Nokia X6

A Symbianos X-szériás telefonokkal kapcsolatos témák
B92B
Újonc
Újonc
Készüléktípus: X6 N93
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia X6

Hozzászólás Szerző: B92B »

Melyik szoftver van rajta? Nekem amióta az új ( v21) azóta gyorsabb...
B92B
Újonc
Újonc
Készüléktípus: X6 N93

Hozzászólás Szerző: B92B »

B92B írta:Hali!

Elkezdtem csinálni egy honlapot kifejezetten ennek a készüléknek még augusztusban, de idő és ötlet hiányában abba hagytam. Ha valakinek volna kedve beszállni, az szóljon, és akkor talán nekem is megjön hozzá a kedvem! :)

http://x6.uw.hu

a tartalom csak regisztrálva érhető el, tehát:

azonosító: anonymus
jelszó: anonymus

:cool2:
Senki többet harmadszor?

(- ha valakinek azért nincs kedve hozzá, mert úgy érzi nem ért a weboldalkészítéshez, akkor az nyugodjék meg, ehhez az sem kell, csak csupán "X6-al foglalkozás" utáni vágy! :pislog: - )

Persze ha így sem, azt is megpróbálom elfogadni és feldolgozni, remélem sikerül.

További szép szombat estét!
MrM
1. szint
1. szint
Készüléktípus: X6 n73
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: MrM »

v12 szoftver..frissiteni meg nemtudom mivel UK bol van a tella es fuggetlenitenem kell :D amit kb egy honap mulva fogok es a ovi suite updater azt irta ki hogy a teflon legyen olyan modba hogy lehessen hivast fogadnia,sim kartya legyen behelyezve es az akksi legyen feltoltve na most engem sem hivni nem tudtak es offlinebol ki se tudom szedni mivel nincs benne sim:D vagy frissithetem anelkul is?nem merek kockaztatni mivel elso frissitesem lenne...
Mefiszto
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia X6

Hozzászólás Szerző: Mefiszto »

Sziasztok Hogy tudok a Nokia X6 os telefonomra videót tenni és témákat mert Hiába húzom át a Total commanderen a h meghajtóhoz a videókat a gépről és a témákat a telefonon nem találom meg sehol se:( Pedig mikor az USB -ét összedugom a telefonnal a tárhelyet választom ki és a Videos vagy a My Videosba másolom a videókat de a telefonon nem találom emg:(
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

MrM írta:v12 szoftver..frissiteni meg nemtudom mivel UK bol van a tella es fuggetlenitenem kell :D amit kb egy honap mulva fogok es a ovi suite updater azt irta ki hogy a teflon legyen olyan modba hogy lehessen hivast fogadnia,sim kartya legyen behelyezve es az akksi legyen feltoltve na most engem sem hivni nem tudtak es offlinebol ki se tudom szedni mivel nincs benne sim:D vagy frissithetem anelkul is?nem merek kockaztatni mivel elso frissitesem lenne...
Phoenix, ahhoz nem kell SIM.
Mefiszto írta:Sziasztok Hogy tudok a Nokia X6 os telefonomra videót tenni és témákat mert Hiába húzom át a Total commanderen a h meghajtóhoz a videókat a gépről és a témákat a telefonon nem találom meg sehol se:( Pedig mikor az USB -ét összedugom a telefonnal a tárhelyet választom ki és a Videos vagy a My Videosba másolom a videókat de a telefonon nem találom emg:(
Szia!
Látom még nagyon új neked ez, ezért ezt olvasd el, meg ezt is.
A telefon csak mp4 videókat fog felismerni, avi-val ne próbálkozz!
Mefiszto
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia X6

Hozzászólás Szerző: Mefiszto »

És Hogy tudok új témákat rátenni a Nokia X 6os telefonra?
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Mefiszto írta:És Hogy tudok új témákat rátenni a Nokia X 6os telefonra?
Letöltések > keresés > leírásba írd be: téma

De csak miután elolvastad amit Damir linkelt! ;)
DanielGT500
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 950 XL - 1020 - N9 64GB
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: DanielGT500 »

Sziasztok!

Kérlek segítsetek, ha tudtok!
Az "Érvénytelen szervernév" c. problémával találkoztam. Következő az eset:
Egyenlőre nincs netre előfizetésem, egy kódolatlan wlanra kapcsolódva netezek, de a jel csak épp hogy elég az 802.11n-es wifi kártyának a laptopomban. Az X6ban ugye csak 802.11g-s van, ami gyengébb, kevesebb hálózatot talál meg, mint az 802.11n-es szabványú. Így a laptop látja a hálózatot, a telefon nem. Azt találtam ki, hogy a windows 7 két új lehetőségét is kihasználom.
1: Virtuális wifi kártyát csinálni, így az egyből kettő lesz.
2: Wifi HotSpot létrehozása
Szóval: A laptop normál adapterével fogom a jelet, hálózaton vagyok, megosztom az internetelérést, a virtuális részével pedig hotspotot csinálok, hogy arra csatlakozva a telefonon is tudjak netezni.
Ez idáig már működik, rákapcsolódik, minden ok. DE jón az a fránya "Érvénytelen szervernév" c. probléma. Egyébként normál ingyenes wifin működik a böngésző behozza az oldalt, és mobilneten is megy. A gépen kipróbáltam egy dhcp szerver programot is, hátha a telefon nem kapna ip-t és ez a probléma. de nem oldotta meg.
Ötlet? Hol a probléma?
Kösz!
MrM
1. szint
1. szint
Készüléktípus: X6 n73

Hozzászólás Szerző: MrM »

valaki jart mar ugy hogy egy hetes telefonnal megjelentek porszemek a kijelzo es az uveglap kozott? :roll:
es egy kicsi off:offline modba miert nemtalal a gps jelet?muszaly internetet is hasznaljon?ovi maps...
fozso
Újonc
Újonc
Készüléktípus: X6

Hozzászólás Szerző: fozso »

Valaki kipróbálta már rajta az Iphone témát? vagy a MyIphone-t?
Válasz küldése

Vissza: “X-széria”