Sajna akkor nagy eséllyel, megadta magát a flexfoil.(A szalagkábel, ami a készülék 2 része között átviszi a jeleket) Az ára kb 2500 Ft + pár ezer a munkadíj. Át kell godolni, érdemes-e rá áldozni!lecsold írta:Sziasztok
Először is köszönöm Walaki01 válaszát, mentettem reseteltem de a probléma sajnos nem szűnt meg.
Szervízre nincs pénzmag akkor így marad ha nincs valakinek más ötlete.
Üdvözlettel
lecsold
A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Re: A nagy szervizes topik
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mert egy hibára nem találok választ!
Van nekem egy Nokia E52-es készülékem már nem garanciás és az lenne a probléma vele, hogy ha beszélek a telefonba hívás közben, én érthetetlenül akadozva hallom amit mondanak, viszont a másik fél rendesen hall engem. Gondolkoztam azon hogy nem lehet jó a mikrofon, de akkor gondolom engem is akadozva hallanának és a telefon hangszóróra is gyanakodtam, de az pedig ha lejátszok egy hangot vele normálisan tisztán lejátsza! A sim-kártya se lehet hibás mert másik készüékbe átrakva nem tapasztaltam ezt a hibát!
Kérlek segítsetek mi lehet a hiba!
Előre is köszönöm!
Segítséget szeretnék kérni mert egy hibára nem találok választ!
Van nekem egy Nokia E52-es készülékem már nem garanciás és az lenne a probléma vele, hogy ha beszélek a telefonba hívás közben, én érthetetlenül akadozva hallom amit mondanak, viszont a másik fél rendesen hall engem. Gondolkoztam azon hogy nem lehet jó a mikrofon, de akkor gondolom engem is akadozva hallanának és a telefon hangszóróra is gyanakodtam, de az pedig ha lejátszok egy hangot vele normálisan tisztán lejátsza! A sim-kártya se lehet hibás mert másik készüékbe átrakva nem tapasztaltam ezt a hibát!
Kérlek segítsetek mi lehet a hiba!
Előre is köszönöm!
-
- Újonc
- Been thanked: 1 time
sziasztok
Kis segítséget szeretnék kérni, van egy törött lcd-s n97-em, tettem rá egy új LCD ami jó, mégse jelenik meg a kép csak a háttérvilágítást látom az új LCD-n, mi lehet a gond?
Kis segítséget szeretnék kérni, van egy törött lcd-s n97-em, tettem rá egy új LCD ami jó, mégse jelenik meg a kép csak a háttérvilágítást látom az új LCD-n, mi lehet a gond?
- Kolondrum
- 2. szint
- Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
Üdv! Adott egy mint ma kiderült, nagyon problémás N8-as. 3x volt a nokiánál, 2x a központiba, kapott már szinte mindenből újat, de a legutóbb bevitt hibák egyikét ismét produkálja. Biztosan nem szoftveres mert az enyém ugyan így fel telepítve és törve.
Sorban amivel legutóbb bevittük:
- random fagy
- érintő nem reagál
- random belilul a kép, magától vagy billzárra elmúlik.
Utóbbi hibát csinálta ma. Új kijelző, új érintő új kamera (mert az sem volt kerek), új sw és mégis.... Meg akarunk tőle válni hamarosan, de így? 364 nap gar van még rá, azaz 1 éves 1 napos.
Van tippetek mi a baja? Én már legutóbb is pedzegettem a fődarab cserét, de csak nem cserélték ki.
Sorban amivel legutóbb bevittük:
- random fagy
- érintő nem reagál
- random belilul a kép, magától vagy billzárra elmúlik.
Utóbbi hibát csinálta ma. Új kijelző, új érintő új kamera (mert az sem volt kerek), új sw és mégis.... Meg akarunk tőle válni hamarosan, de így? 364 nap gar van még rá, azaz 1 éves 1 napos.
Van tippetek mi a baja? Én már legutóbb is pedzegettem a fődarab cserét, de csak nem cserélték ki.
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
-
- Újonc
Helló!
Kéne egy kis segítség. Adott egy Nokia 6500c. Egy haveromé,aki sikeresen leejtette, és azóta nem kapcsol be. Se kép,se hang! Szétszedtem hátha látszik benne vmi olyan,ami hibára utal,de semmi. Vmi 5let,h mi adhatta meg magát,illetve,h mit kéne rajta nézni? Előre is köszi.
Kéne egy kis segítség. Adott egy Nokia 6500c. Egy haveromé,aki sikeresen leejtette, és azóta nem kapcsol be. Se kép,se hang! Szétszedtem hátha látszik benne vmi olyan,ami hibára utal,de semmi. Vmi 5let,h mi adhatta meg magát,illetve,h mit kéne rajta nézni? Előre is köszi.
-
- Újonc
- Készüléktípus: SGS
- Has thanked: 1 time
Sziasztok, kérlek segítsetek !
Ha rossz topicot választottam, kérlek nézzétek el.
A telefon (SamsungGalaxyS) egy ideje nem tud mobilinternetre kapcsolódni .Sajnos nem tudom mi lehet az oka. A telefon független, az előfizetés t-mobilos. Az APN beállítást és a mobilbeállításokat ellenőriztem, próbáltam különböző ROM-okkal (gyárival is) , de nem működik. Minden más funkció tökéletes.
Kérem, ha valaki találkozott hasonlóval írjon.
Köszönöm
A telefon (SamsungGalaxyS) egy ideje nem tud mobilinternetre kapcsolódni .Sajnos nem tudom mi lehet az oka. A telefon független, az előfizetés t-mobilos. Az APN beállítást és a mobilbeállításokat ellenőriztem, próbáltam különböző ROM-okkal (gyárival is) , de nem működik. Minden más funkció tökéletes.
Köszönöm
- Walaki01
- 4. szint
Hívd fel a szolgáltatót és kérd, hogy küldjék le SMS-ben a beállításokat! Ugyanis változtattak, az új csatlakozási pont ,T-mobile GPRSnet.luser írta:Sziasztok, kérlek segítsetek !
Köszönöm
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView
- Been thanked: 3 times
Hello mindenki az lenne a kérdésem mitől lehet az hogy bevittem az n8-at szervízbe tökéletes kijelzővel mikor visszakaptam lila volt a kijelző. Papiron nem szerepel hogy kijelzőt cseréltek volna benne.
- Walaki01
- 4. szint
Szerintem vidd vissza és reklamálj! Ha garanciás, kicserélik. Bár tudtommal ez egy N8 betegség, ami sok készüléknél előjött.sadboy írta:Hello mindenki az lenne a kérdésem mitől lehet az hogy bevittem az n8-at szervízbe tökéletes kijelzővel mikor visszakaptam lila volt a kijelző. Papiron nem szerepel hogy kijelzőt cseréltek volna benne.
- Harkat
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic Red
Hello.
Nekem lenne egy olyan problémám Nokia 5800, hogy ha megérintem kijelzőt középen, akkor úgy érzékeli, mintha jobb oldalát érintettem volna meg, és csak akkor csinálja azt amit én akarok, ha jelentősen bal oldalán érintem kijelzőt.
Mi lehet a probléma és mit lehet vele kezdeni?
Nagyon fontos lenne!
Azt kihagytam, hogy ha lenyomom picit a telefon tetejét olyankor kis ideig jól működik.
Nekem lenne egy olyan problémám Nokia 5800, hogy ha megérintem kijelzőt középen, akkor úgy érzékeli, mintha jobb oldalát érintettem volna meg, és csak akkor csinálja azt amit én akarok, ha jelentősen bal oldalán érintem kijelzőt.
Mi lehet a probléma és mit lehet vele kezdeni?
Nagyon fontos lenne!
Azt kihagytam, hogy ha lenyomom picit a telefon tetejét olyankor kis ideig jól működik.