sajnos igen..gondolom ha elvinnem kitisztittatni szerintem nem vallalnak be..drschwarcz írta:Ezek alapján szét kell szedni az egész telefont.MrM írta:http://www.youtube.com/watch?v=Qv6XDovsowY egy video hogyan kell szetszedni:)drschwarcz írta:Azt én sem értem, de nagyon idegesítő! Jó lenne ha valaki tudna segíteni.
Nokia X6
-
- 1. szint
- Készüléktípus: X6 n73
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Re: Nokia X6
-
- Újonc
- Készüléktípus: X6
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Vásároltam egy x6 os telefont körülbelül fél éve. Mikor megvettem az első 2 hónapig semmi hiba nem lépett fel a telefon működésével kapcsolatban. Mára azonban ezek a hibák elszaporodtak.
Pl.: benyomódik a telefon hátulja (pl megfeszül a zsebembe ülés leülés közben) elveszti a térerejét és újra kéri a pin kódot. A telefonkönyvben nem érhetőek el a simre mentett névjegyzékek, telefonálás után az akku azonnal lemerül, ilyen érdekes dolgokat csinál az kis szépség
Figyelgettem a telefon dolgait és arra kellett annyit sikerült megfigyelnem, hogy nagyon picit lötyög az akksi benne, hogyha a kezemmel elkezdtem ezt a apró kocogtatást végezni az akksival akkor telefon kikapcsol de nem a megszokott módon(eltünik minden) hanem elhalványul a képe és szépen lassan elveszti a színét. Szoftver frissítés nem segít rajta nem tudom mit lehet vele csinálni. Még esetleg arra lehet kenne ezt az egészet, hogy mivel a sim kártyámból kivan vágva egy darab(turbosim miatt) kérek a szolgáltatomtól egy másikat hátha egy új sim kártya megoldja a problémát, de nem hiszem az maga lenne az álom
Egyébként teszteltem tmobilos simmel egy napig azzal nem csinált semmi ilyesmi szóval nem igazán értem ezt a dolgot... esetleg valakivel hasonló?
Vásároltam egy x6 os telefont körülbelül fél éve. Mikor megvettem az első 2 hónapig semmi hiba nem lépett fel a telefon működésével kapcsolatban. Mára azonban ezek a hibák elszaporodtak.
Pl.: benyomódik a telefon hátulja (pl megfeszül a zsebembe ülés leülés közben) elveszti a térerejét és újra kéri a pin kódot. A telefonkönyvben nem érhetőek el a simre mentett névjegyzékek, telefonálás után az akku azonnal lemerül, ilyen érdekes dolgokat csinál az kis szépség
Figyelgettem a telefon dolgait és arra kellett annyit sikerült megfigyelnem, hogy nagyon picit lötyög az akksi benne, hogyha a kezemmel elkezdtem ezt a apró kocogtatást végezni az akksival akkor telefon kikapcsol de nem a megszokott módon(eltünik minden) hanem elhalványul a képe és szépen lassan elveszti a színét. Szoftver frissítés nem segít rajta nem tudom mit lehet vele csinálni. Még esetleg arra lehet kenne ezt az egészet, hogy mivel a sim kártyámból kivan vágva egy darab(turbosim miatt) kérek a szolgáltatomtól egy másikat hátha egy új sim kártya megoldja a problémát, de nem hiszem az maga lenne az álom
Egyébként teszteltem tmobilos simmel egy napig azzal nem csinált semmi ilyesmi szóval nem igazán értem ezt a dolgot... esetleg valakivel hasonló?
- drschwarcz
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia X6
Ezek alapján szét kell szedni az egész telefont.
Hi.sajnos igen..gondolom ha elvinnem kitisztittatni szerintem nem vallalnak be..
Megcsináltam a tisztítást. Nyugodt tempóban fél óra. Szépen óvatosan, körömmel szét lehet pattogtatni a telefont. Ha érdekelnek a részletek, akkor írok róla pár szót.
Nokia X6 16gb
SPB Mobile Shell v3.7.2
SPB Mobile Shell v3.7.2
- drschwarcz
- Újonc
Szia.Hytten írta:Sziasztok!
Párom telefonja művelt ilyesmit, amikor ő is turbosim-mel próbálkozott.
Nokia X6 16gb
SPB Mobile Shell v3.7.2
SPB Mobile Shell v3.7.2
-
- 1. szint
- Készüléktípus: X6 n73
- Been thanked: 2 times
igen erdekelnek reszletek irj itt v privibe..csavarhuzo v vmi hasonlo kell hozza?drschwarcz írta:Ezek alapján szét kell szedni az egész telefont.Hi.sajnos igen..gondolom ha elvinnem kitisztittatni szerintem nem vallalnak be..
Megcsináltam a tisztítást. Nyugodt tempóban fél óra. Szépen óvatosan, körömmel szét lehet pattogtatni a telefont. Ha érdekelnek a részletek, akkor írok róla pár szót.
- drschwarcz
- Újonc
Hi.MrM írta:igen erdekelnek reszletek irj itt v privibe..csavarhuzo v vmi hasonlo kell hozza?drschwarcz írta:Ezek alapján szét kell szedni az egész telefont.Hi.sajnos igen..gondolom ha elvinnem kitisztittatni szerintem nem vallalnak be..
A technikát a videóból szedtem, gyakorlatilag körömmel szedtem szét az egészet, kivéve egy helyen ahol muszály egy kisméretű műszerészcsavarhúzó használata.
0. lépés: Hátlap le és aksi ki. Így nem lehet gond. Előszőr a telefon alját és tetejét szedd le. Mindenhol óvatossan feszíts, mert csak műanyag rögzítők vannak. Alúl van egy csavar, a legkisebb keresztfejű csavarhúzóval könnyen ki lehet csavarni. A csavar kiszedése után le lehet szedni a keretet (Ezen vannak az oldalsó gombok). Ezeket csak körömmel, csavarhúzóval ne feszítsd. Ha ez meg van, akkor le kell szedni a hallgató és az alsó billentyű takaróját. Utánna már látod az üvegtakaró rögzítőit, itt finoman lehet használni csavarhúzót.
Nokia X6 16gb
SPB Mobile Shell v3.7.2
SPB Mobile Shell v3.7.2
-
- Újonc
- Készüléktípus: x6 16 gb
hello.
az lenne a kerdesem hogy letezik-e naptar widget x6-ra.
fent van a mobile shell 3.7.2 nekem is vagy ott szeretnem kirakni hogy lassam legalabb az aktualis hetet, vagy egy sima kezdokepernyore, (widgetizert probaltam de csak ikonokat tudok kitenni, widgetek talan 5 vagy 6 volt bent alapbol es nem lehetett hozzaadni)
az lenne a kerdesem hogy letezik-e naptar widget x6-ra.
fent van a mobile shell 3.7.2 nekem is vagy ott szeretnem kirakni hogy lassam legalabb az aktualis hetet, vagy egy sima kezdokepernyore, (widgetizert probaltam de csak ikonokat tudok kitenni, widgetek talan 5 vagy 6 volt bent alapbol es nem lehetett hozzaadni)
Nokia X6 16GB
- zsjuli
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C6-01 xperia mini pro
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy melyik Qt az amelyik valóban működik a telcsin.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Az lenne a kérdésem,hogy melyik Qt az amelyik valóban működik a telcsin.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Samsung D600 / Nokia E-50 / Nokia E51, Hack, 8Gb microSD / Nokia N79, Hack, 8Gb microSD / N95, Hack, 8Gb microSD / Nokia X6-00 16GB Black-Red /Nokia C6-01,Hack,8Gb microSD
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokiax6 8gb
Szíasztok!
Légyszíves és segítsetek! Van egy x6-os 8 gigás telefonom,és ha fellépek a netre nem tudok se képet se vidokat megnyítni és lejátszaní.
Ha tudtok valami programot hozzá,hogy használni tudjam légyszí írjátok le.
KÖSZÍ!!!!!
Légyszíves és segítsetek! Van egy x6-os 8 gigás telefonom,és ha fellépek a netre nem tudok se képet se vidokat megnyítni és lejátszaní.
KÖSZÍ!!!!!
- orbit76
- Újonc
- Készüléktípus: nokia X6 16 GB Black
- Has thanked: 2 times
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=37883gazza19 írta:Szíasztok!
KÖSZÍ!!!!!
SZIVÍ!!!!
Nem bántott, kit üldözök; akit védek, nem szeretem...