Nokia X6

A Symbianos X-szériás telefonokkal kapcsolatos témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia X6

Hozzászólás Szerző: Damir »

princesama1 írta:Talán 1 kicsit hülye kérdés de:
itt lehet olyat zene lejátszóba h csak album címeket mutassa vagy szerző?
Lehet ;)
princesama1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia X6
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: princesama1 »

Na voltam Auchan-ba néztem telefont olcsóbban árulják mint az 5800at :lol: megnéztem kézre áll a telo nagyon faja(kár h nem lehetett bekapcsolni) 1 kérdésem lenne a gombsorával mert elég fura h 1be volt nem furcsa használni? szal nincs olyan hogy megnyomom a hívás fogadást és menübe lép vagy hasonló?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

princesama1 írta:Na voltam Auchan-ba néztem telefont olcsóbban árulják mint az 5800at :lol: megnéztem kézre áll a telo nagyon faja(kár h nem lehetett bekapcsolni) 1 kérdésem lenne a gombsorával mert elég fura h 1be volt nem furcsa használni? szal nincs olyan hogy megnyomom a hívás fogadást és menübe lép vagy hasonló?
Mennyi az annyi? :roll:
princesama1
Újonc
Újonc

nokia 5800 94e volt azthiszem x6 meg 84e
sihumens
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 1020 + Lumia520
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: sihumens »

princesama1 írta:Hajjaj akadozik az nem jó :S minek van flash ebbe a cuccba ha akad??? :weird:
Am ha igazad van és úgy zoomol hogy 25-50-100-200-400-800% 1 foton az jó mert akkor legalább 6 zoom fokozata van azt hittem hogy itt is olyan lesz mint a kamerába hogy nem szépen zoomol hanem előre ugrik. mert puskázás miatt kell a fényképező de mit érek vele ha nem took kellően nagyítani...
Puskázásról csak annyit, hogy én az 5800 nélkül nem érettségizek le. Doga előtt lefényképeztem, amit kellett, és órán meg elővettem. Nem igazából tanultam semmit sem :)
princesama1 írta:nokia 5800 94e volt azthiszem x6 meg 84e
:taps1: Hurrrrá, állambácsi megnövelte az adót 300%-ra :whaaa: (valamit csúnyán elírtak, vagy te néztél el)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sihumens 2010-08-21 szomb. 14:43:58-kor.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

princesama1 írta:nokia 5800 94e volt azthiszem x6 meg 84e
Szép árak.... :roll:
jimmy8
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia X6 16GB

Hozzászólás Szerző: jimmy8 »

Sziasztok!

Sokan közületek biztosan 5800-tól váltott, ezért érdeklődnék (bár már ezt is megtették előttem egy páran):

Pár hónapon belül tervezek telót venni, és az a kérdésem, hogy a kifutó 5800 (kb. 65e Ft-ért) éri meg jobban, vagy inkább az x6 8GB (Kb 83eFt PhotoHall-ban). Függetlenül 2 év garival venném, és legalább 3-4 évi haszálatra tervezném..
Használati mód : Sok telefonálás - kevés navigáció - kevés zenehallgatás - sok fotó - kevés Wifi (csak e-mail) - kevés word, excel, pdf.

Tudom a hardver szinte ugyanaz, de azért leírnám az eddig olvasottak-hallottak összegzését, és legyetek szívesek megerősíteni, vagy megcáfolni :D

Képminőség (fotó) gondolom jobb az X6-ban...
Menü ugyanaz? Ha nem, akkor mi a plussz az X6-ban?
A kapacitív képernyő kezelése nem lett "kevésbé pontos", mint az 5800 rezisztívje? Itt a fektetett módú qwerty-re gondolok elsősorban. Láttam egy videót, és hát a kapacitívval több volt a "melléütés".
Bár a hardver szinte ugyanaz, de azt hallottam, hogy valami miatt mégis gyorsabb az X6 menüje...
Készenléti idő melyiknek jobb?
Bár nem tudom elhinni, de valahol írták, hogy az x6 a későbbiekben frissíthető lesz Simbyan^3-ra. :hmm2:
Összeszerelés minősége melyiknél jobb?
Igaz az, hogy ezekben is a 600Mhz-es proci van, csak le van "butítva" 4xxMhz-re?
Gondolom, ha X6-nál a belső memó gariidő után tönkremegy, akkor a teló kuka...

Bocsi, ha sokat kérdezek :D

Előre is köszi
sihumens
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 1020 + Lumia520
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: sihumens »

jimmy8 írta:Sziasztok!.....Bár nem tudom elhinni, de valahol írták, hogy az x6 a későbbiekben frissíthető lesz Simbyan^3-ra. :hmm2:....
Hardwareileg nem kompatibilis (HDMI csatlakozás, USB-vel való babrálás más USB-s eszközökkel, stb)
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

jimmy8 írta:Sziasztok!

Sokan közületek biztosan 5800-tól váltott, ezért érdeklődnék (bár már ezt is megtették előttem egy páran):

Pár hónapon belül tervezek telót venni, és az a kérdésem, hogy a kifutó 5800 (kb. 65e Ft-ért) éri meg jobban, vagy inkább az x6 8GB (Kb 83eFt PhotoHall-ban). Függetlenül 2 év garival venném, és legalább 3-4 évi haszálatra tervezném..
Használati mód : Sok telefonálás - kevés navigáció - kevés zenehallgatás - sok fotó - kevés Wifi (csak e-mail) - kevés word, excel, pdf.

Tudom a hardver szinte ugyanaz, de azért leírnám az eddig olvasottak-hallottak összegzését, és legyetek szívesek megerősíteni, vagy megcáfolni :D

Képminőség (fotó) gondolom jobb az X6-ban...
Menü ugyanaz? Ha nem, akkor mi a plussz az X6-ban?
A kapacitív képernyő kezelése nem lett "kevésbé pontos", mint az 5800 rezisztívje? Itt a fektetett módú qwerty-re gondolok elsősorban. Láttam egy videót, és hát a kapacitívval több volt a "melléütés".
Bár a hardver szinte ugyanaz, de azt hallottam, hogy valami miatt mégis gyorsabb az X6 menüje...
Készenléti idő melyiknek jobb?
Bár nem tudom elhinni, de valahol írták, hogy az x6 a későbbiekben frissíthető lesz Simbyan^3-ra. :hmm2:
Összeszerelés minősége melyiknél jobb?
Igaz az, hogy ezekben is a 600Mhz-es proci van, csak le van "butítva" 4xxMhz-re?
Gondolom, ha X6-nál a belső memó gariidő után tönkremegy, akkor a teló kuka...

Bocsi, ha sokat kérdezek :D

Előre is köszi
Szia!
Mivel fotózni is akarsz, ezért inkább x6.
Arra, hogy a memória tönkremegy nem igazán volt még példa....
A proci valóban csak 434-es.
Nálam van most egy x6, szerintem valamivel jobb a bevitel mint egy 5800-án. Hogy neked ez a kevés különbség megéri-e a különbözetet, azt neked kell eldönteni.
princesama1
Újonc
Újonc

Nincs valami olyan progi telóra ami mindig fut és mittom én ad 1 kódot h az alapján be lehet határolni? régi telom ellopták és most szülök nem nagyon akarják h vegyek ilyet(hiába mondom h most már figyelek rá) :S
Válasz küldése

Vissza: “X-széria”