Az, hogy ha egy olyan felraksz a leírás alapján akkor gyorsabb és jobb lesz mint a gyári szoftver.soldika írta:Köszi szépen , még lenne 1 kérdésem olvasgattam most a topicot és szomorúan vettem észre nem kicsit le vagyok maradva a telefonokkal.
Szóval az érdekelne mi is az a rom frissítés és megéri e azt csinálni ?
Nokia X6
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia X6
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia X6
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
1 kérdésem lenne a kamerával kapcsoltban szóval 4x digitális zoom van benne ami kicsit hülyeség mert nem lehet úgy zoomolni ahogy akarsz na de m1, szóval a foton ugye nem csak 4x zoom-al tudsz nagyítani?(ha rá katt zoomra szépen tudok lassan nagyítani nem pedig kattan 1 et és 1x 2x 3x 4x zoom?)
válaszokat előre is köszönöm.
-----
http://www.megaupload.com/?d=ZLKP86IL ezt még valaki nézze meg legyen szíves hogy működik?
-----
http://www.megaupload.com/?d=ZLKP86IL ezt még valaki nézze meg legyen szíves hogy működik?

-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Hali! A kemerával nem tudom mire akarsz kilyukadni. A zoomnál és nagyításnál nincs átmenet. Fokozatokban zoomol. A kép nagyítása is több lépésben történik, mint eddig minden nokia symbis telón (nekem csak nokiám volt eddig nincs összehasonlítási alapom). Ha jól tudom 25%, 50%, 100%, 200%, 400% és 800%-osra lehet a képet kinagyítani. Minden +-ra nyomáskor kb. 1 másodperc gondolkodás és utána mutatja a zoomolt képet. A játék elindul, de szerintem akadozik. Vagy én nem értek hozzá, nem ismerem a játékot és hirtelen nem jöttem rá, mit kell csinálni.princesama1 írta:1 kérdésem lenne a kamerával kapcsoltban szóval 4x digitális zoom van benne ami kicsit hülyeség mert nem lehet úgy zoomolni ahogy akarsz na de m1, szóval a foton ugye nem csak 4x zoom-al tudsz nagyítani?(ha rá katt zoomra szépen tudok lassan nagyítani nem pedig kattan 1 et és 1x 2x 3x 4x zoom?)
-----
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
-
- Újonc
Hajjaj akadozik az nem jó :S minek van flash ebbe a cuccba ha akad???muzsikus2 írta:Hali! A kemerával nem tudom mire akarsz kilyukadni. A zoomnál és nagyításnál nincs átmenet. Fokozatokban zoomol. A kép nagyítása is több lépésben történik, mint eddig minden nokia symbis telón (nekem csak nokiám volt eddig nincs összehasonlítási alapom). Ha jól tudom 25%, 50%, 100%, 200%, 400% és 800%-osra lehet a képet kinagyítani. Minden +-ra nyomáskor kb. 1 másodperc gondolkodás és utána mutatja a zoomolt képet. A játék elindul, de szerintem akadozik. Vagy én nem értek hozzá, nem ismerem a játékot és hirtelen nem jöttem rá, mit kell csinálni.princesama1 írta:1 kérdésem lenne a kamerával kapcsoltban szóval 4x digitális zoom van benne ami kicsit hülyeség mert nem lehet úgy zoomolni ahogy akarsz na de m1, szóval a foton ugye nem csak 4x zoom-al tudsz nagyítani?(ha rá katt zoomra szépen tudok lassan nagyítani nem pedig kattan 1 et és 1x 2x 3x 4x zoom?)
-----

Am ha igazad van és úgy zoomol hogy 25-50-100-200-400-800% 1 foton az jó mert akkor legalább 6 zoom fokozata van azt hittem hogy itt is olyan lesz mint a kamerába hogy nem szépen zoomol hanem előre ugrik. mert puskázás miatt kell a fényképező de mit érek vele ha nem took kellően nagyítani...
-
- Újonc
Sziasztok! Most kaptam meg ezt a telefont és szeretném megkérdezni, hogy energiatakarékos módban (billentyűzárnál) ven-e olyan program ami folyamatosan mutatja a kijelzőn az aktuális időt? Ez a régi Nokia E52-őn volt.
Köszi, előre is.
Norbi.
Köszi, előre is.
Norbi.
- potter55
- Moderátor
Tessék.vnorbert írta:Sziasztok! Most kaptam meg ezt a telefont és szeretném megkérdezni, hogy energiatakarékos módban (billentyűzárnál) ven-e olyan program ami folyamatosan mutatja a kijelzőn az aktuális időt? Ez a régi Nokia E52-őn volt.
Köszi, előre is.
Norbi.
Ez annál is jobb, mert csak akkor mutatja, ha megérinted a telefont és be lehet állítani, hogy meddig és magyar menüs.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
potter55 írta:Tessék.vnorbert írta:Sziasztok! Most kaptam meg ezt a telefont és szeretném megkérdezni, hogy energiatakarékos módban (billentyűzárnál) ven-e olyan program ami folyamatosan mutatja a kijelzőn az aktuális időt? Ez a régi Nokia E52-őn volt.
Köszi, előre is.
Norbi.
Ez annál is jobb, mert csak akkor mutatja, ha megérinted a telefont és be lehet állítani, hogy meddig és magyar menüs.
Bocsi, de ez hogyan fog automatikusan elindulni bekapcsoláskor?
- potter55
- Moderátor
Sajnos azt nem tudom. Nincs a beállításaiban erre utaló opció?vnorbert írta: Bocsi, de ez hogyan fog automatikusan elindulni bekapcsoláskor?

-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
Sziasztok!
Tervezem h veszek pár héten belül egy X6-ost, de szeretnék egy kis segítséget kérni! Mindenképp függetlenül venném gsm boltban, de nem tudom hogy érdemes megvenni, 1 vagy 2 év garival? Nokia vagy bolti garival? Ha felrakok rá egy főzött ROM-ot elveszik-e a garancia?
Előre is köszi a válaszokat!
Tervezem h veszek pár héten belül egy X6-ost, de szeretnék egy kis segítséget kérni! Mindenképp függetlenül venném gsm boltban, de nem tudom hogy érdemes megvenni, 1 vagy 2 év garival? Nokia vagy bolti garival? Ha felrakok rá egy főzött ROM-ot elveszik-e a garancia?
Előre is köszi a válaszokat!