Am elolvastam.. pont azért mondom h elvileg a pak fájlokon kívűl már nem kell semmi csak a pips meg a keret progi és nekem így van.. de elindítom és semmi.. egyszerűbb lett volna leírnod h miért nem jó ,mint h kötöszködsz azzal h nem olvastam el... a másik dolog ha már ennyire ragaszkodsz az elolvasáshoz akkor ez a szövegrész is hibás az első hszben: "Most a Quake-2-Slimen.rar mappa két .pak fájljait" nem 2 pak fáj van hanem 3... ami utána ott van a hozzászólásban h az is kell.. akkor azt is kijavítjatod és láthatod h elolvastam még a hozzászólásokat is.. De ezzel a hszel a problémámon nem segítettél...zoldflip írta:Legyél szíves olvasd el a részletes leírást, azért van ELSŐ HSZ, hogy a lehető legfontosabb információkat magán foglalja, ez talán új, már így van. Használd más témákban is, bár tény elég satnya a legtöbb, de itt igen részletes, amit én post-oltam, szó'a, használni!!mate370 írta:De a mappákba nem kell rakni semmit a .pak-okon kívűl.. csak feltelepíteni a telfon típustól függően a keratprogit és ennyi? Mert nekem csak a .pak-o vannak és a keret progi és nem megy.. a q1 sem... Mért?Elnidítom sé semmi
Quake II
- mate370
- 1. szint
- Készüléktípus: iPhone 3GS 32GB
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Quake II
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
Indítsd újra a telefont, és úgy próbáld meg elindítani 
Ha nem sikerül, akkor nem tudom hova telepítetted a quake2-t, telepítsd fel egy másik maghajtóra, és restart, majd indít
Ja és döntött képernyővel próbáld indítani
zoldflip: Akkor akár zárhatom is a topikot nem? Mert elég lenne csak az első hsz... Vagy tévedek?
Ha bármi kérdésetek van nyugodtan tegyétek fel! Hiszen ezért van a fórum

Ha nem sikerül, akkor nem tudom hova telepítetted a quake2-t, telepítsd fel egy másik maghajtóra, és restart, majd indít

Ja és döntött képernyővel próbáld indítani

zoldflip: Akkor akár zárhatom is a topikot nem? Mert elég lenne csak az első hsz... Vagy tévedek?
Ha bármi kérdésetek van nyugodtan tegyétek fel! Hiszen ezért van a fórum

- mate370
- 1. szint
- Készüléktípus: iPhone 3GS 32GB
zoldflip: Nem offolom topicot...
most látom csak milyen rendes vagy.. bocs de nem hamisítottam az írásodat csak nem másoltam ki végig.. ha pontosabban írtad volna h 3 vagy mind a 3 pak fájlt akkor értelmesebb lenne és szerintem te tanulj meg először magyarul.. ha olyan érthetően írtad le akkor h lehet h vki nem rakta fel a 0-at...
Sturst: Sajnos így sem jó... :S Amikor rákattintok az iconjára akkor nincs semmi..
most látom csak milyen rendes vagy.. bocs de nem hamisítottam az írásodat csak nem másoltam ki végig.. ha pontosabban írtad volna h 3 vagy mind a 3 pak fájlt akkor értelmesebb lenne és szerintem te tanulj meg először magyarul.. ha olyan érthetően írtad le akkor h lehet h vki nem rakta fel a 0-at...
Sturst: Sajnos így sem jó... :S Amikor rákattintok az iconjára akkor nincs semmi..
-
- Újonc
- Készüléktípus: N76
Igazad van, bocs a félre magyarázásért, de mivel nekem nincs N95öm, ezért nem tudtam, csak a Nokia honlapján ezt írták.DjTommy írta:Amit te írsz ramot, az még a 10,11,12-es szoftverben voltGojo írta:Nem tévedsz. Az N95ösnek mindössze 18 MB RAM-ja van, ezért nem fut rajta a Quake II, mert ahhoz nem árt 25-30MB-nyi. Sajnos az N95ön csak a Quake I fut. Kár hogy kispórólták belőle a RAM-ot.![]()
A 20,21,30,31-es szoftban, 30mb szabad ramja van a telonak![]()
- -Dr-Strust-
- Moderátor
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E90 + E51
Bocsánatot kérek előre is, mert ontopic hsz lesz.
HW rendernél hogy lehet fényerőt növelni? Mert ott olyan sötét a kép, mint én, és a brightness-re nekem nem reagál a cumó.
Kösz.

HW rendernél hogy lehet fényerőt növelni? Mert ott olyan sötét a kép, mint én, és a brightness-re nekem nem reagál a cumó.
Kösz.
Nokia E90, E51
Sennheiser CX300, AKG K271
Sennheiser CX300, AKG K271
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- cellux
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N82 + Galaxy Ace
felrakom ugy ahogy levan írva mikor rákattintok az ikonra kiírja hogy menü: A funkció nem található. na ez mi?
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Ha E65-ön próbáltad, akkor korábban lel lett írva, hogy egyik Quake sem kompatibilis vele, mert symbian 9.1-es a szoftvere. Hidd el tudom miről beszélek, nekem is 9.1-es telóm van és sajnos nem tolhatom a Quake-eketcellux írta:felrakom ugy ahogy levan írva mikor rákattintok az ikonra kiírja hogy menü: A funkció nem található. na ez mi?