A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Mogesz írta:Sziasztok.

Lenne egy problémám a Nokia 6300-ás telefonommal. A gond annyi, hogy nem veszi fel a töltést. Nos, először arra gondoltam, hogy a töltő csatlakozója ment tönkre, kicseréltem, de a helyzet változatlan maradt. Próbáltam másik töltővel is, az sem segített. Mi lehet így a baja? Lehet e javítani? A többi funkció rendesen működik.
Előre is köszi a válaszokat.

Sziasztok.
Másik akksival?
These users thanked the author laci64 for the post:
Mogesz (2011-11-11 pén. 18:21:20)
Rating: 2.63%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Lenne egy problémám a Nokia 6300-ás telefonommal. A gond annyi, hogy nem veszi fel a töltést. Nos, először arra gondoltam, hogy a töltő csatlakozója ment tönkre, kicseréltem, de a helyzet változatlan maradt. Próbáltam másik töltővel is, az sem segített. Mi lehet így a baja? Lehet e javítani? A többi funkció rendesen működik.

Sziasztok.
Esett?
Ázott?
Más miatt nem nagyon szokott felválni/leégni a panelen a töltésvezérlő IC.
These users thanked the author Macika for the post:
Mogesz (2011-11-11 pén. 18:21:06)
Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Mogesz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C5-03
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Mogesz »

Sziasztok.

Először is köszönöm a hozzászólásokat.

laci64: Igen, próbáltam másik akksival is, azt sem töltötte, de a sajátját egy másik 6300-ással feltudtam tölteni.
Macika: Ázni tuti nem ázott mióta nálam van, esni azt esett már párszor, de nem vészeseket. A másik 6300-ásom nagyobbat esett, de az még bírja. :) A töltésvezérlő IC-t lehet cserélni rajta?

Előre is köszi a választ. :)

Sziasztok
Forever Nokia 6300! :)
timothy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e71
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: timothy »

Sziasztok
Nos lenne egy problémám az E71 készülékkel.
Röviden kb 1 éve falhoz vágtam és a gomsor panel szalgkábelja elszakadt de ez a probláma megoldva8Nokia szerviz nem válallta) igy magamra voltam utalva neten találtam is megrendeltem öszepakoltam és müködik de nem tökéletes
ledek világitanak,az iránygombnál is villog ahogy kel,de a gombok csak ugy müködnek hogy egyszerre több gomb lenyomása és akkor csinál mindent csak azt nem amit kéne.
ha erre a problémára volna valami megoldás ami estleg segithet azt megköszöném
Macika
6. szint
6. szint

timothy írta:Sziasztok
Nos lenne egy problémám az E71 készülékkel.
Röviden kb 1 éve falhoz vágtam és a gomsor panel szalgkábelja elszakadt de ez a probláma megoldva8Nokia szerviz nem válallta) igy magamra voltam utalva neten találtam is megrendeltem öszepakoltam és müködik de nem tökéletes
ledek világitanak,az iránygombnál is villog ahogy kel,de a gombok csak ugy müködnek hogy egyszerre több gomb lenyomása és akkor csinál mindent csak azt nem amit kéne.
ha erre a problémára volna valami megoldás ami estleg segithet azt megköszöném
Szerintem tanulj meg uralkodni az érzelmeiden. :)

Valószínűleg valami occó utángyártottat raktál bele, azért nem 100%-os. A másik lehetőség, hogy talán valami más is sérült, esetleg az billentyűzet-vezérlő IC is sérült.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Mogesz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C5-03
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Mogesz »

Macika írta:

Sziasztok.
Esett?
Ázott?
Más miatt nem nagyon szokott felválni/leégni a panelen a töltésvezérlő IC.
Helló.

Macika. A töltésvezérlő IC-t lehet cserélni? Hol található a panelen? Üdv. :)
Forever Nokia 6300! :)
1jimdavis
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Core Plus SM-3500
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: 1jimdavis »

Sziasztok!
Újra próbálkozok,hátha okosabb lett az oldal.(ezt nem sértésnek szántam)
Szóval a lényeg,van egy N95-8Gb-osom,és szeretném ha a videó felvétel közben a piros fény nem világítana.Ajánlották már hogy ragasszam le(naaa neee már)hogy kapjam szét,vágjam el a piros led madzagját,de ezt én nem akarom.Ajánlottak már valami programot,nem emlékszem hogy milyent,amivel belépve az agyába,ki iktathatom a piros fényt.De valahogy nekem nem sikerült.
Kérem segítsetek!!!Ha lehet,leírva hogy mit hogy kell.

Előre is köszike.
Macika
6. szint
6. szint

1jimdavis írta:Sziasztok!
Újra próbálkozok,hátha okosabb lett az oldal.(ezt nem sértésnek szántam)
Szóval a lényeg,van egy N95-8Gb-osom,és szeretném ha a videó felvétel közben a piros fény nem világítana.Ajánlották már hogy ragasszam le(naaa neee már)hogy kapjam szét,vágjam el a piros led madzagját,de ezt én nem akarom.Ajánlottak már valami programot,nem emlékszem hogy milyent,amivel belépve az agyába,ki iktathatom a piros fényt.De valahogy nekem nem sikerült.
Kérem segítsetek!!!Ha lehet,leírva hogy mit hogy kell.

Előre is köszike.
Ha ennyi ideig nem kaptál választ, igazán használhattad volna a Google-t.
Hackelt teló kell hozzá (ROMpatcher+), van rmp rá, hogy ne világítson a felvételt jelző LED.
Sir Winston Churchill
andrewhouse
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: andrewhouse »

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy Nokia e61i telón szeretném kicserélni az előlapot, azt tudom hogy az antenna fedél alatt van a felső két csavar is, hogy kell leszedni (már mint az antenna fedelet)?, ne okozzak sérülést benne??

Előre is köszönöm a segítséget!!!!!!!!! :confused3:

Sajnos az útmutató ezt a lépést pont kihagyta! :whistle:

http://www.ifixit.com/Guide/Disassembli ... ver/5789/1

Üdv
ares77
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97 mini
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: ares77 »

Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy nekem van egy Nokia N97 mini telefonom.Használtan vettem kipróbáltam jól működött.Csináltam egy hard resetett,hogy szűz legyen a teló.Kipróbáltam szépen működöt.Kezdett lemerülni és felraktam tölteni kb.egy percet töltőt kiírta hogy, energiatakarékossági célból húzzam ki a töltőt és utána semmi.Kikapcsoltam a telót kivettem az akksit visszaraktam felraktam tölteni semmi nem jött elő.Megpróbáltam bekapcsolni semmi.Kivettem a memóriakártyát hátha az lenne a baj de semmi még a töltő fénye se világit. Várom a válaszotokat. Mindenkinek előre is köszönöm.
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”