cbrobi írta:Sziasztok! N8 hangszóró gondom van. Híváskor alig hallom a partnert, viszont kihangosítva, fülessel kiválóan szól! Esetleg tudna-e valaki, valami okosságot, tapasztalatot ezzel kapcsolatban? Kerestem a témában már de ilyet nem találtam.
Egy mondatnyi infóra csak általánosságban tudok válaszolni.
Általában rosszul tűrik az esést a mobiltelefonok, ahogyan a párásodást/ázást is nehezen.
Ezen kívül a koszos/poros helyen használt (munkahely miatt pl.) készülék sokkal hamarabb telítődik nem kívánt anyagokkal, mint egy tisztább környezetben használt.
Nekem hoztak már olyan mobilt javítani, amiből kb. egy hüvelykujjkörömnyi zsebpiszkot szedtem ki. Direkt elraktam a tulajnak...

Volt már, akinél egy - valószínűleg kapitális méretű - eséstől kettétört a hangszórómágnes (nem akartam hinni a szememnek), onnantól kezdve szinte 0 hangja volt érthető okokból.
Volt olyan is, aki fémesztergályosként dolgozott, neki pedig leheletfinom fémreszelékkel ment tele a hangszóró, a baromi erős neodímium mágnes 5-6 centiről is odarántotta akár a finom reszeléket. A vége ott is használhatatlan hangszórómembrán volt...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill