Ezt telepítsd fel.sammy8705 írta:Sziasztok!
Lehet olyan teljes szoftvert rakni a készülékre, hogy olvassa és kezelje az office fájlokat?
Nokia X6
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia X6
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia X6
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Köszönöm a segítséget!
Megpróbáltam telepíteni a programot, de tanusítvány hibát ír ki, hiába a telepítésbeállításnál be van állítva, hogy ne ellenőrizze.
Megpróbáltam telepíteni a programot, de tanusítvány hibát ír ki, hiába a telepítésbeállításnál be van állítva, hogy ne ellenőrizze.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Az nem elég, szignózni kell.sammy8705 írta:Köszönöm a segítséget!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia x6
Sziasztok!
Első nokia telefonom (x6) és eéső úgymond "okostelefonom" eddig kb fekete fehér 20éves készülékem volt, csak telefonálásra.
Nos netet csupán Wifi-n keresztül használok többnyire, és ezért is van gondom a készülékkel.
Leszedtem OVi store-ból a Skype programot, telepítve stb.
Indításkor azonban mindig kéri, hogy hogyan csatlakozzon és csak az internet (web'nwalk) vagy WAP opciók közül lehet választani
SŐT
nem is ilyen legördülő menüből, mint általában minden más alkalmazáskor (minden netes alkalmazásnál rékérdez a netre, függetlenül, hogy csatlakozva vagyok e bármihez is, -ezt is jóvolna finomítani, bár nem szeretnék, dollármilliókat vesziteni, hogy véletlenül nekem felugrana wap vagy web'n'walk-ra csakúgy a megkérdezésem nélkül) - hanem kiadja, hogy T mobile NET választom-e? vagy alatta kis köv opcióként, hogy ugorjon valami más opcióra -> és ott bejön, hogy T-Mobile WAP, de ekkor már alul nem jelenik meg, hogy ugrojon más opcióra.
Pedig nekem ez a 2 nem megfelelő, pláne ha közben lehetne WIFI ...
Vagyis vagy a skype programnál nem lehet rendesen wifi-re csatlakozni ? vagy valahol alapértelmezett NET-ként kéne beállítani a WIFI-t mint opciót, vagy csupán valahogy úgy kéne SKYPE-ra csatlakozni, mint minden más netes alkalmazáskor, hogy felajánlja : keressen WLAN-t (ez kéne), vagy Internetet, vagy WAP-ot.
Akinek hasonló problémája van, vagy tudja a megoldást előre is köszönöm.
Első nokia telefonom (x6) és eéső úgymond "okostelefonom" eddig kb fekete fehér 20éves készülékem volt, csak telefonálásra.
Nos netet csupán Wifi-n keresztül használok többnyire, és ezért is van gondom a készülékkel.
Indításkor azonban mindig kéri, hogy hogyan csatlakozzon és csak az internet (web'nwalk) vagy WAP opciók közül lehet választani
SŐT
nem is ilyen legördülő menüből, mint általában minden más alkalmazáskor (minden netes alkalmazásnál rékérdez a netre, függetlenül, hogy csatlakozva vagyok e bármihez is, -ezt is jóvolna finomítani, bár nem szeretnék, dollármilliókat vesziteni, hogy véletlenül nekem felugrana wap vagy web'n'walk-ra csakúgy a megkérdezésem nélkül) - hanem kiadja, hogy T mobile NET választom-e? vagy alatta kis köv opcióként, hogy ugorjon valami más opcióra -> és ott bejön, hogy T-Mobile WAP, de ekkor már alul nem jelenik meg, hogy ugrojon más opcióra.
Pedig nekem ez a 2 nem megfelelő, pláne ha közben lehetne WIFI ...
Vagyis vagy a skype programnál nem lehet rendesen wifi-re csatlakozni ? vagy valahol alapértelmezett NET-ként kéne beállítani a WIFI-t mint opciót, vagy csupán valahogy úgy kéne SKYPE-ra csatlakozni, mint minden más netes alkalmazáskor, hogy felajánlja : keressen WLAN-t (ez kéne), vagy Internetet, vagy WAP-ot.
Akinek hasonló problémája van, vagy tudja a megoldást előre is köszönöm.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Hali!Varbaro írta:Sziasztok!
Indításkor azonban mindig kéri, hogy hogyan csatlakozzon és csak az internet (web'nwalk) vagy WAP opciók közül lehet választani SŐT nem is ilyen legördülő menüből, mint általában minden más alkalmazáskor (minden netes alkalmazásnál rékérdez a netre, függetlenül, hogy csatlakozva vagyok e bármihez is, -ezt is jóvolna finomítani, bár nem szeretnék, dollármilliókat vesziteni, hogy véletlenül nekem felugrana wap vagy web'n'walk-ra csakúgy a megkérdezésem nélkül) - hanem kiadja, hogy T mobile NET választom-e? vagy alatta kis köv opcióként, hogy ugorjon valami más opcióra -> és ott bejön, hogy T-Mobile WAP, de ekkor már alul nem jelenik meg, hogy ugrojon más opcióra...
Próbáld meg ezt a beállítást: telefonon menü/beállítások/kapcsolatok/célok ezen belül opciókalapértelmez.kapcsolat/mindig rákérdez
Ezután elvileg felkínálja az easy wlan-t, akkor keres használható wifi hálózatot.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
- myrkky
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7-00
- Kapcsolat:
Hát, a sima N95-ben sincs túl sok ram, én anno ezért is választottam inkább a 8 Gb-t. Ha megszokja az ember azért egész gyorsan lehet írni rajta, meg a melléütés is kevesebb. Én sokat msnezek, és ez a tapasztalatom.kat001 írta:Köszi a választ, az olvasottak után hasonlóan gondoltam.. Nekem sima n95 van, így a ram kb dupla lenne/most 27-28mega van/, nem kevesebb, mint neked.. Regényt gondolom nem az x6-on fogok írni, de pár gondolatot biztos meg lehet így is, mail vagy sms formájában.. Nagyobb lélegzetű műre tartom a 9500-át. A fényképek érdekelnek, örülök hogy jobb, mivel elég sokat fotózok és sokszor nincs nálam a digi gép. Csaó

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia x6
Köszönöm, így már sikerült.
Bár az más volt, hogy nem ajánlott fel EasyWLAN-t, de a HÁLÓZATCÉLOK menüben a Wifi-ket beletette az Internet kategóriába (easywlan nincs), ezenkívül van még Multimédiás üzenet és Wap Szolgáltatások hozzáférési pont.
Kicsit furcsálom, hogy a wifiket az Internetbe pakolja, mert ott elv. csak a web'n'walknak és a T-Mobile Net-nek kéne lennie. Mondjuk az uj wif-ket mindig ismeretlen kategóriába sorolja be és onnan kell átrakni őket az internetbe vagy nem tudok csatlakozni (érdekes).
Ezt azért írom, mert igy mostmár pl a Skype megy, de az Ovi store-ban semmilyen letöltés nem, böngészés igen, de letöltéseknél mindig megáll 0%nál, de ez lehet csak az OVI store ideiglenes hibája, bár kétlem.
Bár az más volt, hogy nem ajánlott fel EasyWLAN-t, de a HÁLÓZATCÉLOK menüben a Wifi-ket beletette az Internet kategóriába (easywlan nincs), ezenkívül van még Multimédiás üzenet és Wap Szolgáltatások hozzáférési pont.
Kicsit furcsálom, hogy a wifiket az Internetbe pakolja, mert ott elv. csak a web'n'walknak és a T-Mobile Net-nek kéne lennie. Mondjuk az uj wif-ket mindig ismeretlen kategóriába sorolja be és onnan kell átrakni őket az internetbe vagy nem tudok csatlakozni (érdekes).
Ezt azért írom, mert igy mostmár pl a Skype megy, de az Ovi store-ban semmilyen letöltés nem, böngészés igen, de letöltéseknél mindig megáll 0%nál, de ez lehet csak az OVI store ideiglenes hibája, bár kétlem.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia X6