A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: Macika »

Walaki01 írta:
minihoopi írta:Nekem egy N82-vel lenne egy kis problémám. Nagyon kopott volt a külseje ezért lecseréltem a házat, de a gombsort nem tudom hogyan lehetne. Tettem fel képet mert így érthetőbben el tudom magyarázni.

http://kepfeltoltes.hu/120730/20120730_ ... es.hu_.jpg

Eddig szét tudtam szedni, de ugye a baloldalra menne rá az új bill. és úgy vissza a telefonba, de a régi egy kábellel hozzá van kötve ami a két rész között látható. Rápantitottam az újat és tökéletesen használható, de nem tudom a régit hogy kellene leszedni teljesen róla.

Remélem tud valaki segíteni.
Nézd meg ezt a videót! Talán segít. ;) Egyébként, ha a youtube oldalán beírod, hogy nokia n82 dissembly, kiad egy csomó találatot. ;)
disassembly

(bocs, csak úgy nem talál)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Macika írta: disassembly

(bocs, csak úgy nem talál)
Igazad van. :oops: Tévedni emberi dolog, mondta a sündisznó.....
Bár, ha annyit beír a keresőbe, hogy Nokia n82, máris adja a listát és lehet válogatni. ;)
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
minihoopi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N900
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: minihoopi »

Igen, én is ez alapján szedtem szét. Csak az a baj, hogy a videókban egy az egyben kiszedik az egész panelt és azt már nem mutatja, hogy lehetne a bill felső részét (ami nálam a kép jobb oldali része) leszedni.
sportsman
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: sportsman »

Hello!

Vasárnapi kerékpártúrázás során a Nokia 5230-as garanciális telóm beázott. Hagytam száradni úgy, hogy leszedtem az előlapot mert láttam hogy aláfolyt a víz és érte a kijelzőt. Ma este megpróbáltam bekapcsolni, a fehér led felvillant de a kijelzőn semmilyen grafikai kép csak a fehér háttér és szürke homály és csíkok láthatóak.

Tudsz ezzel kapcsolatban segíteni?

Előre is köszönöm a válaszodat!

Üdv. sportsman
Macika
6. szint
6. szint

sportsman írta:Hello!

Vasárnapi kerékpártúrázás során a Nokia 5230-as garanciális telóm beázott. Hagytam száradni úgy, hogy leszedtem az előlapot mert láttam hogy aláfolyt a víz és érte a kijelzőt. Ma este megpróbáltam bekapcsolni, a fehér led felvillant de a kijelzőn semmilyen grafikai kép csak a fehér háttér és szürke homály és csíkok láthatóak.

Tudsz ezzel kapcsolatban segíteni?

Előre is köszönöm a válaszodat!

Üdv. sportsman
Kár volt bekapcsolni, azzal ölted meg. :(

Miszlikre szét kellett volna szedni és kimosni ultrahangosban, majd a teljes száradás után összerakni és csak akkor bekapcsolni.
Így már sajnos mindegy...

Annyiszor leírtam, hogy ha a teló beázott, TILOS megnézni, bekapcsol-e, ki az akksit AZONNAL és haladéktalanul olyan helyre elvinni, ahol értenek hozzá...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
sportsman
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: sportsman »

Értem, köszi a választ! Akkor nem tudok már vele semmit kezdeni? Ez így kuka?

Üdv. sportsman
Macika
6. szint
6. szint

sportsman írta:Értem, köszi a választ! Akkor nem tudok már vele semmit kezdeni? Ez így kuka?

Üdv. sportsman
Szerintem igen. De látni kellene, szerintem vidd el valahová, ahol értenek hozzá. De 10% alatti az esélyed...
Sir Winston Churchill
Rutkovszki Csaba
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia 5800
Has thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: Rutkovszki Csaba »

sziasztok!
azt megtudná nekem valaki mondani hogy az x3-02be hol található a zene hangszóró? szétszedtem hogy kitakarítsam előtte még szólt de utána semmi. illetve a fülesnek a csatlakozójánál letört az egyik kis fül. ez befolyásolhat valamit?
Válaszokat előre is köszönöm! Üdv!
Macika
6. szint
6. szint

Rutkovszki Csaba írta:sziasztok!
azt megtudná nekem valaki mondani hogy az x3-02be hol található a zene hangszóró? szétszedtem hogy kitakarítsam előtte még szólt de utána semmi. illetve a fülesnek a csatlakozójánál letört az egyik kis fül. ez befolyásolhat valamit?
Válaszokat előre is köszönöm! Üdv!
Biztos megérte ez a két károkozás, hogy nem vitted el hozzáértőhöz? Egy ezresből kijön a kitisztítása nálam pl.
Csak a 3,5-es csatlakozó cseréje többe kerül ennél...

Inkább roncsokon kellene megtanulnod szerelni, nem a saját, használatban lévő telefonodat tönkrerakni. Szerintem...

A kérdéseden - ne haragudj - csak derülni tudok, ha ilyen kérdést komolyan gondolsz. Szerinted ami letört, azt nehezéknek rakták rá, szükség semmi nincs rá?
Sir Winston Churchill
Rutkovszki Csaba
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia 5800
Has thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: Rutkovszki Csaba »

már bánom is hogy hozzákezdtem elhiheted
ha kicserélem a 3,5-es csatlakozót akkor jó lesz a hangszóró is? vagy annak más a hibája?
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”