A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: Macika »

kukinyo írta:Sajnos nem megy.
Most összeraktam, világít a kijelző, felvillan a Nokia felírat pár másodpercre azután elsötétül.Kis idő múlva megint felvillan.
Elvileg, ha beindul kijelző nélkül, eljátssza a Nokia indítózenét, akkor utána (HA látja az USB-csatlakozót), akkor kommunikálnia kellene.
Az a baj, hogy a rossz kijelző nem csinál ilyet, nem "fogja meg" a készüléket. Elképzelhető, hogy esetleg zárlatos. Kéne venni egy olcsó utángyártott kijelzőt. TALÁN azzal megoldható az adatmentés. De nem biztos az sem...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
kukinyo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Medion P4502 [Op3ndott]
Has thanked: 21 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: kukinyo »

Lehet hogy akkor az USB csatlakozót nem látja? Nem tudom.De nem tudok vele kapcsolódni a géphez.Elképzelhető hogy a gombok nem működnek.
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
Macika
6. szint
6. szint

kukinyo írta:Lehet hogy akkor az USB csatlakozót nem látja? Nem tudom.De nem tudok vele kapcsolódni a géphez.Elképzelhető hogy a gombok nem működnek.
Ha rádugáskor a PC jelez, hogy csatlakozott USB-n valami, akkor látja. Más kérdés, hogy a csatlakozáson kívül tényleges adatcsere is tud-e történni...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
kukinyo
1. szint
1. szint

Most éppen ott tartok hogy darabokra szedtem.Hagyom had száradjon még.Nem nagyon reménykedem benne de hátha életre kel, ha mást nem csak arra az időre míg lementem az adatokat.Veszteni valóm nem igazán van.
Köszönöm a segítségeket, majd jelentkezem hogy mire jutottam.
kukinyo
1. szint
1. szint

Na összeraktam el is indult viszont a gombok nem működnek, sajnos egyik sem.Anélkül pedig nem tudok kapcsolódni a géphez sem.Mert ha rádugom az USB-t megkérdezi hogy mit szeretnék.Ha erre nem válaszolok neki, nem megy tovább.Mi van akkor ha a gomb részekről leszedem azt a fehér fóliát, tiszta szesszel megpucolom a panelt és a fólián lévő picurka kis gombokat?
Érdemes megpróbálnom?
Macika
6. szint
6. szint

kukinyo írta:Na összeraktam el is indult viszont a gombok nem működnek, sajnos egyik sem.Anélkül pedig nem tudok kapcsolódni a géphez sem.Mert ha rádugom az USB-t megkérdezi hogy mit szeretnék.Ha erre nem válaszolok neki, nem megy tovább.Mi van akkor ha a gomb részekről leszedem azt a fehér fóliát, tiszta szesszel megpucolom a panelt és a fólián lévő picurka kis gombokat?
Érdemes megpróbálnom?
A vezérlés a hibás, nem a ui board.
Sir Winston Churchill
kukinyo
1. szint
1. szint

Azzal meg gondolom úgy sem tudnék mit kezdeni?
Macika
6. szint
6. szint

kukinyo írta:Azzal meg gondolom úgy sem tudnék mit kezdeni?
Nem, mert az a panelen lévő IC.
Azért megnézhetsz egy ilyen ki harangot, hogy alatta milyen állapotok uralkodnak. Szerintem tiszta lesz. De ha nem is tiszta, az kizárt, hogy az összes billentyűharang egyszerre mondja be az unalmast...
Sir Winston Churchill
Tamás464
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Tamás464 »

Sziasztok !

Azzal a problémával fordulok hozzátok ,hogy a kaptam egy Nokia E5-öst. Ezzel még semmi gond nem lenne ,csak bekapcsolni nem akar. Pontosabban "bekapcsolt" , fehér képernyő ,Nokia felirat ,ezt kétszer ,aztán semmi. Próbáltam frissíteni a szoftverét ,de nem látja a telefont a szoftver ,de az op.rendszer jellegzetes USB csipogása megtörténik. Hogy kezdjek neki ?

Előre is köszönöm !
Macika
6. szint
6. szint

Tamás464 írta:Sziasztok !

Azzal a problémával fordulok hozzátok ,hogy a kaptam egy Nokia E5-öst. Ezzel még semmi gond nem lenne ,csak bekapcsolni nem akar. Pontosabban "bekapcsolt" , fehér képernyő ,Nokia felirat ,ezt kétszer ,aztán semmi. Próbáltam frissíteni a szoftverét ,de nem látja a telefont a szoftver ,de az op.rendszer jellegzetes USB csipogása megtörténik. Hogy kezdjek neki ?

Előre is köszönöm !
Ha már nem megy sehogy sem, akkor hozd el, box-szal tuti lábra tudom állítani.

Előtte próbálkozhatsz még mondjuk törött Phoenix-szel, dead mode flashing-gal, az sokszor meg tud oldani problémás helyzeteket.
Sir Winston Churchill
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”