Köszi
Sikerül a leírás alapján kikapcsolni.

Köszönöm

A ROMPatcher-ben bekapcsoltad az installserver patchet?gramot írta:sziasztok!
nekem lenne egy olyan gondom,hogy nem tudok programokat telepíteni a hackkelt nokia x6-ra.
folyamatosan lejárt tanusítvány és hasonló üzeneteket kapok.
please help!
sorry azt elfelejtettem mondani,hogy nagy gyík vagyok ezen a téren szóval mit és hol?potter55 írta:A ROMPatcher-ben bekapcsoltad az installserver patchet?gramot írta:sziasztok!
nekem lenne egy olyan gondom,hogy nem tudok programokat telepíteni a hackkelt nokia x6-ra.
folyamatosan lejárt tanusítvány és hasonló üzeneteket kapok.
please help!
Ha hackelt a telefon akkor kell lennie rajta egy ROMPatcher nevű programnak, azt megnyitod és aktiválod az installserver patchet.gramot írta: sorry azt elfelejtettem mondani,hogy nagy gyík vagyok ezen a téren szóval mit és hol?
potter55 írta:Ha hackelt a telefon akkor kell lennie rajta egy ROMPatcher nevű programnak, azt megnyitod és aktiválod az installserver patchet.gramot írta: sorry azt elfelejtettem mondani,hogy nagy gyík vagyok ezen a téren szóval mit és hol?
Nincs hozzá semmilyen patch.Fl4tl4nd3r írta:Sziasztok!
Létezik valami progi vagy patch vagy bármi v5-re amivel a hangerőt lehet megnövelni?Szerintem szoftveresen vannak ilyen "halkra" letiltva a mostani telók mert ha olyan a program tud nagyot szólni..... Valami hasonló dolog esetleg van mint sonyéknál hogy felrakom és utána vagy 5x olyan hangos minden?Mert nekem alapból halk az egész fülessel meg mégrosszabb az új powermp3 meg kb vicc és ugyanolyan halk..... régi n70em meg a dobhártyám szakította és hiányzik,itt szinte fülelnem kell a zenét hogy halljam mivan