A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Medion P4502 [Op3ndott]
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 4 times
Re: A nagy szervizes topik
Sziasztok
Kimostam véletlenül az N95-ös telefonom.Szárítottam pár napig hátha (bár nem reménykedtem benne). Most azt produkálja hogy mintha bekapcsolna, ki is írja hogy továbbra is offline üzemmódban szeretném e használni a készüléket de a gombok megnyomására nem reagál.Egyikre sem.Hogyan tudnám legalább annyira működésre bírni hogy a telefonszámaimat kimentsem belőle? Gondolom a gombok alatti fóliák mentek tönkre.Ez ugye ennél a készüléknél a fehér színű műanyag lapocskák ami rá van ragasztva a panelra.Mi van akkor ha én ezeket leszedem, tiszta alkohollal lemosom.Van remény rá hogy ideig-óráig működjön?
Köszönöm
Kimostam véletlenül az N95-ös telefonom.Szárítottam pár napig hátha (bár nem reménykedtem benne). Most azt produkálja hogy mintha bekapcsolna, ki is írja hogy továbbra is offline üzemmódban szeretném e használni a készüléket de a gombok megnyomására nem reagál.Egyikre sem.Hogyan tudnám legalább annyira működésre bírni hogy a telefonszámaimat kimentsem belőle? Gondolom a gombok alatti fóliák mentek tönkre.Ez ugye ennél a készüléknél a fehér színű műanyag lapocskák ami rá van ragasztva a panelra.Mi van akkor ha én ezeket leszedem, tiszta alkohollal lemosom.Van remény rá hogy ideig-óráig működjön?
Köszönöm
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!kukinyo írta:Sziasztok
Köszönöm
Vedd ki a SIM-et, ha rádugod gépre, akkor Nokia Suite-al tudsz mentést csinálni. Az újabb telóknál átállítja a módot Suite-ba, talán ez ennél is működik, ha esetleg nem abban lenne.
-
- 1. szint
Idáig akárhányszor gépre dugtam (még működő korában), mindig megkérdezte, mit szeretnék.Ezt most ugye a nem működő gombok miatt nem tudom kiválasztani.Ez azért egy elég régi típusú telefon.
-
- Újonc
- Készüléktípus: n70
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
sziasztok! egy kis segitség kéne,vettem a barátnömnek egy nokia c2-05 tipusu vodás mobilt. ki akartam függetleniteni de valami balul sült el és csak azt irja hogy CONTACT SERVICE. tudtok valami tanácsot adni? Köszönöm a választ
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Azt hiszem, hogy amit írtam csak akkor működik, ha valami ki van választva, és nem kérdez rá....kukinyo írta:Idáig akárhányszor gépre dugtam (még működő korában), mindig megkérdezte, mit szeretnék.Ezt most ugye a nem működő gombok miatt nem tudom kiválasztani.Ez azért egy elég régi típusú telefon.

-
- 1. szint
Sajnos az enyém rákérdez.Így ez reménytelen.Ha darabokra szedem és úgy szárítgatom,van még remény? Vagy ez egyértelműen kuka?
-
- 1. szint
Sikeresen szétszedtem a telefont.Ha kiveszem belőle a kijelzőt bekapcsol, szerintem rendesen mert a Nokia hang szignálja bejön (ezt eddig nem csinálta).
Ezek szerint a kijelző vagy valami hozzá kapcsolódó alkatrész?
Kijelzőre van esély hogy kiszáradjon?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
És van boxod hozzá?jeti08 írta:sziasztok! egy kis segitség kéne,vettem a barátnömnek egy nokia c2-05 tipusu vodás mobilt. ki akartam függetleniteni de valami balul sült el és csak azt irja hogy CONTACT SERVICE. tudtok valami tanácsot adni? Köszönöm a választ

Miért kell utánolvasás nélkül nekiesni, ész nélkül???
Javítható, de nem olcsón, szerintem, RPL-t kell hozzá generáltatni, olyan 10-11e Ft csak az RPL.
És utána kezdődhet a nyitás, ami 6e Ft/db, local brute force megy CSAK és KIZÁRÓLAG, >250ezres cuccal...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nincs, az nem olyan...kukinyo írta:Sikeresen szétszedtem a telefont.Ha kiveszem belőle a kijelzőt bekapcsol, szerintem rendesen mert a Nokia hang szignálja bejön (ezt eddig nem csinálta).
De minek Neked az adatmentéshez kijelző? Simán megy vakon.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 1. szint
Sajnos nem megy.
Most összeraktam, világít a kijelző, felvillan a Nokia felírat pár másodpercre azután elsötétül.Kis idő múlva megint felvillan.
Most összeraktam, világít a kijelző, felvillan a Nokia felírat pár másodpercre azután elsötétül.Kis idő múlva megint felvillan.