A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
mimo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E-72
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: mimo »

Igen
kártya független és próbáltam másik szolgáltató kártyájával
krysn95
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SII I9100
Has thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: krysn95 »

Sziasztok!

segítség kellene.
Újabban elképesztően belassul a mini-m, pedig elvileg nem fut semmi a háttérben, mégis néha mp-ig gondolkodoik egy-egy lépés közt, sőt gyakran nem reagál semmire..

tudnátok valami tippet adni hoyg hoygan leheten rendbehozni?

Ha szoftverfrissítés, az eygetlen mentsvár akkor van rá valami mód, hoyg a beállítások és a telepítések ne tűnjenek el?

köszönöm! :Notworty:
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

krysn95 írta:Sziasztok!

segítség kellene.
Újabban elképesztően belassul a mini-m, pedig elvileg nem fut semmi a háttérben, mégis néha mp-ig gondolkodoik egy-egy lépés közt, sőt gyakran nem reagál semmire..

tudnátok valami tippet adni hoyg hoygan leheten rendbehozni?

Ha szoftverfrissítés, az eygetlen mentsvár akkor van rá valami mód, hoyg a beállítások és a telepítések ne tűnjenek el?

köszönöm! :Notworty:
A szoftverfrissítésre, mint megmentőre gondol mindenki, abba nem gondol bele sajnos senki (ill. csak nagyon kevesen), hogy a ROM az mindvégig ROM-területen van (Read Only Memory = Csak Olvasható Memória), tehát (természetesen nem rootolt + agyonhackelt készüléknél) bájtról-bájtra változatlan marad az elsőtől az utolsó pillanatig.
Tehát ha az elején nem volt lassú, nem gondolkozott, nem torpant meg, akkor utána CSAK EGYETLEN esetben teheti ezt, ha a feltelepített programok hatása összeadódik.
Ilyenkor bizony NEM a szoftverfrissítés a megoldás, hanem a gyári alapállapotra történő full reset (ahogy kivetted a dobozból a készüléket 0 napos korában), ami az esetek 99%-ában meg is oldja a gondot. Pont az hordozza a hibát, amihez ragaszkodsz, a beállítások és a telepített programok.

A telepített programokat fel tudod telepíteni újra, a beállításokat pedig újra be lehet állítani.

Komfortos megoldás nincs.

Esetleg ha rootolt a készüléked és megveszed a Titanium Backup nevű programot, akkor azzal tudsz mentést csinálni mindenedről, de előre szólok, annak a programnak a megfelelő használatához légijártassági kell, az sem változtatott rajta, hogy jópár verzió óta már tökéletes, ékes magyarsággal szól Hozzád, minden beállítása is magyar.
Szóval egyszerűen magyarul is nagyon bonyolult, viszont ha rászánod az időt, akkor egy kiváló, mindenre megoldást kínáló, valóban professzionális programot kaptál a pénzedért.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
krysn95
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SII I9100
Has thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: krysn95 »

köszönöma gyors és segítőkész válaszod.
Akro ez lesz..
Abban tudsz segíteni, hogy miylen kóddal tudom visszaállítani a gyári állapotot?
Memóriakértya esetleg nem okozhatja?

Még nemvolt android frissitésem ezért kérdezném, hogy a gyári rootolatlan, teljesen gyári telefon esetén a sw frissitésével elvész minden?

köszi!
marci_barcafan
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Wildfire S
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: marci_barcafan »

Sziasztok!

Nagyon rég jártam erre,nem is olvastam végig mindent,de itt megkérdezem.
Nokia Lumia 800-as készülékemet a T-mobile "kilőtte",letiltotta. Ezt valaki meg tudja nekem csinálni? Vagy tud olyat,aki meg tudja csinálni?

Köszönöm!
kukszi
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 188 times

Hozzászólás Szerző: kukszi »

krysn95 írta:köszönöma gyors és segítőkész válaszod.
Akro ez lesz..
Abban tudsz segíteni, hogy miylen kóddal tudom visszaállítani a gyári állapotot?
Memóriakértya esetleg nem okozhatja?

Még nemvolt android frissitésem ezért kérdezném, hogy a gyári rootolatlan, teljesen gyári telefon esetén a sw frissitésével elvész minden?

köszi!
Szia. A beállításokban . Adatvédelem. gyári visszaállítás . előtte ments le a dolgaid mert töröl mindent . A memkarid is érdemes megformáznod. A telepitetett alkalmazásaid letudod menteni az airdroid nevű programal és utána vissza is tudod telepíteni vele ha van wifid. A telefonszámaid is letudod menteni egy fájlba a memkarira és utána viszainportálni. a névjegyeknél menü importálás exportálás.

http://www.droidground.hu/2012/03/airdr ... nkbol.html
Skyp: kukuc-
Macika
6. szint
6. szint

marci_barcafan írta:Sziasztok!

Nokia Lumia 800-as készülékemet a T-mobile "kilőtte",letiltotta. Ezt valaki meg tudja nekem csinálni? Vagy tud olyat,aki meg tudja csinálni?

Köszönöm!
Hogy érted?
Fizessem be helyetted a telefonszámlákat, amikkel elmaradtál, vagy segtsek megverni azt, aki eladta Neked tehermentesként a telefont és utána nem fizette a számlát?

Mert ez a két megoldás van mindössze, mielőtt hitvitába belemennénk, SEMMI MÁS NINCS...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
marci_barcafan
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HTC Wildfire S
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: marci_barcafan »

Macika írta:
marci_barcafan írta:Sziasztok!

Köszönöm!
Hogy érted?
Fizessem be helyetted a telefonszámlákat, amikkel elmaradtál, vagy segtsek megverni azt, aki eladta Neked tehermentesként a telefont és utána nem fizette a számlát?

Mert ez a két megoldás van mindössze, mielőtt hitvitába belemennénk, SEMMI MÁS NINCS...
Tökéletes példa arra,hogyan lehet egy kommentből megtudni valaki intelligencia szintjét.
Amúgy úgy hallottam,hogy egy alaplap csere és még valami "ügyködés" és működik a telefon.
Macika
6. szint
6. szint

marci_barcafan írta:Tökéletes példa arra,hogyan lehet egy kommentből megtudni valaki intelligencia szintjét.
Amúgy úgy hallottam,hogy egy alaplap csere és még valami "ügyködés" és működik a telefon.
Bizony jól mondod, amit az IQ-szintről írsz!!! :Notworty:

Az alaplapcsere az a készülék új árának kb. 80%-a. Mivel az hordozza a készülék egyedi, IMEI azonosítóját. Azt, ami alapján letiltották a készüléket. Azt, amit ember nem változtat meg rajta SOHA!
Mivel csak TISZTA forrásból származó alaplap jöhet számításba donornak, ezért írtam, hogy SEMMI más megoldás nincs.

Más egyéb ügyködés nem szükséges...
Sir Winston Churchill
mcbody
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 7650
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: mcbody »

Üdv!
Remélem jó helyen járok, és itt választ kapok a kérdésemre!
Nemrég szereztem egy 7650-et, és csak annyi vele a probléma hogy nincs benne magyar nyelv. Kérdésem az, hogy legegyszerűbben hogy tudok beletenni magyar nyelvet? USB-adatkábel lehetőség kilőve, mert nem látok rajta csak töltő csatlakozót...
Előre is köszönöm a segítséget.
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”