Azt nem tudom. Az x7-ben nincs HDMI, csak sima TV-kimenet.Ha ez számít. Az OTG-t az x7 is tudja.lived írta:Mennyire éri meg lecserélni az N8-as rá?
Amikor vettem, ugyanannyiba került az N8 is, de ez volt a szimpatikusabb.
Azt nem tudom. Az x7-ben nincs HDMI, csak sima TV-kimenet.Ha ez számít. Az OTG-t az x7 is tudja.lived írta:Mennyire éri meg lecserélni az N8-as rá?
Sajnos ebből a nem hivatalos verzióból csak az N8-ra gyártottak! Nekünk más symbian^3 tulajoknak még várni kell!nbukta írta:Bellet valahogy nem lehet megoldani ra? Lattam mar N8-ra van.
Todo írta:Sajnos ebből a nem hivatalos verzióból csak az N8-ra gyártottak! Nekünk más symbian^3 tulajoknak még várni kell! :sad:nbukta írta:Bellet valahogy nem lehet megoldani ra? Lattam mar N8-ra van.
A nokia útjai kifürkészhetetlenek! A hivatalos verzió persze már elkészült minden készülékre csak most el vannak foglalva, mert fontosabb népszerüsíteni a legújabb készülékeket! Talán lesznek olyan kegyesek és karácsonyi ajándékba megkapjuk!nbukta írta:Todo írta:Sajnos ebből a nem hivatalos verzióból csak az N8-ra gyártottak! Nekünk más symbian^3 tulajoknak még várni kell!nbukta írta:Bellet valahogy nem lehet megoldani ra? Lattam mar N8-ra van.
Meddig?
nbukta írta:Todo írta:A nokia útjai kifürkészhetetlenek! A hivatalos verzió persze már elkészült minden készülékre csak most el vannak foglalva, mert fontosabb népszerüsíteni a legújabb készülékeket! Talán lesznek olyan kegyesek és karácsonyi ajándékba megkapjuk!nbukta írta:Meddig?
Az N8-é nem jó rá?
Végül is egyforma a hardver a kijelző nagyobb csak.
Ha több embernek lesz X7-es telcsije, biztosan megnő a forgalom ebben a topicban is!nbukta írta:Kar. Jo kihalt ez a topic.