A szignó progikat, de legalább a másolatot illik biztos helyen tartani és nem a telón. Ha csináltál a reset előtt biztonsági mentést, elméletileg abban megtalálod. Azt a bizonyos hosszú telepítést, nagy eséllyel valami programütközés okozta. Szerintem, amikor visszatelepíted a progikat, minden feltelepítés után csinálj egy újraindítást! Aztán, ha jelentkezik a probléma, akkor már csak az utoljára telepített progi lehet a ludas.TS Gangsta írta:Kösz,sikerült minden!
Egyedül csak a szignó programok elvesztése zavar,és az n-gage,mert azt is letörölte,de nem baj,le lehet tölteni.
Most már csak arra vagyok kíváncsi,hogy mit kell tennem,hogy ne kerüljek oda,ahova az előbb,hogy 1 óráig telepít egy egyszerű javát,stb...
NOKIA N95 hibái
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Re: NOKIA N95 hibái
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95 8GB
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Értem,valószínűleg ezt mind alkalmazni fogom,most,hogy nem tart 1 óráig a bekapcsolás.
Azt a 3 hack programot viszont tudtommal a telefonon kell tárolni,mert ott lehet csak beállítani,hogy mit akarok szignózni stb...
Symbian fájlformátum.Hűha,mennyi dolog áll most előttem.Meg kell rendelnem japánból a kódokat,stb...
De megéri,hisz már kibírhatatlan volt.Na jó,köszönök mindent,sziasztok!
Azt a 3 hack programot viszont tudtommal a telefonon kell tárolni,mert ott lehet csak beállítani,hogy mit akarok szignózni stb...
Symbian fájlformátum.Hűha,mennyi dolog áll most előttem.Meg kell rendelnem japánból a kódokat,stb...
- Walaki01
- 4. szint
Ezt most nem értem. Nálam, van 2 (OPDA) szignózó fájl a gépen, aztán, ha szignózatlan fájlt akarok feltenni, a gépen szignózom és utána telepítem.TS Gangsta írta:Értem,valószínűleg ezt mind alkalmazni fogom,most,hogy nem tart 1 óráig a bekapcsolás.
Nálad nem így műxik?
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Azzal lesz egy kis gond. Mert mostanában nem működnek a szignófájlkérő oldalak, így az OPDA se és nem tudni mikor lesz megint jó.TS Gangsta írta:Értem,valószínűleg ezt mind alkalmazni fogom,most,hogy nem tart 1 óráig a bekapcsolás.
Ezért kellett volna rá nagyon vigyázni.
Telefonon is lehet szignózni a Freesinger nevű programmal.Walaki01 írta: Ezt most nem értem. Nálam, van 2 (OPDA) szignózó fájl a gépen, aztán, ha szignózatlan fájlt akarok feltenni, a gépen szignózom és utána telepítem.
Nálad nem így műxik?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- Walaki01
- 4. szint
De gondolom, a szignózó fájlok akkor is kellenek.potter55 írta: Telefonon is lehet szignózni a Freesinger nevű programmal.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Persze, azért volt neki is rajta a telefonon.Walaki01 írta:De gondolom, a szignózó fájlok akkor is kellenek.potter55 írta: Telefonon is lehet szignózni a Freesinger nevű programmal.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
- Has thanked: 2 times
Sziasztok!Nekem lenne egy olyan problémám,hogy vettem egy N95 8GB telót.Biztonsági kódot kér a gyári kód nem működik.Akitől vettem azt mondta,hogy ő elfelejtette.Bevittem a Nokia szervizbe ott azt mondják,hogy a teló nem akarja az új szoftvert.Mit csináljak?
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Próbáld meg otthon, phoenix-szel felrakni a szoftot viewtopic.php?f=64&t=40ares77 írta:Sziasztok!Nekem lenne egy olyan problémám,hogy vettem egy N95 8GB telót.Biztonsági kódot kér a gyári kód nem működik.Akitől vettem azt mondta,hogy ő elfelejtette.Bevittem a Nokia szervizbe ott azt mondják,hogy a teló nem akarja az új szoftvert.Mit csináljak?
Arra figyelj, hogy vagy azonos legyen a verziószáma a telefonon jelenleg fent lévővel, vagy újabb, de semmiképp sem alacsonyabb, mert akkor kinyírhatod a telót.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
- Has thanked: 2 times
Köszi a Nokiánál nem tudták megcsinálni így bevittem egy másik helyre ahol szervizelnek is.A Phoenix progi így is működik(felismeri a telót)ha bekapcsoláskor kéri a biztonsági kódot?
- Walaki01
- 4. szint
Dead modeban kell végrehajtani a flashelést, vagy SIM nélkül. SIM nélkül, offline módban, elméletileg nem kéri a biztonsági kódot, bekapcsoláskor.ares77 írta:Köszi a Nokiánál nem tudták megcsinálni így bevittem egy másik helyre ahol szervizelnek is.A Phoenix progi így is működik(felismeri a telót)ha bekapcsoláskor kéri a biztonsági kódot?