Quake III
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95 8gb
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Quake III
hello!
Már elegem van egyfolytában szenvedek vele... mindent megcsináltam és mindig ez a hiba:
--- Common Initialization Complete ---
Opening IP socket: localhost:27960
ERROR: UDP_OpenSocket: socket: No such file or directoryOpening IP socket: localhost:27961
ERROR: UDP_OpenSocket: socket: No such file or directoryOpening IP socket: localhost:27962
ERROR: UDP_OpenSocket: socket: No such file or directoryOpening IP socket: localhost:27963
ERROR: UDP_OpenSocket: socket: No such file or directoryOpening IP socket: localhost:27964
ERROR: UDP_OpenSocket: socket: No such file or directoryOpening IP socket: localhost:27965
ERROR: UDP_OpenSocket: socket: No such file or directoryOpening IP socket: localhost:27966
ERROR: UDP_OpenSocket: socket: No such file or directoryOpening IP socket: localhost:27967
ERROR: UDP_OpenSocket: socket: No such file or directoryOpening IP socket: localhost:27968
ERROR: UDP_OpenSocket: socket: No such file or directoryOpening IP socket: localhost:27969
ERROR: UDP_OpenSocket: socket: No such file or directory----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
----- CL_Shutdown -----
-----------------------
Sys_Error: Couldn't allocate IP port
Légyszi segítsetek mi lehet a baja? kösszi!
Már elegem van egyfolytában szenvedek vele... mindent megcsináltam és mindig ez a hiba:
--- Common Initialization Complete ---
Opening IP socket: localhost:27960
ERROR: UDP_OpenSocket: socket: No such file or directoryOpening IP socket: localhost:27961
ERROR: UDP_OpenSocket: socket: No such file or directoryOpening IP socket: localhost:27962
ERROR: UDP_OpenSocket: socket: No such file or directoryOpening IP socket: localhost:27963
ERROR: UDP_OpenSocket: socket: No such file or directoryOpening IP socket: localhost:27964
ERROR: UDP_OpenSocket: socket: No such file or directoryOpening IP socket: localhost:27965
ERROR: UDP_OpenSocket: socket: No such file or directoryOpening IP socket: localhost:27966
ERROR: UDP_OpenSocket: socket: No such file or directoryOpening IP socket: localhost:27967
ERROR: UDP_OpenSocket: socket: No such file or directoryOpening IP socket: localhost:27968
ERROR: UDP_OpenSocket: socket: No such file or directoryOpening IP socket: localhost:27969
ERROR: UDP_OpenSocket: socket: No such file or directory----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
----- CL_Shutdown -----
-----------------------
Sys_Error: Couldn't allocate IP port
Légyszi segítsetek mi lehet a baja? kösszi!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N97 mini
Helló!
N97 minim van és feldobtam rá!de semmi!:S
ez alapján: 1. Lépés;
Töltsük le innen a "baseq3" nevű mappa számunkra szükséges részeit.
2. Lépés;
A memóriakártyán/belső tárolón hozzunk létre egy quake3 mappát.
3. Lépés;
Most a baseq3 mappát másoljuk át a quake3 mappába. (Így kell kinézzen: *:/quake3/baseq3/*.pk3)
4. Lépés;
Tegyük fel a P.I.P.S ezen verzióját és
A; Amennyiben 3D gyorsítós készülékkel rendelkezünk (N95 8GB, E90, N82) a keret program ezen verzióját telepítsük!
B; Ha FPU nélküli telefonnal rendelkezünk, akkor pedig ezt a verziót telepítsük.
ez az de nem fut megse reccen inditom nyomkodom de semmi!:S
igaz a pcre nem raktam fel az baj lehet?!
Ezt irja hibának:Q3 1.32b S60-ARM Nov 26 2008
----- FS_Startup -----
Current search path:
e:\quake3/baseq3
-----
N97 minim van és feldobtam rá!de semmi!:S
ez alapján: 1. Lépés;
Töltsük le innen a "baseq3" nevű mappa számunkra szükséges részeit.
2. Lépés;
A memóriakártyán/belső tárolón hozzunk létre egy quake3 mappát.
3. Lépés;
Most a baseq3 mappát másoljuk át a quake3 mappába. (Így kell kinézzen: *:/quake3/baseq3/*.pk3)
4. Lépés;
Tegyük fel a P.I.P.S ezen verzióját és
A; Amennyiben 3D gyorsítós készülékkel rendelkezünk (N95 8GB, E90, N82) a keret program ezen verzióját telepítsük!
B; Ha FPU nélküli telefonnal rendelkezünk, akkor pedig ezt a verziót telepítsük.
ez az de nem fut megse reccen inditom nyomkodom de semmi!:S
igaz a pcre nem raktam fel az baj lehet?!
Ezt irja hibának:Q3 1.32b S60-ARM Nov 26 2008
----- FS_Startup -----
Current search path:
e:\quake3/baseq3
-----
-
- 1. szint
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
A RAM igénye miatt, csak az első 2 részre van esély.marcibarath írta:Sziasztok! félve kérdezem meg, nokia e51en működhet?
-
- 1. szint
ó shit.
kár hogy nem megy, szorakoztam volna vele egy jót. de akkor marad a quake2. hüpp hüpp 

- HUN_FriDE of FiRE
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
-
- Újonc
- Készüléktípus: n73
Sziasztok!
Én le akarom tölteni a játékot a telóra és ott van a link hogy FPU nélküli telókra EZZEL a linkel lehet letölteni. Mikor rákattintok a linkre bejön egy új ablak de teljesen más progik vannak ott és a quake 3-nak semmi nyoma. Valaki tudna küldeni egy linket?
Előre is köszi.
Én le akarom tölteni a játékot a telóra és ott van a link hogy FPU nélküli telókra EZZEL a linkel lehet letölteni. Mikor rákattintok a linkre bejön egy új ablak de teljesen más progik vannak ott és a quake 3-nak semmi nyoma. Valaki tudna küldeni egy linket?
Előre is köszi.