1.Nah a gps-es fájnál szerintem vmit kitöröltem véletlenül mert most már jelet se talál még az iránytű se.. le tudnád írni h mit kell bele írni?Minde a 2nél,mert am nem taáltam azt a részt amit igazából át kellett volna írni..Tian10 írta:@mate370: http://szifon.com/2009/08/05/tuning2-finomhangolas/
Itt lesz a gps finomhangolás. Turkálni kell a rendszerfáljok között. Egy iFile-t szedj le a cydiából hozzá (telefonos filekezelő)
Az office programokban szerintem van mindegyikben egy olyan leírás hogy: a géped böngészőjén írd be hogy pl "mate370.local.hu.xy:8080" és akkor oda kell feltöltened a fáljodat. Szóval wifin keresztül VAGY szedd le az iPhoneBrowser nevű programot a gépedre és azzal el tudod érni usb-n az iphone könyvtárát. Csak ahhoz hogy tudd hogy hova tedd a xy.doc-ot meg kell keresned a program mappáját: var/mobile/applications/ 07DA543QE45753DS (ez egy progi mappájának a neve) Szóval meg kell nézni mindegyik mappába hogy melyik az office-é
2.Am bepipáltam amit mondtál iTuneson még az elején amikor mondtad és felrakni fel tudtam de törölni sehogy nem tudtam ezért megint kipipáltam és megint letörölt minden zenét és videót,nem igaz h ilyen 1 sz*r
3.Leszedtem az iPhoneBrowser-t de azzal nem láttam,ezért leszedtem az iFunBoxot és azzal látok mindent majdnem.. mert ez se az igazi vhogy.. mert a var mappát nem látom de tudok keresni,de miután letörölte megint mindent nem tudtam keresni..