Windows Mobile általános beszélgetések
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Készüléktípus: O2
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6700 classic
- Has thanked: 1 time
Re: Windows Mobile általános beszélgetések
Hello.Annak orulok hogy nincs nagy gond,de hogy kell ratolni az ujat?.. Koszi!
- Secpali
- Újonc
Nem tudom, hogy olvastátok-e, de a Nokia bejelentette, hogy a Symbianról inkább a Windows Phone 7 felé orientálódna és konkrét készüléket is jelentett be hozzá! Eddig azt hittem, hogy szegény Nokia totál halott az okostelefonok között, de még van remény! 

-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Desire
Hellotok,
HTC Desire tulajdonos voltam, igaz csak a tegnapi napig, mivel a rendőrség lefoglalta tőlem :-( A lényeg a történetben csak annyi, hogy üzletben vettem újan, amiről kiderült hogy lopott, elvették, de a 400 eurómat visszakaptam szerencsére :-)
Kicsit azon gondolkodok, hogy melyik készüléket vegyem. Maradok tutira a HTC-nél, de most a 7es széria elég érdekes és nem tudok dönteni. Igaz, itt android vs windows phone 7-ről van szó, de ennél a szériánál ígérnek fűt-fát, hogy mennyi mindent újítottak stb. Szerintetek most mi lenne a jó választás? Vagy esetleg várni egy kicsit, mert most hónapokon belül jönnek a 2011-es mobilok? A válaszotokat előre is hálásan köszönöm!
HTC Desire tulajdonos voltam, igaz csak a tegnapi napig, mivel a rendőrség lefoglalta tőlem :-( A lényeg a történetben csak annyi, hogy üzletben vettem újan, amiről kiderült hogy lopott, elvették, de a 400 eurómat visszakaptam szerencsére :-)
Kicsit azon gondolkodok, hogy melyik készüléket vegyem. Maradok tutira a HTC-nél, de most a 7es széria elég érdekes és nem tudok dönteni. Igaz, itt android vs windows phone 7-ről van szó, de ennél a szériánál ígérnek fűt-fát, hogy mennyi mindent újítottak stb. Szerintetek most mi lenne a jó választás? Vagy esetleg várni egy kicsit, mert most hónapokon belül jönnek a 2011-es mobilok? A válaszotokat előre is hálásan köszönöm!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N79
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy szeretnék venni egy Omniát. Winmobile miatt választottam ezt a típust, de ha más készüléket tudtok ajánlani az is jó! Ami nagyjából lényeg: Hozzá tudjak nyúlni szoftverügyileg, Lehessen rá telepíteni dolgokat, nagy legyen a kijelző, minnél stabilabb, erősebb legyen hardverileg. Nem tudom, hogy TMC van-e ezekben, de az is kéne. Tulajdonképpen szeretem az "okostelefonokat" a symbian már "megvolt" Munkaeszköz is lenne, GPS-ként. Ezért is nagy kijelző kell, na meg mert vak is vagyok!
a tmc is emiatt kéne. Van egy Mio P560-asom van rajta Primo de nem elég erős hozzá. Samsung 400Mhz Processor # 512 MB ROM / 64 MB RAM Ez van benne. Nincs vele gond lehet használni csak kicsit lassú a menü. Hogyha esetleg érdekel valakit ez a gép, van sima Igo8 is rajta, meg van egy N79-em feltörve, mindenféle GPS programmal vagy akár gyári állapotra is vissza állítom ha kell. Annyi a baja, hogy egy kicsit viseletes a külseje de hibátlanul működik. Ezt a kettőt cserélném valami másra egy kis ráfizetéssel is. Amit szeretnék azt fent nagyjából lefirkáltam. Nem muszály omnia legyen. De valami Winmobile-os cucc. Bocs ha kicsit bő lett de marha beteg vagyok
és nem vagyok valami összeszedett 
Abban kérném a segítségeteket, hogy szeretnék venni egy Omniát. Winmobile miatt választottam ezt a típust, de ha más készüléket tudtok ajánlani az is jó! Ami nagyjából lényeg: Hozzá tudjak nyúlni szoftverügyileg, Lehessen rá telepíteni dolgokat, nagy legyen a kijelző, minnél stabilabb, erősebb legyen hardverileg. Nem tudom, hogy TMC van-e ezekben, de az is kéne. Tulajdonképpen szeretem az "okostelefonokat" a symbian már "megvolt" Munkaeszköz is lenne, GPS-ként. Ezért is nagy kijelző kell, na meg mert vak is vagyok!

-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Árat nem írtál,így gondolom mindegy:
HTC HD 2 és még választhatsz is winMO vagy android...
Alacsonyabb árfekvésben Omnia II,de az alap Omniát nem javaslom,csak kínlódtam vele,míg megvolt (kb 1 hét) azóta nem vennék WinMo-t..Biztos jó meg minden,de nekem nem gyere be...
HTC HD 2 és még választhatsz is winMO vagy android...
Alacsonyabb árfekvésben Omnia II,de az alap Omniát nem javaslom,csak kínlódtam vele,míg megvolt (kb 1 hét) azóta nem vennék WinMo-t..Biztos jó meg minden,de nekem nem gyere be...

-
- 1. szint
Hát ez nekem is megtetszett...
Minden megvan amit kell, szép nagy, berhelhető. Szerelmes is lettem...
Csak hát az ára... Nem tudsz vagy tudtok mondani egy kb árat, hoyg mit ér a telóm meg a pda-m? A telóhoz a fülhalgatót kivéve minden megvan (egyszerűen nem tudom hova tettem el, hogy ne legyen baja!). Kicsit viseletes de teljesen 100-osan megy. Van hozzá, Asszem sötétbarna és egy narancs hátlap a teló fehér. A másik két hátlapot egyáltalán nem használtam. A Pda az karcmentes, csak a hátulja van egy kicsit egy helyen a szélvédőtartóba val ki be csúsztatás miatt, és a gyári autós töltője van hozzá még!
Az Omnia HD az milyen?

Az Omnia HD az milyen?
-
- 1. szint
Újra sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a már említett Mio P560-asom nem akar Wifire csatlakozni. Remélem csak szoftverprobléma. Azt szeretném megkérdezni, hogy hol tudom megnézni, hogy melyik az a legújabb Winmobile vagy rom amit rá tudok rakni? csinálták már előttem de azért megkérdezem inkább. A jelenség az az, hogy látja a wifi-t de ahogy elkezd csatlakozni egyből elérhetetlennek mutatja a hozzáférési pontot, majd újra látja és ugyanez ismétlődik. Egyik napról a másikra jött...
Előre is köszi a segítséget!
Olyan kérdésem lenne, hogy a már említett Mio P560-asom nem akar Wifire csatlakozni. Remélem csak szoftverprobléma. Azt szeretném megkérdezni, hogy hol tudom megnézni, hogy melyik az a legújabb Winmobile vagy rom amit rá tudok rakni? csinálták már előttem de azért megkérdezem inkább. A jelenség az az, hogy látja a wifi-t de ahogy elkezd csatlakozni egyből elérhetetlennek mutatja a hozzáférési pontot, majd újra látja és ugyanez ismétlődik. Egyik napról a másikra jött...
Előre is köszi a segítséget!
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Nem: Férfi
- Been thanked: 118 times
Szia!
Lehetséges, hogy le van tiltva a PDA a hálózatról. Ha biztosan nincs letiltva, akkor az is lehetséges, hogy nincs aktiválva a DHCP a routeren, vagy már meg van adva egy maximális kliens szám, és ebbe a Mio-d már nem fér bele. Ha ezek körül egyik sem, akkor valószínűleg szoftveres a probléma, de nem tudom hol találhatnál romot hozzá.
Lehetséges, hogy le van tiltva a PDA a hálózatról. Ha biztosan nincs letiltva, akkor az is lehetséges, hogy nincs aktiválva a DHCP a routeren, vagy már meg van adva egy maximális kliens szám, és ebbe a Mio-d már nem fér bele. Ha ezek körül egyik sem, akkor valószínűleg szoftveres a probléma, de nem tudom hol találhatnál romot hozzá.
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
-
- 1. szint
Többször, használt és kipróbált hálózatokról van sző, köztük a sajátommal sajnos. Azt nem értem, hogy egyik napról a másikra miért csinálja ezt?nagy.renato írta:Szia!