Nokia X6

A Symbianos X-szériás telefonokkal kapcsolatos témák
soldika
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia x6
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia X6

Hozzászólás Szerző: soldika »

DanielGT500 írta:Nektek csinált már olyat a telefon, hogy estefele használtátok, játszottatok, vagy akármi, ettől kissé langyos lett az akksi, aztán így félretettétek éjszakára, majd reggelre lemerült magától? Úgy, hogy közben este még tele volt. Nekem néha előfordul.
Aha nekem csinált ilyet bár a melegedést nem vettem figyelembe még.
Visszavittem kaptam új aksit viszont néha nekem még így is fogja magát azt lemerül de így se bír többet 1 - másfél napnál.(Minimális használat mellet , és nem fut semmilyen alkalmazás pluszban.)
Igaz azt vettem észre volt olyan hogy nem használtam egyáltalán csak be volt kapcsolva és lemerült 1 éjszaka alatt 6-8 óra kb aztán mikor zenét játszottam vele telefonálgattam másfél napot bírt. Szóval érdekes.
MrM
1. szint
1. szint
Készüléktípus: X6 n73
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: MrM »

sim nelkul offlineba nekem elmegy 3 napig is 1-2 ora zenehalgatas fel ora ora wifi meg tipitapizas mellett 4 csikkal egy orat tudtam megnezni az egy es fel oras filmbol szerintem az nem rossz teljesitmeny..
DanielGT500
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 950 XL - 1020 - N9 64GB
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: DanielGT500 »

MrM írta:esetleg nem az hogy nem erintkezik rendesen az akksi es amiatt kapcsol ki?
Nem nyúlok az akksihoz, és ezt nem rendszeresen csinnálja, csak néha. 2 hete van meg, ez alatt 3x fordult elő.
MrM
1. szint
1. szint
Készüléktípus: X6 n73

Hozzászólás Szerző: MrM »

DanielGT500 írta:
MrM írta:esetleg nem az hogy nem erintkezik rendesen az akksi es amiatt kapcsol ki?
Nem nyúlok az akksihoz, és ezt nem rendszeresen csinnálja, csak néha. 2 hete van meg, ez alatt 3x fordult elő.
lehet akksi mert feljebb irtak,hogy akksival volt gond.szerintem szoftveres mert ha tenyleg az akksival lenne akkor megcsinalna minden nap minden 2 dik nap..
lehet valami progi keverget be ami fut talan a hatterbe...vagy siman nyomj egy szoftverfrissitest es hatha megoldja..
Varbaro
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia x6

Hozzászólás Szerző: Varbaro »

Sziasztok!

Valaki tud olyan Szoftwer? frissitést, vagy programot, alkalmazást, cheat-et akármit, amitől a mozgásérzékelő mindkét irányba müködik?

Ez alatt azt értem, pl. képnézegetésnél, vagy akárminél: menüknél csak akkor fordul el a kép ha balra forgatom, ha jobbra akkor semmi sem történik.
Pedig igazából mindne mozgást ugye érzékel a készülék (lásd. pl érzékelős irányitos autoverseny játék, vagy szintmérő stb.)

Másik meg valahogy fel lehet tuningolni a wifi érzékenységet?
Haverommal kimentünk free wifi-t keresgélni, azt az egyik parkban közel az egyik étteremhez egy padn neki kényelmesen bejött (neki Itouch-a van, szóval nemis teló), nekem viszont tök közel kellett mennem, hogy lássa a wifi-t.

Más, a felső sávban, ahol mutatja a futó dolgokat ( pl wifi, usb kapcsolat, bluetooth stb.) nekem egyfolytában egy levél ikon villog.
Mikor rábökök azt irja ki hozzá, hogy a SIM megtelt!
Nos de ezt azóta mióta megvettem a telót, volt régi telómból SIm azt raktam bele, de a telefonmemória kezelőben SIM-et megsem tudom nézni, csak telefonmemóriát meg , a 16GB ram.t.
SIM.re elvileg névjegzékek vannak mentve max. nem, de beementem és minden névjegyet átraktam máshova elvileg.

+még mindig a 20.0 akármi verzió van, hiába szedtem le a nokia updatert, elinditom és a 20.0-st adja ki legfrissebnek nem a 21.est.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Varbaro írta:Sziasztok!

Valaki tud olyan Szoftwer? frissitést, vagy programot, alkalmazást, cheat-et akármit, amitől a mozgásérzékelő mindkét irányba müködik?

Ez alatt azt értem, pl. képnézegetésnél, vagy akárminél: menüknél csak akkor fordul el a kép ha balra forgatom, ha jobbra akkor semmi sem történik.
Pedig igazából mindne mozgást ugye érzékel a készülék (lásd. pl érzékelős irányitos autoverseny játék, vagy szintmérő stb.)

Másik meg valahogy fel lehet tuningolni a wifi érzékenységet?
Haverommal kimentünk free wifi-t keresgélni, azt az egyik parkban közel az egyik étteremhez egy padn neki kényelmesen bejött (neki Itouch-a van, szóval nemis teló), nekem viszont tök közel kellett mennem, hogy lássa a wifi-t.

Más, a felső sávban, ahol mutatja a futó dolgokat ( pl wifi, usb kapcsolat, bluetooth stb.) nekem egyfolytában egy levél ikon villog.
Mikor rábökök azt irja ki hozzá, hogy a SIM megtelt!
Nos de ezt azóta mióta megvettem a telót, volt régi telómból SIm azt raktam bele, de a telefonmemória kezelőben SIM-et megsem tudom nézni, csak telefonmemóriát meg , a 16GB ram.t.
SIM.re elvileg névjegzékek vannak mentve max. nem, de beementem és minden névjegyet átraktam máshova elvileg.

+még mindig a 20.0 akármi verzió van, hiába szedtem le a nokia updatert, elinditom és a 20.0-st adja ki legfrissebnek nem a 21.est.
Forgatás nem lehetséges, csak balra.

Sajna elég gyenge a vevő ebben a telefonban.... :roll: Esetleg ezt próbáld meg: http://www.smartnews.hu/2010/05/wlan-er ... gnovelese/

Szerinted a levél az a névjegy miatt villog? Érdekes megközelítés... (egyébként nem te vagy az első) inkább üzenet nem? :D

Gondolom azért mutatja még a 20-ast, mert vagy szolgáltatós a telód, vagy nem Mo-ra szánt verzió.
Varbaro
Újonc
Újonc

-Utolsóra közben érdeklődtem és T-Mobile HU-nál még a 20.0 akármi a legfrissebb, érdekes ( már nyáron volt a frissités mostmeg már október van és a T-mBolie hu még mindig nem lépett?)

-Fogalmam sincs miért villog, azért gondolom névjegyeket mert mi más lenne, SIM-en kb semmi nincs, mondjuk megsem tudom nézni hogy mi van rajta.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Varbaro írta:-Utolsóra közben érdeklődtem és T-Mobile HU-nál még a 20.0 akármi a legfrissebb, érdekes ( már nyáron volt a frissités mostmeg már október van és a T-mBolie hu még mindig nem lépett?)

-Fogalmam sincs miért villog, azért gondolom névjegyeket mert mi más lenne, SIM-en kb semmi nincs, mondjuk megsem tudom nézni hogy mi van rajta.
Nem szokták elkapkodni...

Leírtam, mivel LEVÉL villog, ezért inkább az üzenetre kéne gondolni nem? Üzenetekben töröld ki a SIM üzeneteket, utána jó lesz. Nem éjjel kéne ezt csinálni, nem fog az agyad :D ;)
Varbaro
Újonc
Újonc

Kössz :p sikerült .
Riccofijjuuu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Music

Hozzászólás Szerző: Riccofijjuuu »

Sziasztok!

Épp vásárlás előtt állok! Első pillantásra beleszerettem a telóba :)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Nokia X6 és a Nokia X6 Navi Edition között van-e valami egetverő különbség? Gondolom a Navi Edition a navigációban más. Szóval az érdekelne, hogy ha Navi Edition-t veszek, akkor az ugyanolyan jó mint a sima Nokia X6? ugyanúgy kezelhető, és csak a navigációja más?

Köszi előre is a segítségeteket!!!

Ricco :D
Válasz küldése

Vissza: “X-széria”