Lényegében semmi. Talán autós tartót kapsz hozzá de ennyi. Pontos infóért kérdezd meg az eladót.princesama1 írta:Navi editon és aközt a mit a gsm line árul menyi a kül? mind a 2 telefon 16gb és 74e körül
Nokia X6
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Re: Nokia X6
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia X6
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Amúgy ajánljátok ezt a telefont? mert nem akarom azt h kiadok 74e 1 sz@rra
sztem jó kis teló de nem volt még nállam

-
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G5+Lumia 950XL+Sg.S7 edge
- Nem: Nő
- Has thanked: 172 times
- Been thanked: 50 times
Szia!princesama1 írta:Amúgy ajánljátok ezt a telefont? mert nem akarom azt h kiadok 74e 1 sz@rra![]()
Szerintem jó kis telefon. Nekem 2 hónapja van meg.Az N97 minit cseréltem X6 ra. Gyorsabb és mindent tud amit az N97 mini, és sokkal olcsóbb is.

-
- Újonc
- myrkky
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7-00
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Hackelhető-e az X6 21-es szoftvere? Főzőcskézni őszintén szólva nem akarok, illetve nem annyira merek... A hack annak a megoldására kellene, hogy a C-ről szeretnék jó pár témát eltávolítani. Ezek azért eltávolíthatatlanok, mert a legutóbbi biztonsági mentés előtt hülye fejjel elfelejtettem őket kitörölni, mert nem tudtam, hogy ezeket is menti. És a mentés visszatétetele után ugyebár az alkalmazáskezelővel nem törölhetők, vagy olyan progival sem, mint pl. az UninstallKing. Persze egyszerű megoldás volna ismét formázni, csak nincs most kedvem ismét előlről kezdeni, mert már visszatettem mindent, de ezek a témák zavarnak.
Ha van ötlet, előre is köszi. 
Hackelhető-e az X6 21-es szoftvere? Főzőcskézni őszintén szólva nem akarok, illetve nem annyira merek... A hack annak a megoldására kellene, hogy a C-ről szeretnék jó pár témát eltávolítani. Ezek azért eltávolíthatatlanok, mert a legutóbbi biztonsági mentés előtt hülye fejjel elfelejtettem őket kitörölni, mert nem tudtam, hogy ezeket is menti. És a mentés visszatétetele után ugyebár az alkalmazáskezelővel nem törölhetők, vagy olyan progival sem, mint pl. az UninstallKing. Persze egyszerű megoldás volna ismét formázni, csak nincs most kedvem ismét előlről kezdeni, mert már visszatettem mindent, de ezek a témák zavarnak.

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Helló, van 4 ötlet.myrkky írta:Sziasztok!
Hackelhető-e az X6 21-es szoftvere? Főzőcskézni őszintén szólva nem akarok, illetve nem annyira merek... A hack annak a megoldására kellene, hogy a C-ről szeretnék jó pár témát eltávolítani. Ezek azért eltávolíthatatlanok, mert a legutóbbi biztonsági mentés előtt hülye fejjel elfelejtettem őket kitörölni, mert nem tudtam, hogy ezeket is menti. És a mentés visszatétetele után ugyebár az alkalmazáskezelővel nem törölhetők, vagy olyan progival sem, mint pl. az UninstallKing. Persze egyszerű megoldás volna ismét formázni, csak nincs most kedvem ismét előlről kezdeni, mert már visszatettem mindent, de ezek a témák zavarnak.Ha van ötlet, előre is köszi.

1. Csak úgy tudsz hackelni, ha felraksz egy főzött ROM-ot.
2. Amikor visszarakod a biztonsági mentést, akkor nem tudod kiválasztani, hogy mit rakjon vissza?
3. Alkalmazáskezelőben nem látod a témákat?
4. Formázás utána is könnyű visszarakni a programokat ezzel.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- myrkky
- Újonc
- Kapcsolat:
Hát igen, csak ugye "főzőcskézni" nem igazán akarok...potter55 írta: Helló, van 4 ötlet.
1. Csak úgy tudsz hackelni, ha felraksz egy főzött ROM-ot.
2. Amikor visszarakod a biztonsági mentést, akkor nem tudod kiválasztani, hogy mit rakjon vissza?
3. Alkalmazáskezelőben nem látod a témákat?
4. Formázás utána is könnyű visszarakni a programokat ezzel.
Olyan van csak PC Suite-ban, hogy a felhasználói beállítások; valószínűleg azt nem kellett volna bejelölnöm, de ha egy új biztonsági mentést teszek fel, azt lehet ill. érdemes így, formázás nélkül is megpróbálni?
Bizony, az alkalmazáskezelőben nem látom őket, és PC-vel sem lehet, mert ugye a kártyán látjuk a rejtett fileokat de telefonmemórián nem...
Majd legközelebb kipóbálom ezt a progit. Egyébként tényleg érdemes?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Szerintem nem. Először le kéne formázni és utána felrakni megint a mentést.myrkky írta: Hát igen, csak ugye "főzőcskézni" nem igazán akarok...
Olyan van csak PC Suite-ban, hogy a felhasználói beállítások; valószínűleg azt nem kellett volna bejelölnöm, de ha egy új biztonsági mentést teszek fel, azt lehet ill. érdemes így, formázás nélkül is megpróbálni?
Rakd újra a témákat a telefonmemóriába és akkor elvileg látod az alkalmazáskezelőben. Mert akkor nem szoktak ott megjelenni, ha kártyára van telepítve.Bizony, az alkalmazáskezelőben nem látom őket, és PC-vel sem lehet, mert ugye a kártyán látjuk a rejtett fileokat de telefonmemórián nem...
De ha utána se akkor a formázás marad.
Igen. Potrien is ezt használja és neki bevált.Majd legközelebb kipóbálom ezt a progit. Egyébként tényleg érdemes?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

- myrkky
- Újonc
- Kapcsolat:
Ez az.potter55 írta: Rakd újra a témákat a telefonmemóriába és akkor elvileg látod az alkalmazáskezelőben. Mert akkor nem szoktak ott megjelenni, ha kártyára van telepítve.

A progit azért letöltöm, és legközelebb kipróbálom, hátha csak akkor kell formáznom, ha végre megjelenik az új szoft.... Mivel szerintem azt úgy az igazi feltenni.

-
- Újonc
Talán 1 kicsit hülye kérdés de:
itt lehet olyat zene lejátszóba h csak album címeket mutassa vagy szerző?
itt lehet olyat zene lejátszóba h csak album címeket mutassa vagy szerző?