A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: Macika »

VBalazs137 írta:Helló!
Visszatérve az n85-ös szalagkábel problémához.

Kizárható e a kijelzőhibánál az a szalagkábel, ami a funkciógombokért is felelős? Hiszen a gombok tökéletesen működnek, nyitott-zárt állapotban egyaránt. Ettől még előfordulhat, hogy az a kábel adta meg magát?
Csak biztosra szeretnék menni, amennyire lehet...

Üdv
Szerintem nem, mivel kicsi az esély, hogy közösen használt vezeték szakadt meg, tehát attól működhetnek a funkciógombok, ha a képernyő soros vezérléséért felelős erek valamelyike szakadt meg.

De ez logikai vélemény csak, át kéne nézni mikroszkóppal, átvilágítva a szalagkábelt, talán látszik valami. Általában azért szokott.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
gzsola
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8 111.030.0609
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: gzsola »

Sziasztok!

Nem tudom jó helyre irom-e, de remélem ...

A problémám a következő...van egy N8-asom, és a billentyűzár gombja nem mozdul...pedig már két kézzel is próbáltam...

Ötletek? Beszorulhatott? Vagy vmi rúgó kiakadt? szervízben az ilyet tudják javítani, vagy készülékcsere?

Előre is köszi...:Zsola
Macika
6. szint
6. szint

gzsola írta:Sziasztok!

A problémám a következő...van egy N8-asom, és a billentyűzár gombja nem mozdul...pedig már két kézzel is próbáltam...

Ötletek? Beszorulhatott? Vagy vmi rúgó kiakadt? szervízben az ilyet tudják javítani, vagy készülékcsere?

Szét kell szedni, ki kell deríteni. Letörhetett a pöcke, de bármi más is lehet.

Ha garis, azonnal vissza a szervizbe!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
gzsola
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8 111.030.0609

Hozzászólás Szerző: gzsola »

Macika írta:
gzsola írta:Sziasztok!

Szét kell szedni, ki kell deríteni. Letörhetett a pöcke, de bármi más is lehet.
Köszi!

Akkor valószínűleg beviszem a szervízbe, mert se szerszámom, se kézügyességem nincs megfelelő...meg véletlenül se szeretném tönkretenni a telót...túlságosan a szívemhez nőtt...

Még1x köszi a választ!
mcs10
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: mcs10 »

Sziasztok!

hálózatokról lenne kérdésem!

CDMA 800/1900
CDMA EVDO Rev. A 800/1900
CDMA 800/1900 / LTE 700

Ezeket a telókat valamilyen úton,módon munkabírásra lehet fogni a mi GSM hálózatunkon?
Macika
6. szint
6. szint

mcs10 írta:Sziasztok!

hálózatokról lenne kérdésem!

CDMA 800/1900
CDMA EVDO Rev. A 800/1900
CDMA 800/1900 / LTE 700

Ezeket a telókat valamilyen úton,módon munkabírásra lehet fogni a mi GSM hálózatunkon?
Nem.
Sir Winston Churchill
summerke76
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n95 8gb

Hozzászólás Szerző: summerke76 »

Hello mindenkinek van egy c1-01 nokia frisiteni akartam nokia software update-rel.Mielott frisiteni akartam volna a windows azt irta ki mikor a telefon ujra indult es flash modba kerult hogy hardware id is missing. Ennek ellenere neki kezdett a flash-nek de azt hittem meg szakadt a kapcsolat es le huztam az usb-rol. Ezutan nem reagal a dead usbre se es semmire. Annyit ir ki most a windows amikor ra dugom a gepre hogy Not recognized hardware unknown hardware ...valaki tude segiteni ? esetleg ha valaki ra szanna magat es irna egy emailt.koszonom elore is. summerke76@gmail.com
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

summerke76 írta:Hello mindenkinek van egy c1-01 nokia frisiteni akartam nokia software update-rel.Mielott frisiteni akartam volna a windows azt irta ki mikor a telefon ujra indult es flash modba kerult hogy hardware id is missing. Ennek ellenere neki kezdett a flash-nek de azt hittem meg szakadt a kapcsolat es le huztam az usb-rol. Ezutan nem reagal a dead usbre se es semmire. Annyit ir ki most a windows amikor ra dugom a gepre hogy Not recognized hardware unknown hardware ...valaki tude segiteni ? esetleg ha valaki ra szanna magat es irna egy emailt.koszonom elore is. summerke76@gmail.com
Phoenixszel, dead módban kell feléleszteni! Itt nézz körül, az első oldalon, az első hozzászólásban!
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
levyhuba
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95

Hozzászólás Szerző: levyhuba »

Sziasztok!

Olyan valaki tanácsára lenne szükségem, aki már találkozott hasonló problémával. N95 ön cseréltem házat. Az összeszerelést követően viszont nem működik sem a billentyűzet sem a zenelejátszó gombok világítása. Ezen túlmenően híváskor a telefont az előlap elcsúsztatásával nem fogadja a hívást, illetve ha nyugalmi állapotban csak elcsúsztatom akkor nem aktiválja a képernyőt. Fel kell oldanom manuálisan. Segítségetek köszönöm.
kovacs_imike
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95

Hozzászólás Szerző: kovacs_imike »

Helló A sliden a képernyő alat van egy mágnes azt át kell tedd az ujba és akkor fog működni rendesen
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”