Ez életem első Nokiája.....ráadásl máris okostelefonnal kezdtem xD
Csak az első hangszorója nem jó

És azt kéne kicserélni.....csak akkor jó ha kihangositom vagy headsettel jó csak.És nincs pénzem a javításra,és ezért ajánlok fel telefont vagy bármit

1)20ezer...oké jó,márkaszervíz,palyti írta:Hi!
1hete már leírtam itt a problémámat, de senki nem reagált. Most leírom újra:
Van egy n95 8gb-om. Az lenne a problémám, hogy pár napja fényképezni akartam, beléptem a fényképezőbe, de az lefogyott. Akárhogy léptem be, lefagy. Az az érdekes hogy a fényképet megcsinálja, de utána ugyan úgy lefagy a fényképező programja. Aztán pár órával később azt vettem észre, hogy egyik billentyű se működik, csak a ki-be kapcsoló. Ezzel se tudtam mit csinálni. Aztán szétszedtem, kicsavartam a csúszkát és működött az egész billentyűzet. Azóta vagy működik vagy nem. Ami még nagyobb baj, hogy felhívtam a márka szervízt és azt mondták, hogy jobb esetben 20ezer, rossz esetben 160ezer ft is lehet a javítás. A bevizsgálás persze 3ezer. Szóval ez egy kicsit durva hír volt. Remélem van erre valami ésszerű megoldás. Még hozzá kell tennem, hogy persze a resetelés már meg volt és a firmware-t is újra raktam. Amúgy minden más tökéletesen működik. Nem nagyon értek hozzá, de próbálgattam és szerintem az átvezető szalagnak is lehet valami köze a dologhoz. Persze párszor ejtettem már le a telót, ez is közre játszhat.
Dani
kuma írta:kuma írta:bővebben?strust írta:kuma » 5ezer forintból javítom
pü?
javítod
tehát nem csak küldesz valamit igaz?
amúgy 10et ha ér, gondolkodóba esem...
itt egy videó a semmiről
indítási dallam amúgy van, csak sim épp nincs benne (minek) és azért nem hallatszik, nem lép tovább
és híváskor is csörög
http://www.youtube.com/watch?v=UoSsci2fP-Istrust írta:JavítomA szalagkábele halt meg
üdv
üdv nektek!
ez a probléma még mindig fennáll
Nem, nem strust hibájából!
valaki esetleg tudna segíteni?
a videót frissítettem mert az előzőt már töröltem, íme:
http://www.youtube.com/watch?v=SX0pW9mQ6Us
Lehet így akart üzeni a telefon hogy ha nem jó az aksi akkor a SIM se legyen jó így nem kapcsolja be a felhasználó nehogy valami nagyobb gondja legyen az aksi problémából.strust írta:Aztaszégyen!!! 6 ezer forinttal lehúztak?? Ha megjött volna az az idióta alkatrész... Akkor a feléből megúsztad volna :S Poén, az hogy biztos helyről rendeltem a cuccot... és nem jött meg... na mind1 :S
Viszont ha a 82-esedet nem csinálják meg, feltétlen írj privit! Azzal már ne húzzanak le
Más:
Nemtudom ide írtam-e de haverom n95-öse nem szerette a simkártyákat... Ha benne volt a SIM teljesen megzakkant... Nem 1 szervizeshez vittük, el és mind azt mondta, hogy javíthatatlan.... Ma megcsináltamÉs olyan baja volt amire szerintem senki soha az életbe nem gondolt volna.... Az akkuja ment tönkre! Fogalmam sincs mi köze van az akkunak a SIM-hez, de az én akkummal tökéletes a teló! És az én telómnak ugyan az a baja az ő akkujával... Vicces...
Teljesen igazuk van...kuma írta:tavaly augusztusban lejárt az 1 éves partnerogsm garim, és a nokia-ba a westendbe azt mondták hogy az elmúlt egy évet is kidobhatom, nincs nokia garim, ezért 14ezer ft-ért csinálják meg a kijelzőhibámat
bazdkiMacika írta:Teljesen igazuk van...kuma írta:tavaly augusztusban lejárt az 1 éves partnerogsm garim, és a nokia-ba a westendbe azt mondták hogy az elmúlt egy évet is kidobhatom, nincs nokia garim, ezért 14ezer ft-ért csinálják meg a kijelzőhibámat
A bolti garanciával vásárolt készülék NEM Nokia garanciás, így semmiféle elvárás nem lehet a Nokia felé.
Ezek a bolti garis készülékek azért olcsóbbak, mint a Nokia garisak, mert csempészáruk, nem hivatalos import útján kerültek be az országba.
Aki ilyet vesz, annak tudnia kell, hogy ezzel játszik.
Lehet, hogy bejön neki, de lehet, hogy nem.
Ha bejön, akkor akár 10-15ezer Ft-ot is nyerhet egy nagyobb értékű készüléknél, de ha beüt a hiba, akkor a bolt jóindulatán múlik a javítás/csere, ha meg letelt a bolti gari, akkor onnantól ki-ki maga sorsának kovácsa...
Egyébként nagykerben egy N82 kijelző 8200 Ft, ennyiért meg tudtam volna Neked venni (de szerintem Strust még olcsóbban is), ha elég ügyes vagy, berakhattad volna magadnak, vagy egy pizza áráért betettem volna én is.