2 év Nokia garanciával vedd meg, és nem fog elveszni a garancia, mert vissza lehet rakni a gyárit.zefear írta:Sziasztok!
Tervezem h veszek pár héten belül egy X6-ost, de szeretnék egy kis segítséget kérni! Mindenképp függetlenül venném gsm boltban, de nem tudom hogy érdemes megvenni, 1 vagy 2 év garival? Nokia vagy bolti garival? Ha felrakok rá egy főzött ROM-ot elveszik-e a garancia?
Előre is köszi a válaszokat!
Nokia X6
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia X6
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Köszipotter55 írta:2 év Nokia garanciával vedd meg, és nem fog elveszni a garancia, mert vissza lehet rakni a gyárit.zefear írta:Sziasztok!
Tervezem h veszek pár héten belül egy X6-ost, de szeretnék egy kis segítséget kérni! Mindenképp függetlenül venném gsm boltban, de nem tudom hogy érdemes megvenni, 1 vagy 2 év garival? Nokia vagy bolti garival? Ha felrakok rá egy főzött ROM-ot elveszik-e a garancia?

-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Hali! Én személy szerint a 2 év nokia gari híve vagyok. Egyszer volt 1 éves bolti garis telóm ahhoz fél év hw fél év sw gari tette ki az egy évet. Megbántam! Hogy olyat vettem mert valamivel több, mint 6 hónap elteltével jelentkeztek az első hw problémák (hangszóró problémák). Ekkorra viszont már csak sw gari volt érvényben. Az sw problémákat meg otthon könnyűszerrel orvosolni lehet. A szoftverfrissítés és garancia már más tészta. Elvileg elveszik, gyakorlatilag, ha ügyes vagy megmarad. Erről bővebben a szoftverfrissítés phoenix-szel első oldalán, valamint viewtopic.php?f=80&t=140 ezen a linken olvashatsz. Látom már megelőztek, de ha már ennyit szenvedtem telóról, meló közben az írással, hozzáadom a hozzászólást.zefear írta:Sziasztok!
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia X6
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
Értem! Köszi a segítségetmuzsikus2 írta:Hali! Én személy szerint a 2 év nokia gari híve vagyok. Egyszer volt 1 éves bolti garis telóm ahhoz fél év hw fél év sw gari tette ki az egy évet. Megbántam! Hogy olyat vettem mert valamivel több, mint 6 hónap elteltével jelentkeztek az első hw problémák (hangszóró problémák). Ekkorra viszont már csak sw gari volt érvényben. Az sw problémákat meg otthon könnyűszerrel orvosolni lehet. A szoftverfrissítés és garancia már más tészta. Elvileg elveszik, gyakorlatilag, ha ügyes vagy megmarad. Erről bővebben a szoftverfrissítés phoenix-szel első oldalán, valamint viewtopic.php?f=80&t=140 ezen a linken olvashatsz. Látom már megelőztek, de ha már ennyit szenvedtem telóról, meló közben az írással, hozzáadom a hozzászólást.zefear írta:Sziasztok!
-
- Újonc
Hellosztok! Nekem csak egy kérdésem lenne. Az X6 16gb (nem navis kiadás) van e alap gps és lehet e bele netről tölteni vagy ha gpst akarok akkor muszáj navisat vennem? 

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Lehet rárakni navigációs programot. 1 van, ami ingyenes és kb 4 megoldható, hogy ingyenes legyen, ha jól számoltamKowee1444 írta:Hellosztok! Nekem csak egy kérdésem lenne. Az X6 16gb (nem navis kiadás) van e alap gps és lehet e bele netről tölteni vagy ha gpst akarok akkor muszáj navisat vennem?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Hali! Van benne gps.Kowee1444 írta:Hellosztok! Nekem csak egy kérdésem lenne. Az X6 16gb (nem navis kiadás) van e alap gps és lehet e bele netről tölteni vagy ha gpst akarok akkor muszáj navisat vennem?
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
ennek meg van a megfelelő topikja, úgy hívják, hogy: APRÓ!bokenzoli írta:Eladó egy 1,5 hónapos t-mobilos Nokia x6,fekete,minden tartozékkal,autós tartó,szív.gyujtó töltő,stb.A kijelzőn fólia van karcmentes garanciális.navi edition
06308597348 Orbán Zoltán.
ár fix 63000ft
oda tedd be, innen törlöm nemsokára.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia X6
Navi editon és aközt a mit a gsm line árul menyi a kül? mind a 2 telefon 16gb és 74e körül