6 ezer alatt nem fogsz találni megoldást rá. Sehol.kattamaki89 írta:Sziasztok!
Az E72-esemet szeretném függetleníteni, de T-nél (T-s a telefon, de már évek óta lejárt a hűségidő) horror áron csinálnák meg.
Céges kártyát tenném bele, de az Telenoros előfizus kártya...
Hova vihetném, ahol meg tudnák csinálni?
Előre is köszi.
A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: A nagy szervizes topik
- These users thanked the author Macika for the post:
- kattamaki89 (2015-06-05 pén. 12:26:21)
- Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E72
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Szia!
Köszi az infot. IV. kerben találtam 5e-ért (nem 15 mint a T-nél) és 2 perc alatt meg volt és működik mindhárom szolgáltatós simmel.
Üdv.
Köszi az infot. IV. kerben találtam 5e-ért (nem 15 mint a T-nél) és 2 perc alatt meg volt és működik mindhárom szolgáltatós simmel.
Üdv.
Macika írta:6 ezer alatt nem fogsz találni megoldást rá. Sehol.kattamaki89 írta:Sziasztok!
Az E72-esemet szeretném függetleníteni, de T-nél (T-s a telefon, de már évek óta lejárt a hűségidő) horror áron csinálnák meg.
Céges kártyát tenném bele, de az Telenoros előfizus kártya...
Hova vihetném, ahol meg tudnák csinálni?
Előre is köszi.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung S4 mini dual
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Segítséget kérnék:
Van egy Samsung i9192 telom, rootolt, 4.4.2 firmware-el. Rendesen tette a dolgát. Ma néhány appot tettem rá, és egyik boot után többször újrabootolt, és onnan nem kapcsolható be sem a wifi sem a bluetootht.
Mi okozhatja a hibát, és hogyan orvosolható?
Segítséget kérnék:
Van egy Samsung i9192 telom, rootolt, 4.4.2 firmware-el. Rendesen tette a dolgát. Ma néhány appot tettem rá, és egyik boot után többször újrabootolt, és onnan nem kapcsolható be sem a wifi sem a bluetootht.
- Macika
- 6. szint
Első lépésben vissza kéne állítani a tegnap esti állapotot, lezúzni a ma felrakott appokat.smelo írta:Sziasztok!
Segítséget kérnék:
Majd újraindítás után próba.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
Csináltam egy factory resetet-et is, semmi változás, ugyanúgy nem aktiválható a wifi és a bluetooth.
Ilyenkor? Nem valószínű, hogy egyszerre ment volna gallyra mindkét opció.
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
Valószínű hardveres hiba... És de, valószínű, hogy egyszerre ment el a wifi és a bt, mivel kb ugyan az felel mind a két funkcióért.smelo írta:Csináltam egy factory resetet-et is, semmi változás, ugyanúgy nem aktiválható a wifi és a bluetooth.
- These users thanked the author -Dr-Strust- for the post:
- smelo (2015-06-16 kedd 22:43:57)
- Macika
- 6. szint
Igaza van Strust kollégának, én azonban végső elkeseredés előtt megtolnám egy full gyári ROM-mal, lehetőleg 4fájlossal.smelo írta:Csináltam egy factory resetet-et is, semmi változás, ugyanúgy nem aktiválható a wifi és a bluetooth.
Ha akkor is bekapcsolhatatlan lesz a két rádiós egység, akkor biztosra vehető a HW-s hiba.
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
Köszi a választ, még azt kérdezném, hogy ezt javítani lehet, mennyibe fájos kb? Vagy kuka. A 4 files romot hogy kell, hol lelhetek egyébiránt ilyenre?Macika írta:Igaza van Strust kollégának, én azonban végső elkeseredés előtt megtolnám egy full gyári ROM-mal, lehetőleg 4fájlossal.smelo írta:Csináltam egy factory resetet-et is, semmi változás, ugyanúgy nem aktiválható a wifi és a bluetooth.
Ha akkor is bekapcsolhatatlan lesz a két rádiós egység, akkor biztosra vehető a HW-s hiba.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára smelo 2015-06-16 kedd 22:52:20-kor.
-
- Újonc
Köszi, érdemes belefogni a javíttatásába? Nem garis.-Dr-Strust- írta:Valószínű hardveres hiba... És de, valószínű, hogy egyszerre ment el a wifi és a bt, mivel kb ugyan az felel mind a két funkcióért.smelo írta:Csináltam egy factory resetet-et is, semmi változás, ugyanúgy nem aktiválható a wifi és a bluetooth.
- sozs
- 3. szint
- Készüléktípus: LG K42
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 36 times
- Kapcsolat:
Macika!
Olyan kérdésem van, hogy a telefonokban (enyém LG L7II) a GPS és a mobil jel feldolgozás, illetve a jelek érzékelése mennyire egybefüggő? Mert azt vettem észre, hogy hiába vagyok fenn a 3G hálózaton, sokszor gyenge a térerő, sőt nem jön ki a hívás, a rendszer szerint nem vagyok "bekapcsolva". 2G-n is előfordul, de ott ritkább. Illetve a GPS műholdakat mostanság igen nehezen talál. Bár ez sem teljesen igaz, mert lát, csak a jel erőssége alacsony. Sőt a GPS Test plusz azt írja használ 7 holdat, de adatokat nem ír. Pedig elméletileg 3 hold kell a pozícióhoz plusz egy az idő miatt. A készülék melyik felén vannak az "antennák" GPS és a mobil hálózatnak? Ami a hátlap alatt alul van, az valamelyik?
Köszi előre is!
Olyan kérdésem van, hogy a telefonokban (enyém LG L7II) a GPS és a mobil jel feldolgozás, illetve a jelek érzékelése mennyire egybefüggő? Mert azt vettem észre, hogy hiába vagyok fenn a 3G hálózaton, sokszor gyenge a térerő, sőt nem jön ki a hívás, a rendszer szerint nem vagyok "bekapcsolva". 2G-n is előfordul, de ott ritkább. Illetve a GPS műholdakat mostanság igen nehezen talál. Bár ez sem teljesen igaz, mert lát, csak a jel erőssége alacsony. Sőt a GPS Test plusz azt írja használ 7 holdat, de adatokat nem ír. Pedig elméletileg 3 hold kell a pozícióhoz plusz egy az idő miatt. A készülék melyik felén vannak az "antennák" GPS és a mobil hálózatnak? Ami a hátlap alatt alul van, az valamelyik?
Köszi előre is!