Nokia X6

A Symbianos X-szériás telefonokkal kapcsolatos témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia X6

Hozzászólás Szerző: Damir »

power1111 írta:hello mindenkinek én két telót használok van eg y n 95 8gb -om és egy nokia 1200 :) az se rossz teló de már lekéne cserélnem mert kéne nekem egy érintőképernyős x6 -os vagy is csak jó lenne .... amugy ezt a fórumot végéig olvastam a kérdésem az lenne tényleg olyan aggasztó a ram ? vagy is tényleg kevésnek bizonyul ? én nem szoktam tul sok programokat megnyitni egyszerre de azért jó lenne ha megnyugtatnátok engem hogy nem kevés az a ram :) nekem a n95 bekapcsolás után simán 85 szabad ram -om van és ha megynitok egy pár programot pl a core play, galéria,power mp3,x-plore,opera,irremote controlt akkor is marad 50,8 szabad ram -om nme tudom mennyi az átlag de nekem ennyit mutat ..... a kezemben nem fogtam még iylen telót komoylan nagyon recseg vagy csak valamelyik készülék ? még egy kérdésem lenne ha telefonáltok vele akkor jó a minősége vagy nem ???például arra gondolok hogy ha viszhangzik e ?vagy van velamilyen problémátok a hangzásával mikor telefonáltok ? egyenlőre ennyi a válaszotokat előre is köszönöm ha nem válaszoltok az se gond !!! de azért nyugtassatok meg engem hogy nem rossz teló :))
Szia!

Márpedig kevés lesz... Sőt, például divx-et nem fogsz tudni lejátszani vele, csak ha átkonvertálod mp4-be. Én inkább elgondolkodnék egy C7-ben, lehet, hogy kicsit drágább, de jóval boldogabb leszel vele mint az X6-al. Erősebb, gyorsabb, könnyebben kezelhető.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Damir írta:
power1111 írta:hello mindenkinek én két telót használok van eg y n 95 8gb -om és egy nokia 1200 :) az se rossz teló de már lekéne cserélnem mert kéne nekem egy érintőképernyős x6 -os vagy is csak jó lenne .... amugy ezt a fórumot végéig olvastam a kérdésem az lenne tényleg olyan aggasztó a ram ? vagy is tényleg kevésnek bizonyul ? én nem szoktam tul sok programokat megnyitni egyszerre de azért jó lenne ha megnyugtatnátok engem hogy nem kevés az a ram :) nekem a n95 bekapcsolás után simán 85 szabad ram -om van és ha megynitok egy pár programot pl a core play, galéria,power mp3,x-plore,opera,irremote controlt akkor is marad 50,8 szabad ram -om nme tudom mennyi az átlag de nekem ennyit mutat ..... a kezemben nem fogtam még iylen telót komoylan nagyon recseg vagy csak valamelyik készülék ? még egy kérdésem lenne ha telefonáltok vele akkor jó a minősége vagy nem ???például arra gondolok hogy ha viszhangzik e ?vagy van velamilyen problémátok a hangzásával mikor telefonáltok ? egyenlőre ennyi a válaszotokat előre is köszönöm ha nem válaszoltok az se gond !!! de azért nyugtassatok meg engem hogy nem rossz teló :))
Szia!

Márpedig kevés lesz... Sőt, például divx-et nem fogsz tudni lejátszani vele, csak ha átkonvertálod mp4-be. Én inkább elgondolkodnék egy C7-ben, lehet, hogy kicsit drágább, de jóval boldogabb leszel vele mint az X6-al. Erősebb, gyorsabb, könnyebben kezelhető.

Szia!
Csatlakoznék Damir javaslatához inkább egy C7 az ami neked kellene! Nekem volt X6-om, pont a C7 elött, muzsikus2 fórumtárs sokat segített (amiért ezuton is köszönet neki) abban, hogy az X6 jobb és gyorsabb legyen,de még igy sem ér a közelébe a C7-nek! Nem szoktam arra figyelni, hogy mi fut "feleslegesen" a háttérben, csak használom a telot és a C7-nél még soha nem ment a szabad RAM 90 MB alá! Fél éve használom a C7-et de még senki nem panaszkodott, hogy nem hallott volna és én is mindig tökéletesen hallom a másik felet ( az X6-nál sem voltak rossz tapasztalataim ezen a téren)! Ha összehasonlitod az árakat akkor láthatod, hogy az árkülönbség pedig nem is olyan "nagy"!
http://www.kirakat.hu/mobiltelefon/nokia_x6/
http://www.kirakat.hu/mobiltelefon/nokia_c7_00/
power1111
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n85
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: power1111 »

köszönöm a válaszotokat Todo és Damir elfogok gondolkodni rajta hogy mit is vegyek c7 vagy x6 ...ha hazajövök este 11 kor a melóból akkor olvasgatni fogok még a c7 ről na mentem legyetek jók és mégegyszer köszönöm !!!
MrM
1. szint
1. szint
Készüléktípus: X6 n73
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: MrM »

power1111 írta:köszönöm a válaszotokat Todo és Damir elfogok gondolkodni rajta hogy mit is vegyek c7 vagy x6 ...ha hazajövök este 11 kor a melóból akkor olvasgatni fogok még a c7 ről na mentem legyetek jók és mégegyszer köszönöm !!!
en csak annyiba tudok belekotni hogy lassu.gyari ROM al ha elinditod a zenelejatszot es pl nezned a galeriaba a kepeket es gorgetsz akadozik,gyari temanal. :no: a hangminoseg krisztalytiszta csak ne ejtsd le mert en parszor leejtettem es berecseg neha..a kepernyo egesz jol kezelheto de inkabb symbian^3 ajanlok.RAM al nincsenek problemaim ritkan irta ki "hogy keves memoria zarjon be nehany alkalmazast"viszont a kulso hangszoro nekem n73 utan egesz halk nak bizonyult..recsegni nem recseg viszont nekem beporosodott a kepernyo alat.. napfenyben nemlatok semmit ahol poros..szaggat..a kamera egsz jo kepeket csinal..a multitouch hianya nagyon fajo...ha lenne keretem ra cserelnek droidra vagy s3^ ra..ha van meg esetleg kerdesed kerdezhetsz barmit amiben tudok segitek :D
power1111
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n85

Hozzászólás Szerző: power1111 »

na én ugy nézem hogy lemondok az x6-ról nem csunya telefon egyeltalán de gyengének minősül az én számomra sajna :( na de mindegy meggyőztetek megyek és olvasgatok a c7 ről hogy mi a jótulajdonságai és a rossz tulajdonságai :) amugy a c7 -nek a kinézete nem nagyon jön be nekem !! na lépek innen és még egyszer köszönöm neketek az információkat !!! ugy gondolom jobb ha lemondok a x6-ról na jó éjt mindenkinek
cellux
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N82 + Galaxy Ace

Hozzászólás Szerző: cellux »

hi! valaki nem tudja, hogy hogy lehetne meggyorsítani a kinetic scrollingot az x6-on, meg az egyéb ilyen apróságokat. Meg az mi már hogy lekérem a cer és key filet az autocert hack-hez és csak a cer van benne?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

cellux írta:hi! valaki nem tudja, hogy hogy lehetne meggyorsítani a kinetic scrollingot az x6-on, meg az egyéb ilyen apróságokat. Meg az mi már hogy lekérem a cer és key filet az autocert hack-hez és csak a cer van benne?
Kinetikus görgetés.
Az aláírásomban lévő oldalról kérjél fájlokat, annak jónak kell lennie.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
jimmy8
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia X6 16GB

Hozzászólás Szerző: jimmy8 »

Sziasztok!

Még garis a teló (16GB-os), de besokaltam a lassúságától... Melyik Főzött ROM-ot ajánlanátok? T-s 30-as szoft van fenn jelenleg.
Ami kellene ( a lehetőségekhez képest):
1. Sebesség-sebesség-sebesség :)
2 Jobb minőségű fényképek (kevésbé tömörítve).
3. Képeket csak egy megadott mappában keressen.
4. Zenét csak egy megadott mappában keressen.
5. Tárcsázó, névjegyzék, üzenetek maradjon! a memóriában (éppen az a lényege, hogy ne kelljen várni a betöltődésre)
6. Az első oldalra kirakható + ikonok is jók lennének.
7. Névjegysáv nem érdekel...
8. GPS (OVI és stb.) tökéletesen működjön vele.
9. Ne szívja jobban az aksit a gyári szoftnál!
10 .Ne legyenek anomáliák (pl véletlenszerűen felvillanó menügomb világítás stb..)
11 Persze jó lenne. ha magyar lenne :)

Tehát létezik ilyen, vagy csak álmodozom? :D
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

jimmy8 írta:Sziasztok!

Még garis a teló (16GB-os), de besokaltam a lassúságától... Melyik Főzött ROM-ot ajánlanátok? T-s 30-as szoft van fenn jelenleg.
Ami kellene ( a lehetőségekhez képest):
1. Sebesség-sebesség-sebesség :)
2 Jobb minőségű fényképek (kevésbé tömörítve).
3. Képeket csak egy megadott mappában keressen.
4. Zenét csak egy megadott mappában keressen.
5. Tárcsázó, névjegyzék, üzenetek maradjon! a memóriában (éppen az a lényege, hogy ne kelljen várni a betöltődésre)
6. Az első oldalra kirakható + ikonok is jók lennének.
7. Névjegysáv nem érdekel...
8. GPS (OVI és stb.) tökéletesen működjön vele.
9. Ne szívja jobban az aksit a gyári szoftnál!
10 .Ne legyenek anomáliák (pl véletlenszerűen felvillanó menügomb világítás stb..)
11 Persze jó lenne. ha magyar lenne :)

Tehát létezik ilyen, vagy csak álmodozom? :D

Tedd fel ezt az újabbat: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=41742
jimmy8
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia X6 16GB

Hozzászólás Szerző: jimmy8 »

Todo írta:
Tedd fel ezt az újabbat: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=41742
"-Induláskor óra, napló, üzenetek kilőve ezek nem maradnak a ramban kilépés után sem"
Sajnos az üzeneteket kilövi alapból. De lehet ezzel megbarátkozok ha egyébként tökéletesen működik... Valaki rakta már fel ezt a változatot? Nincs vele gond?
Az oldalon található másik aktív ROMfőző főzetével meg a villogó menügomb a probléma. Persze tisztában vagyok vele, hogy a "szakácsok" nonprofit módon dolgoznak, így minden főzetet ajándéknak vehetünk...
Válasz küldése

Vissza: “X-széria”