Nokia X6

A Symbianos X-szériás telefonokkal kapcsolatos témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia X6

Hozzászólás Szerző: potter55 »

zefear írta:Sziasztok!
Tervezem h veszek pár héten belül egy X6-ost, de szeretnék egy kis segítséget kérni! Mindenképp függetlenül venném gsm boltban, de nem tudom hogy érdemes megvenni, 1 vagy 2 év garival? Nokia vagy bolti garival? Ha felrakok rá egy főzött ROM-ot elveszik-e a garancia?
Előre is köszi a válaszokat!
2 év Nokia garanciával vedd meg, és nem fog elveszni a garancia, mert vissza lehet rakni a gyárit.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
zefear
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zefear »

potter55 írta:
Tervezem h veszek pár héten belül egy X6-ost, de szeretnék egy kis segítséget kérni! Mindenképp függetlenül venném gsm boltban, de nem tudom hogy érdemes megvenni, 1 vagy 2 év garival? Nokia vagy bolti garival? Ha felrakok rá egy főzött ROM-ot elveszik-e a garancia?
2 év Nokia garanciával vedd meg, és nem fog elveszni a garancia, mert vissza lehet rakni a gyárit.
Köszi :)
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

Hali! Én személy szerint a 2 év nokia gari híve vagyok. Egyszer volt 1 éves bolti garis telóm ahhoz fél év hw fél év sw gari tette ki az egy évet. Megbántam! Hogy olyat vettem mert valamivel több, mint 6 hónap elteltével jelentkeztek az első hw problémák (hangszóró problémák). Ekkorra viszont már csak sw gari volt érvényben. Az sw problémákat meg otthon könnyűszerrel orvosolni lehet. A szoftverfrissítés és garancia már más tészta. Elvileg elveszik, gyakorlatilag, ha ügyes vagy megmarad. Erről bővebben a szoftverfrissítés phoenix-szel első oldalán, valamint viewtopic.php?f=80&t=140 ezen a linken olvashatsz. Látom már megelőztek, de ha már ennyit szenvedtem telóról, meló közben az írással, hozzáadom a hozzászólást.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
princesama1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia X6

Hozzászólás Szerző: princesama1 »

Gsm line ba érdemes 16gb venni 74e ért?
zefear
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95

Hozzászólás Szerző: zefear »

muzsikus2 írta:
Hali! Én személy szerint a 2 év nokia gari híve vagyok. Egyszer volt 1 éves bolti garis telóm ahhoz fél év hw fél év sw gari tette ki az egy évet. Megbántam! Hogy olyat vettem mert valamivel több, mint 6 hónap elteltével jelentkeztek az első hw problémák (hangszóró problémák). Ekkorra viszont már csak sw gari volt érvényben. Az sw problémákat meg otthon könnyűszerrel orvosolni lehet. A szoftverfrissítés és garancia már más tészta. Elvileg elveszik, gyakorlatilag, ha ügyes vagy megmarad. Erről bővebben a szoftverfrissítés phoenix-szel első oldalán, valamint viewtopic.php?f=80&t=140 ezen a linken olvashatsz. Látom már megelőztek, de ha már ennyit szenvedtem telóról, meló közben az írással, hozzáadom a hozzászólást.
Értem! Köszi a segítséget
Kowee1444
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Kowee1444 »

Hellosztok! Nekem csak egy kérdésem lenne. Az X6 16gb (nem navis kiadás) van e alap gps és lehet e bele netről tölteni vagy ha gpst akarok akkor muszáj navisat vennem? :confused2:
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Kowee1444 írta:Hellosztok! Nekem csak egy kérdésem lenne. Az X6 16gb (nem navis kiadás) van e alap gps és lehet e bele netről tölteni vagy ha gpst akarok akkor muszáj navisat vennem? :confused2:
Lehet rárakni navigációs programot. 1 van, ami ingyenes és kb 4 megoldható, hogy ingyenes legyen, ha jól számoltam
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

Kowee1444 írta:Hellosztok! Nekem csak egy kérdésem lenne. Az X6 16gb (nem navis kiadás) van e alap gps és lehet e bele netről tölteni vagy ha gpst akarok akkor muszáj navisat vennem? :confused2:
Hali! Van benne gps.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

bokenzoli írta:Eladó egy 1,5 hónapos t-mobilos Nokia x6,fekete,minden tartozékkal,autós tartó,szív.gyujtó töltő,stb.A kijelzőn fólia van karcmentes garanciális.navi edition
06308597348 Orbán Zoltán.
ár fix 63000ft
ennek meg van a megfelelő topikja, úgy hívják, hogy: APRÓ!
oda tedd be, innen törlöm nemsokára.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
princesama1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia X6

Hozzászólás Szerző: princesama1 »

Navi editon és aközt a mit a gsm line árul menyi a kül? mind a 2 telefon 16gb és 74e körül
Válasz küldése

Vissza: “X-széria”