Nokia X6

A Symbianos X-szériás telefonokkal kapcsolatos témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia X6

Hozzászólás Szerző: potter55 »

soldika írta:Köszi szépen , még lenne 1 kérdésem olvasgattam most a topicot és szomorúan vettem észre nem kicsit le vagyok maradva a telefonokkal.
Szóval az érdekelne mi is az a rom frissítés és megéri e azt csinálni ?
Az, hogy ha egy olyan felraksz a leírás alapján akkor gyorsabb és jobb lesz mint a gyári szoftver.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
princesama1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia X6
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: princesama1 »

1 kérdésem lenne a kamerával kapcsoltban szóval 4x digitális zoom van benne ami kicsit hülyeség mert nem lehet úgy zoomolni ahogy akarsz na de m1, szóval a foton ugye nem csak 4x zoom-al tudsz nagyítani?(ha rá katt zoomra szépen tudok lassan nagyítani nem pedig kattan 1 et és 1x 2x 3x 4x zoom?)
válaszokat előre is köszönöm.

-----
http://www.megaupload.com/?d=ZLKP86IL ezt még valaki nézze meg legyen szíves hogy működik? :hmm2:
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

princesama1 írta:1 kérdésem lenne a kamerával kapcsoltban szóval 4x digitális zoom van benne ami kicsit hülyeség mert nem lehet úgy zoomolni ahogy akarsz na de m1, szóval a foton ugye nem csak 4x zoom-al tudsz nagyítani?(ha rá katt zoomra szépen tudok lassan nagyítani nem pedig kattan 1 et és 1x 2x 3x 4x zoom?)

-----
http://www.megaupload.com/?d=ZLKP86IL ezt még valaki nézze meg legyen szíves hogy működik? :hmm2:
Hali! A kemerával nem tudom mire akarsz kilyukadni. A zoomnál és nagyításnál nincs átmenet. Fokozatokban zoomol. A kép nagyítása is több lépésben történik, mint eddig minden nokia symbis telón (nekem csak nokiám volt eddig nincs összehasonlítási alapom). Ha jól tudom 25%, 50%, 100%, 200%, 400% és 800%-osra lehet a képet kinagyítani. Minden +-ra nyomáskor kb. 1 másodperc gondolkodás és utána mutatja a zoomolt képet. A játék elindul, de szerintem akadozik. Vagy én nem értek hozzá, nem ismerem a játékot és hirtelen nem jöttem rá, mit kell csinálni.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
princesama1
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: princesama1 »

muzsikus2 írta:
princesama1 írta:1 kérdésem lenne a kamerával kapcsoltban szóval 4x digitális zoom van benne ami kicsit hülyeség mert nem lehet úgy zoomolni ahogy akarsz na de m1, szóval a foton ugye nem csak 4x zoom-al tudsz nagyítani?(ha rá katt zoomra szépen tudok lassan nagyítani nem pedig kattan 1 et és 1x 2x 3x 4x zoom?)

-----
Hali! A kemerával nem tudom mire akarsz kilyukadni. A zoomnál és nagyításnál nincs átmenet. Fokozatokban zoomol. A kép nagyítása is több lépésben történik, mint eddig minden nokia symbis telón (nekem csak nokiám volt eddig nincs összehasonlítási alapom). Ha jól tudom 25%, 50%, 100%, 200%, 400% és 800%-osra lehet a képet kinagyítani. Minden +-ra nyomáskor kb. 1 másodperc gondolkodás és utána mutatja a zoomolt képet. A játék elindul, de szerintem akadozik. Vagy én nem értek hozzá, nem ismerem a játékot és hirtelen nem jöttem rá, mit kell csinálni.
Hajjaj akadozik az nem jó :S minek van flash ebbe a cuccba ha akad??? :weird:
Am ha igazad van és úgy zoomol hogy 25-50-100-200-400-800% 1 foton az jó mert akkor legalább 6 zoom fokozata van azt hittem hogy itt is olyan lesz mint a kamerába hogy nem szépen zoomol hanem előre ugrik. mert puskázás miatt kell a fényképező de mit érek vele ha nem took kellően nagyítani...
vnorbert
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: vnorbert »

Sziasztok! Most kaptam meg ezt a telefont és szeretném megkérdezni, hogy energiatakarékos módban (billentyűzárnál) ven-e olyan program ami folyamatosan mutatja a kijelzőn az aktuális időt? Ez a régi Nokia E52-őn volt.

Köszi, előre is.

Norbi.
potter55
Moderátor
Moderátor

vnorbert írta:Sziasztok! Most kaptam meg ezt a telefont és szeretném megkérdezni, hogy energiatakarékos módban (billentyűzárnál) ven-e olyan program ami folyamatosan mutatja a kijelzőn az aktuális időt? Ez a régi Nokia E52-őn volt.

Köszi, előre is.

Norbi.
Tessék.
Ez annál is jobb, mert csak akkor mutatja, ha megérinted a telefont és be lehet állítani, hogy meddig és magyar menüs.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

vnorbert
Újonc
Újonc

Köszönöm!
vnorbert
Újonc
Újonc

potter55 írta:
vnorbert írta:Sziasztok! Most kaptam meg ezt a telefont és szeretném megkérdezni, hogy energiatakarékos módban (billentyűzárnál) ven-e olyan program ami folyamatosan mutatja a kijelzőn az aktuális időt? Ez a régi Nokia E52-őn volt.

Köszi, előre is.

Norbi.
Tessék.
Ez annál is jobb, mert csak akkor mutatja, ha megérinted a telefont és be lehet állítani, hogy meddig és magyar menüs.

Bocsi, de ez hogyan fog automatikusan elindulni bekapcsoláskor?
potter55
Moderátor
Moderátor

vnorbert írta: Bocsi, de ez hogyan fog automatikusan elindulni bekapcsoláskor?
Sajnos azt nem tudom. Nincs a beállításaiban erre utaló opció?

zefear
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95

Hozzászólás Szerző: zefear »

Sziasztok!
Tervezem h veszek pár héten belül egy X6-ost, de szeretnék egy kis segítséget kérni! Mindenképp függetlenül venném gsm boltban, de nem tudom hogy érdemes megvenni, 1 vagy 2 év garival? Nokia vagy bolti garival? Ha felrakok rá egy főzött ROM-ot elveszik-e a garancia?
Előre is köszi a válaszokat!
Válasz küldése

Vissza: “X-széria”