Ezzel a patch-el tudjuk zárolni a Menüt
Figyelem!!!!
Ajánlatos a patch-et nem automatikusan indulóra állítani, mert ha kilépsz a RomPatcherből, akkor nem fogod tudni elérni a Menü mivel le van tiltva és ezzel együtt a programot se! Ilyenkor szerintem csak a format segít, ezért a biztonság kedvéért a taskman programba állítsd be, hogy onnan tudd indítani vagy tedd ki főképernyőre. De inkább ne lépj ki belőle
Az esetleges károkért felelősséget NEM vállalok!
Töltsük le a csomagot, másoljuk be a fájlt a memóriakártya patches mappájába, majd aktiváljuk a RomPatcherben.
Menü zárolás
Fórum szabályok
A topikok 1. hozzászólásaiba kerülnek az adott patch-ek részletes leírásai, ezután következnek a tapasztalatcserék.
A nem patch-ekkel kapcsolatos topikokat töröljük.
A topikok 1. hozzászólásaiba kerülnek az adott patch-ek részletes leírásai, ezután következnek a tapasztalatcserék.
A nem patch-ekkel kapcsolatos topikokat töröljük.
- mgTerminator
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 74 times
Re: Menü zárolás
Kiveszed a memkarit, restartolsz, oszt cső.... Na meg szerintem mindenkinek van egy fájlkezelő az asztalon, belépsz, áthelyezed a patchet és kész, nem kell megijedni...
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
mégis miért akarná valaki elérhetetlenné tenni a menüt?!
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Miért ne?rydair írta:mégis miért akarná valaki elérhetetlenné tenni a menüt?!
Eléggé földhözragadt vagy mostanában
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Hello!
Egy gyors kérdésem van! Nem lehet valahogy megkerülni a dolgot, hogy ne kelljen formáznom? (nokia 5230) Bár a rompatcherben nem aktiváltam a menuhide-ot, csak valami splash menü vagy valami ilyesmi volt a neve.... de mind1
Valahogy nem tudom elérni az alkalmazásokat a menüt kikerülve?
Üdv!
ui.: lehet hogy baromságot kérdeztem, de gondoltam egy próbát megér... de ha nem akkor format
Egy gyors kérdésem van! Nem lehet valahogy megkerülni a dolgot, hogy ne kelljen formáznom? (nokia 5230) Bár a rompatcherben nem aktiváltam a menuhide-ot, csak valami splash menü vagy valami ilyesmi volt a neve.... de mind1
Üdv!
ui.: lehet hogy baromságot kérdeztem, de gondoltam egy próbát megér... de ha nem akkor format
...:::Nokia 5230 - rm-588 - v21.0.4 - MG's Universal ROM v3.88:::...
-
- Újonc
Még egy kérdés!
El lehet érni pc-n azokat a file-kat amiket a telefonon? Mert nekem nem sikerült, pl a patcheket sem... De egyébként a menü effekteket akartam lecserélni csak nem tudtam bemásolni mert a telós file manager nem látja a gépről rátett cuccokat és fordítva.
Persze ez a gyári fileokra nem vonatkozik azokat tudom másolgatni stbstb
...:::PLZ - HLP - THX:::...
El lehet érni pc-n azokat a file-kat amiket a telefonon? Mert nekem nem sikerült, pl a patcheket sem... De egyébként a menü effekteket akartam lecserélni csak nem tudtam bemásolni mert a telós file manager nem látja a gépről rátett cuccokat és fordítva.
Persze ez a gyári fileokra nem vonatkozik azokat tudom másolgatni stbstb
...:::PLZ - HLP - THX:::...
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Feltelepítesz egy Taskmanagert, mondjuk a Handy Taskmant, és máris el tudod érni az alkalmazásokat.dhkbot írta:Hello!
Üdv!
Telefonon az X-plore-t használd fájlkezelőnek. A gépen pedig a C-t nem fogod tudni olvasni, csak a Data mappában lévő dolgokat.
-
- Újonc
Köszönöm... De megoldódott a problémám!