Azért nem lesz ez annyira rossz.:-)
Más: milyen egyértelmű lett, hogy az iphone az játékra való telefon és más kategória. Nem volt ez mindig így.
Egyébként a közösség miatt gyakran olvasgatom a fórumot ha simbi jános nem is hiányzik, a fórum szellemét nem találtam máshol. Ezért kötelezővé tennék a nokiás arcoknak egy hét iphone használatot utána nem kellene mást tenni mint iphoneprogramokra változtatni a nevet és ez a rengeteg kreatív ember még inkább csúcsrajáratná a vasat.
(azt vettem észre amit már mástól is olvastam, hogy amióta nokiárol váltottam nem jutott még eszembe másik telefont venni, pedig nem voltam én ilyen hűséges. Amikor a várva várt N82-t megvettem 3 hét mulva azt nézegettem melyik telóra cseréljem.)
Tehát nem a vitát szeretném feléleszteni csak azt kérném, hogy aki teheti előítéletek nélkül adjon egy esélyt az iphone- nak és biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni.
Te jó ég, miért írtam én ezt? Biztos azért amiért ha egy jó könyvet olvastam v. egy jó filmet láttam azt is mindig meg akartam másokkal osztani. Lehet.Mindegy most már nem törlöm ki, utánam a tűzözön.
Teljesen igazad van, én is ócsároltam az iphonet amíg nokiám volt, cserélgettem havonta a telókat mert hamar ráuntam, aztán vett egy barátom és elkezdte mutogatni a programokat, játékokat és megfertőzött, azóta boldogan használom, és nem értek vele egyet hogy csak játékra jó, ugyanarra használom ezt is mint a symbianos telóimat, csak sokkal jobb minőségbe, és ez nem csak a játékokra vonatkozik, az iphonera írt programok is stabilabbak jobb minőségűek,
Ez így van, még nem találkoztam olyan progival ami elvileg futtatható de valamilyen oknál fogva gyakorlatilag nem indul el. (ezt töröld le azt rakd fel most ezt is töröld azt tedd vissza restart ird felül töröld az egészet és ha most sem indul akkor nemtudom). Illetve olyannal sem találkoztam eddig, hogy a frissítés rontott volna a programon. Bocsánat ha cinikusnak tünök de ezek mindennaposak a symbianon.
Úgy tűnik abban is egyet értünk, hogy visszalátogatunk ide a szifonról mert ott valami hiányzik.
saintex írta:Ezért kötelezővé tennék a nokiás arcoknak egy hét iphone használatot utána nem kellene mást tenni mint iphoneprogramokra változtatni a nevet és ez a rengeteg kreatív ember még inkább csúcsrajáratná a vasat. .
Nagyon tetszik a megfogalmazásod. Teljesen egyetértek.
Én úgy találtam az Iphone-ra, hogy tele lett a hócipőm a Nokia telefonokkal. Pedig nekem is nagyon sokat volt az
Elkezdtem keresgélni, hogy mire lehetne váltani már végre és egyre gyakrabban néztem a You-Tube-on a videókat az Iphoneról. Az elején borzalmas volt és nem értettem hogy baseband meg restore. Mi a fene lehet ez , gondoltam magamban. Aztán pofon egyszerü lett és most már nagyon megy minden.
Persze, hogy nem csak játékra való hiszen minőségi GPS és egyéb programok vannak rá kihasználva a készülék teljes erőforrását.
Éljen a multi-touch.
Az Apple-nél nem kell elveszni a telefon tipusok kavalkádjába, hiszen 1-évben 1 tipus jön ki.
Szóval én is azt az orvosságot ajánlom azoknak a akik nem tudják, hogy milyen telefont vegyenek legközelebb, hogy próbáljanak ki egy Iphone-t, és megváltozik a gondolkodásuk.
Na akkor hogy feldobjam a topikot :
A haverom felrakta az iphonjára a quickoffice iphonos verzióját,
de nem jött rá hogyan tudná használni mert a nokiámnál ugye alapból azzal
nyitja meg a dokukat de az iphonnál nem , tehát ???
na és még 1 kérdés : felrakta a vlc lejátszót is az meg ugye a divx-hez lenne,
ha tudna felmásolni vhogy divx filmet a telóra !!
Nem biztos, hogy jól értem a problémát, de az office úgy tudja megnyitni a fájlokat ha a progiba vannak berakva. Ezt én wifin keresztül használom, a helpjében le van írva hogyan kell. Egyébként az ifile nevű fájlkezelő bárhonnan megnyitja a dokumentumokat. A divx lejátszót nem ismerem amit én használok abban egyszerűen megkeresem hova raktam a filmet és lejátszom. Mplayer a neve. Mindenképp ajánlatos wifi routert használni mert a telefon eléggé ki van hegyezve erre az adatátviteli formára. Pl: távirányítók, ebook olvasók feltöltése, ifile, office stb. Szinte minden programban ott a csatlakozási cím. Persze tpottal kábelen is sok mindent meg lehet csinálni de wifin sokkal kényelmesebb. Remélem érthető voltam.