Nokia X6
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia x6 00
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia X6
Sziasztok.
Nemrég vásároltam az x6-osomat. Olyan kérdésem lenne, hogy szoftvert kellene-e frissítenem, mivel már van újabb verziója. Illyetve szeretnék letölteni rá egy olyan programot ami színesebbé teszi a kijelzőjét. Még csak ismerkedem a készülékkel és nem igazán vagyok képben, mit hogyan, honnét töltsek le rá. Ha valaki tud okos dolgot mondani azt megköszönném!!!
Nemrég vásároltam az x6-osomat. Olyan kérdésem lenne, hogy szoftvert kellene-e frissítenem, mivel már van újabb verziója. Illyetve szeretnék letölteni rá egy olyan programot ami színesebbé teszi a kijelzőjét. Még csak ismerkedem a készülékkel és nem igazán vagyok képben, mit hogyan, honnét töltsek le rá. Ha valaki tud okos dolgot mondani azt megköszönném!!!
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Hali! Üdv az x6-os tulajok táborában!sany 77 írta:Sziasztok.
Érdemes frissíteni 21-re, tudtommal az a legfrissebb. Sokat gyorsul tőle a teló. A színes kijelzővel kapcsolatban nem tudom mire gondolsz. Rengeteg témát lehet letölteni az oldalról, ami jó a telóra. Én személy szerint az spb mobile shell-t használom, ezzel nagyon jól át lehet szabni a kijelzőt.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia x6 00
Szia tudnál küldeni linket ahonnét le tudom tölteni a frissítést? A kijelzőre azt értettem amire te is gondoltál. Kicsit átszabni, ne legyen egyszerű Sablon szürke. Ehezis kellene egy link. Egyébként meg vagyok elégedve vele, bár a gps-t is friissítenem kell még mert eléggé elmaradott! De egyébként összességében jól sikerült telefon!
-
- Újonc
- Készüléktípus: X6
Van egy problémám.
a 12 meg előbbi softnál sikeresen belefőztem a dolgokat.
Ez a 21.4 amit muzsikus2 és sany666 feldobott az szuper.
De ha én próbálkozom,a hangutasítások mindíg eltünnek,nem jönnek elő.
Mi lehet a megoldás?
Ti találkoztatok ilyennel?
Köszönettel.: Tibor
Ez a 21.4 amit muzsikus2 és sany666 feldobott az szuper.

De ha én próbálkozom,a hangutasítások mindíg eltünnek,nem jönnek elő.

Mi lehet a megoldás?

-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Hali!morcitibi írta:Van egy problémám.
Ez a 21.4 amit muzsikus2 és sany666 feldobott az szuper.![]()
De ha én próbálkozom,a hangutasítások mindíg eltünnek,nem jönnek elő.![]()
Mi lehet a megoldás?![]()
Én még nem, de lehet letiltottál valamit a starter_arm.rsc-ben, amit nem kellene. Érdemes főzéskor nem az 5800-hoz feltöltött modokat belerakni, hanem az x6 saját fájljait módosítani. Van különbség a két fw között.
sany 77!
Megy privi!
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia X6
muzsikus2 írta:Hali! Nálam is kevés a memóia. Szabad memória indítás után 56.7 mega. (cfw by muzsikus2 v21.0.004 v2.3)bokenzoli írta:Szia,tudom nem nekem szólt konkrétan de megnéztem az swf-t és azt irja ki inditáskor hogy kevés a memoria.a c-n van 287 mb szabad hely a d-n pedig 7,2gb.hátha valaki több sikerel jár.Sziaprincesama1 írta:Hajaj xD
ha van időd test plz ezt a swf-t http://www.megaupload.com/?d=YYDM2MFJ nem tudom hogy lehete irányitani de érdekel XD mert swf jobb gamek mint a javak remélem lehet irányitani

http://www.megaupload.com/?d=ZLKP86IL kicsit hülye game de el lehet vele szórakozni.
-
- Újonc
- Készüléktípus: X6
muzsikus2 írta:Hali!morcitibi írta:Van egy problémám.
Ez a 21.4 amit muzsikus2 és sany666 feldobott az szuper.![]()
De ha én próbálkozom,a hangutasítások mindíg eltünnek,nem jönnek elő.![]()
Mi lehet a megoldás?![]()
Én még nem, de lehet letiltottál valamit a starter_arm.rsc-ben, amit nem kellene. Érdemes főzéskor nem az 5800-hoz feltöltött modokat belerakni, hanem az x6 saját fájljait módosítani. Van különbség a két fw között.
sany 77!
Megy privi!
-Köszönöm a gyors választ.Valószínű hogy ott a bibi.feldobok egy főzetet,és megnézem.

Megcsináltam és köszönöm a segítséget.

Sikerüüült.
többet nem keverem "kistesóval (5800)" az X6 fájlokat.
pedig sokat kerestem a hibát.
muzsikus2 Köszönöm.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morcitibi 2010-08-11 szer. 21:47:10-kor.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia x6
Sziasztok !
Eddig még nem írtam ide mert nemvolt normális telefonom , de most vettem egy X6-ot és szeretnék segítséget kérni szoftverfrissítés ügyben.
Sajna nem tudom hol kell keresni vagy honnan lehet letölteni és mit is pontosan
Segítségeteket előre is köszönöm .
Üdv : Soldika
Eddig még nem írtam ide mert nemvolt normális telefonom , de most vettem egy X6-ot és szeretnék segítséget kérni szoftverfrissítés ügyben.

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Itt tudsz választani 2 közt. De ha 2 év Nokia garanciával veted akkor ezt ajánlom.soldika írta:Sziasztok !
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia x6
Köszi szépen , még lenne 1 kérdésem olvasgattam most a topicot és szomorúan vettem észre nem kicsit le vagyok maradva a telefonokkal.
Szóval az érdekelne mi is az a rom frissítés és megéri e azt csinálni ?
Próbáltam frissíteni de azt írja hogy a legfrissebb a 20.0.0.5 ami rajta is van , de szerintem ennél már van újabb , most akkor mi a teendő ?
Szóval az érdekelne mi is az a rom frissítés és megéri e azt csinálni ?
Próbáltam frissíteni de azt írja hogy a legfrissebb a 20.0.0.5 ami rajta is van , de szerintem ennél már van újabb , most akkor mi a teendő ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára soldika 2010-08-11 szer. 15:14:51-kor.