foglalkozó információs oldal
- bikemano
- 3. szint
- Készüléktípus: iPhone 3G
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Kapcsolat:
Ez elindulna Nokia N73 is ???
Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB