Nokia X6
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia X6
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Nokia X6
Sziasztok!
Telefonomon eltűnt a qwerty billentyűzet, és a mobil eldöntésénél a menüt sem igazítja a kijelző fekvéséhez. Ugyanakkor van feltelepítve egy vízmértékes alkalmazás, ami érzékeli a telefon döntését. Mi lehet baj? Letörölhettem valamit, vagy esetleg a szoftverfrissítés óta nem működne (ezt sajnos nem figyeltem meg), esetleg a készülékkel lehet valami probléma?
Telefonomon eltűnt a qwerty billentyűzet, és a mobil eldöntésénél a menüt sem igazítja a kijelző fekvéséhez. Ugyanakkor van feltelepítve egy vízmértékes alkalmazás, ami érzékeli a telefon döntését. Mi lehet baj? Letörölhettem valamit, vagy esetleg a szoftverfrissítés óta nem működne (ezt sajnos nem figyeltem meg), esetleg a készülékkel lehet valami probléma?
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Nem: Férfi
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Alapból (vagy frissítés után) alapból valószínű, hogy ez nincs engedélyezve. Bekapcsolás:Kakukk írta:Sziasztok!
Beállítások -> Telefon -> Szenzorbeáll.-ok -> Elforgatásvezérlés -> Kijelzőkép aut. forgat. pipáld ki!
Remélem tudtam segíteni!

- Rating: 2.63%

-
- Újonc
- Készüléktípus: X6-00
- Has thanked: 2 times
Sziasztok.
Hogyan lehet megállapítani hogy gyárilag milyen színű volt az x6-os?
Product kódhoz kellene.
Mikor vettem már nem a gyári ház volt rajta.
Köszi.
Product kódhoz kellene.
Köszi.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: X6 n73
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Tokmindegy szerintem,a lenyeg h kisebb szoftot a rajta levonel ne tegyel fel es az RM szam passzoljon!schlecker írta:Sziasztok.
Product kódhoz kellene.
Köszi.
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Igen, a Product code tökmindegy, mivel házilag flashelsz,nincs jelentősége. Lényeg hogy az RM szám passzoljon. A szín Tudtommal mindegy melyik szin mert csak az alaptemara hat ki, viszont az már nem hogy hány GB-os kiadás.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
- Has thanked: 4 times
Sziasztok! Van egy nagy gondom, mégpedig kártyafüggetleníteni kéne egy X6-ost, van ebben valakinek valamilyen tapasztalata? Fizetős oldalakat találtam egy rakást, de az nem az én pályám, inkább nem fizetnék érte és gondolom nem elég főzött firmware-t telepíteni rá, mert azt tudnék!
Találtam rá itt az oldalon programot de így nem merem elkezdeni...

- gelmar
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia M2
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 14 times
- Kapcsolat:
Az oldal nem foglalkozik függetlenítéssel!!!!!
/Vidd be egy gsm boltba ahol van szervíz, ott talán megcsinálják./
/Vidd be egy gsm boltba ahol van szervíz, ott talán megcsinálják./
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
- Has thanked: 4 times
Jól van, bocs, nem tudtam! De amúgy miért nem foglalkozik vele az oldal? Nem hiszem, hogy illegálisabb mint a többi dolog, vagy tévedek?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia X6 NokiaE51
- Has thanked: 0
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e valami megoldást a visszatérő Bluetooth problémára?
Én nekem is az a problémám, hogy a Bluetooth nem kapcsolható. Már többször állítottam alapra, akkor jó, egy darabig. Próbáltam az újratelepítést a Szoftver update segítségével, de abba meg belehalt.
Többször már nem szeretném resetelni, mert nem sok értelme volna, ha megint csak pár alkalomig működne.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e valami megoldást a visszatérő Bluetooth problémára?
Én nekem is az a problémám, hogy a Bluetooth nem kapcsolható. Már többször állítottam alapra, akkor jó, egy darabig. Próbáltam az újratelepítést a Szoftver update segítségével, de abba meg belehalt.
Többször már nem szeretném resetelni, mert nem sok értelme volna, ha megint csak pár alkalomig működne.
Segítségeteket előre is köszönöm.