A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Gabex84
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: Gabex84 »

Üdv!

Leejtettem az N8-asom és azóta nem reagál a képernyő az érintésre. Mit lehetne vele kezdeni? Pedig nem esett nagyot és ráadásul bőrtokban volt. :sad: Gondolom ha szervízbe viszem jó drága lesz... Ja és garancia nincs már rá.
____________________________________________________________________________________________________________________
Motorola (nem emlékszem már milyen :) ) --> Nokia 3210 --> Nokia 3410 --> Nokia 3650 --> Nokia 6680 --> Nokia N8
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Gabex84 írta:Üdv!

Leejtettem az N8-asom és azóta nem reagál a képernyő az érintésre. Mit lehetne vele kezdeni? Pedig nem esett nagyot és ráadásul bőrtokban volt. :sad: Gondolom ha szervízbe viszem jó drága lesz... Ja és garancia nincs már rá.
Ha az érintő panel halt meg, akkor
http://www.vatera.hu/listings/index.php ... nt%F5&pt=3
These users thanked the author laci64 for the post:
Gabex84 (2012-03-31 szomb. 16:05:37)
Rating: 2.63%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Gabex84
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

És az nem lehet, hogy az érintő panel szalagkábele elmozdult?
____________________________________________________________________________________________________________________
Motorola (nem emlékszem már milyen :) ) --> Nokia 3210 --> Nokia 3410 --> Nokia 3650 --> Nokia 6680 --> Nokia N8
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Gabex84 írta:És az nem lehet, hogy az érintő panel szalagkábele elmozdult?
De, csak kicsi az esély rá.
These users thanked the author Macika for the post:
Gabex84 (2012-03-31 szomb. 16:05:45)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Gabex84
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Értem, köszönöm a válaszokat.
Gabex84
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Idegesített a helyzet és szétszedtem a telefonom. És nagy mázlim volt, ugyanis csak le volt válva tényleg az érintő panel szalagkábele. Visszaraktam és azóta újra tökéletesen működik. :) Köszönöm mindenkinek a segítséget!
lecsold
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5800 xpressmusic
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: lecsold »

Sziasztok
Az asszonynak Nokia 6085 ös készüléke van. Kb egy hete 5 másodpercenként ki-be kapcsol a fő képernyő. A hang nem szakad meg. Frissítettem szoftvert rajta, most 6.00 ás verzió van fent, de a hiba nem szűnt meg. Kérdezném, hogy javítható e, és ha igen akkor hogyan.

Köszönettel lecsold
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

lecsold írta:Sziasztok
Az asszonynak Nokia 6085 ös készüléke van. Kb egy hete 5 másodpercenként ki-be kapcsol a fő képernyő. A hang nem szakad meg. Frissítettem szoftvert rajta, most 6.00 ás verzió van fent, de a hiba nem szűnt meg. Kérdezném, hogy javítható e, és ha igen akkor hogyan.

Köszönettel lecsold
Szia!
Először csinálj egy biztonsági mentést a teló tartalmáról! (névjegyzék, képek, zenék, stb) Aztán csinálj rajt egy resetet! Utána tedd viszza a mentett tartalmat, de a beállításokat ne! Ha ezzel a módszerrel megjavul, akkor nyert ügyed van. Ha nem akkor nagy eséllyel Hw hiba, amit csak szakember tud orvosolni. Persze ajánlatos átgondolni, hogy érdemes-e javítatni, a jelenlegi szerviz árak mellett. :wacko:
These users thanked the author Walaki01 for the post:
lecsold (2012-04-11 szer. 12:59:14)
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
djplayboy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Sony Xperia S 32Gb White
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: djplayboy »

Helló. Bocsi a zavarásért de lenne egy kérdésem.Kicseréltem a C6-01nek az előlapját érintőplexi nélkül, át pakoltam az érintő plexit stb össze raktam mülködött meg minden de amikor az időt akarom beállítani középen nem veszi az érintés az ok és a megse gombra de a menübe pedig érzékel középtájt. Mi lehet a gong? Még 1x bocs a fura kérdésért!! :confused2: :/
SE K700i-->SE K610i-->SE K800i-->SE K850i-->Nokia N82-->Nokia N95-->Nokia 5800-->Nokia N97-->Nokia C6-01-->Nokia N8-->Iphone 4S 16Gb White-->Sony Xperia S White
lecsold
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5800 xpressmusic
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: lecsold »

Sziasztok

Először is köszönöm Walaki01 válaszát, mentettem reseteltem de a probléma sajnos nem szűnt meg.
Szervízre nincs pénzmag akkor így marad ha nincs valakinek más ötlete.

Üdvözlettel
lecsold
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”