óó szegény teló. te aztán nem kímélted! a szívem szakad meg érte, legyen az bármilyen típus.loco00 írta:nagyon jó ez a telefon 1éve van meg és már esett le a 2.rol, falhoz földhöz lett vágva legalább 50x, fociztam vele, minden megtörtént vele szinte ami lehetett már és csak a hátuljábol tört ki egy darab műanyag + a rezgömotor kiesett belőle + kiszakadt a sleep gomb, nagoyn jol birja, de majd most meglátjuk mit tud az N97
Akkor ez azt jelenti, hogy megoldódik az egyik legnagyobb problémája a szifonnak, nevezetesen a fájlküldés blútyúkon?migabi24 írta:Jó hír iphone használóknak, hamarosan elérhető lesz az iBluetooth 2.0 ami kompatibilis az új szoftverrel
Ez már megoldott volt a 2-es szoftvereken, de mióta kijött a 3.0 nem működött a progi, most megkapja a várva várt frissítést, persze a zenék küldése az iTunes miatt most se lesz egyszerűJokimo írta:Akkor ez azt jelenti, hogy megoldódik az egyik legnagyobb problémája a szifonnak, nevezetesen a fájlküldés blútyúkon?migabi24 írta:Jó hír iphone használóknak, hamarosan elérhető lesz az iBluetooth 2.0 ami kompatibilis az új szoftverrel
Ezzel én is így vagyok mióta megvan!joey004 írta:Na ez jó hír, akkor meglesem hamarosan ezt az új BT progit. Bár mióta iphone van leszoktam a küldözgetésről. Úgysem én szívok, nekem ami kell azt megszerzem, de tőlem sokan kérnének, akkor szopacs van.
Sajnos hasonlóak az én tapasztalataim is, talán a 2.0 stabilabb leszjoey004 írta:Hát kipróbáltam, ez sem sokkal jobb, mint a korábbiak.
A próbában egy Nokia 7610 és egy SE Z530 vett részt. Az eredmény ugyanaz mint a korábbi verziók esetében:
Nokia --> iPhone irányban szépen végigmegy a folyamat, átmegy a kép
iPhone --> Nokia irányban átmegy ugyan a kép, de hibásan, csíkok, pixelek nincsenek a helyükön
SE --> iPhone és visszafelé irányban is megakad a küldés. Változó, hogy hány százaléknál.
Nem a régi telefonokkal van a baj, mert régebben egy 6300 és egy C902 próba alkalmával ugyanilyen eredményeket értem el. Ha sokat próbálkoztam, akkor néha ment SE-nal is, de ritkán. Most 5 próba után beleuntam a dologba. Szóval én úgy veszem, hogy rendesen, stabilan működő megoldás továbbra sincs sajnos. Bár nekem egyre kevésbé hiányzik.