Ha hard reset után se jó, akkor sajnos csak szerviz segíthet.DanielGT500 írta:Azt is próbáltam, azzal se ment...
Mert ez nem szoftveres probléma.
Ha hard reset után se jó, akkor sajnos csak szerviz segíthet.DanielGT500 írta:Azt is próbáltam, azzal se ment...
Ötletem nincs, de azért átirányítalak, hátha itt több infót találsz viewtopic.php?f=82&t=2289MrM írta:mivel nemtalaltam JAF topicot ezert ide irok..fozott romot akartam feltenni jaffal mindent a leiras szerint csinaltam es feldobott valami IMEI errort ekkor gyorsan aztmondtam hogy abort es lehuztam a telot usb rol.ez igy kell legyen?szabad engedni hogy nyulkaljon az imei hez?az errorra pontosan nem emlekszem mivel nagyon besz@rtam hogy lessz valami baja a telonak.bocs az offert
WARNING!!!WARNING!!!WARNING!!! CAN'T MAKE IMEI BACKUP USING PM FIELD 208!!! continue? ez volt az error
nagyon koszonom de meg ez elott megoldodott,a megoldas,hogy nemszabad kipipalva lennie a CRT 308 nak:)ferret írta:Ötletem nincs, de azért átirányítalak, hátha itt több infót találsz viewtopic.php?f=82&t=2289MrM írta:mivel nemtalaltam JAF topicot ezert ide irok..fozott romot akartam feltenni jaffal mindent a leiras szerint csinaltam es feldobott valami IMEI errort ekkor gyorsan aztmondtam hogy abort es lehuztam a telot usb rol.ez igy kell legyen?szabad engedni hogy nyulkaljon az imei hez?az errorra pontosan nem emlekszem mivel nagyon besz@rtam hogy lessz valami baja a telonak.bocs az offert
WARNING!!!WARNING!!!WARNING!!! CAN'T MAKE IMEI BACKUP USING PM FIELD 208!!! continue? ez volt az error
Ha ki akarod kerülni a szignózást akkor ezt a módszert ajánlom: http://www.smartnews.hu/2011/09/drweb-a ... more-29838azta írta:Sziasztok!
X6-ra létezik installserver.exe?
Köszönöm
A kérdést is megválaszolva.azta írta:Sziasztok!
X6-ra létezik installserver.exe?
Köszönöm