A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
kukinyo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Medion P4502 [Op3ndott]
Has thanked: 21 times
Been thanked: 4 times

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: kukinyo »

Sziasztok
Kimostam véletlenül az N95-ös telefonom.Szárítottam pár napig hátha (bár nem reménykedtem benne). Most azt produkálja hogy mintha bekapcsolna, ki is írja hogy továbbra is offline üzemmódban szeretném e használni a készüléket de a gombok megnyomására nem reagál.Egyikre sem.Hogyan tudnám legalább annyira működésre bírni hogy a telefonszámaimat kimentsem belőle? Gondolom a gombok alatti fóliák mentek tönkre.Ez ugye ennél a készüléknél a fehér színű műanyag lapocskák ami rá van ragasztva a panelra.Mi van akkor ha én ezeket leszedem, tiszta alkohollal lemosom.Van remény rá hogy ideig-óráig működjön?
Köszönöm
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

kukinyo írta:Sziasztok
Kimostam véletlenül az N95-ös telefonom.Szárítottam pár napig hátha (bár nem reménykedtem benne). Most azt produkálja hogy mintha bekapcsolna, ki is írja hogy továbbra is offline üzemmódban szeretném e használni a készüléket de a gombok megnyomására nem reagál.Egyikre sem.Hogyan tudnám legalább annyira működésre bírni hogy a telefonszámaimat kimentsem belőle? Gondolom a gombok alatti fóliák mentek tönkre.Ez ugye ennél a készüléknél a fehér színű műanyag lapocskák ami rá van ragasztva a panelra.Mi van akkor ha én ezeket leszedem, tiszta alkohollal lemosom.Van remény rá hogy ideig-óráig működjön?
Köszönöm
Szia!
Vedd ki a SIM-et, ha rádugod gépre, akkor Nokia Suite-al tudsz mentést csinálni. Az újabb telóknál átállítja a módot Suite-ba, talán ez ennél is működik, ha esetleg nem abban lenne.
kukinyo
1. szint
1. szint

Idáig akárhányszor gépre dugtam (még működő korában), mindig megkérdezte, mit szeretnék.Ezt most ugye a nem működő gombok miatt nem tudom kiválasztani.Ez azért egy elég régi típusú telefon.
jeti08
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n70
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: jeti08 »

sziasztok! egy kis segitség kéne,vettem a barátnömnek egy nokia c2-05 tipusu vodás mobilt. ki akartam függetleniteni de valami balul sült el és csak azt irja hogy CONTACT SERVICE. tudtok valami tanácsot adni? Köszönöm a választ
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

kukinyo írta:Idáig akárhányszor gépre dugtam (még működő korában), mindig megkérdezte, mit szeretnék.Ezt most ugye a nem működő gombok miatt nem tudom kiválasztani.Ez azért egy elég régi típusú telefon.
Azt hiszem, hogy amit írtam csak akkor működik, ha valami ki van választva, és nem kérdez rá.... :roll:
kukinyo
1. szint
1. szint

Sajnos az enyém rákérdez.Így ez reménytelen.Ha darabokra szedem és úgy szárítgatom,van még remény? Vagy ez egyértelműen kuka?
kukinyo
1. szint
1. szint

Sikeresen szétszedtem a telefont.Ha kiveszem belőle a kijelzőt bekapcsol, szerintem rendesen mert a Nokia hang szignálja bejön (ezt eddig nem csinálta).
Ezek szerint a kijelző vagy valami hozzá kapcsolódó alkatrész?
Kijelzőre van esély hogy kiszáradjon?
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

jeti08 írta:sziasztok! egy kis segitség kéne,vettem a barátnömnek egy nokia c2-05 tipusu vodás mobilt. ki akartam függetleniteni de valami balul sült el és csak azt irja hogy CONTACT SERVICE. tudtok valami tanácsot adni? Köszönöm a választ
És van boxod hozzá? :D
Miért kell utánolvasás nélkül nekiesni, ész nélkül???
Javítható, de nem olcsón, szerintem, RPL-t kell hozzá generáltatni, olyan 10-11e Ft csak az RPL.
És utána kezdődhet a nyitás, ami 6e Ft/db, local brute force megy CSAK és KIZÁRÓLAG, >250ezres cuccal...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

kukinyo írta:Sikeresen szétszedtem a telefont.Ha kiveszem belőle a kijelzőt bekapcsol, szerintem rendesen mert a Nokia hang szignálja bejön (ezt eddig nem csinálta).
Ezek szerint a kijelző vagy valami hozzá kapcsolódó alkatrész?
Kijelzőre van esély hogy kiszáradjon?
Nincs, az nem olyan...

De minek Neked az adatmentéshez kijelző? Simán megy vakon.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
kukinyo
1. szint
1. szint

Sajnos nem megy.
Most összeraktam, világít a kijelző, felvillan a Nokia felírat pár másodpercre azután elsötétül.Kis idő múlva megint felvillan.
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”