A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: Macika »

Z 3 írta:Sziasztok!

Szerintetek mennyiért (és hol/honnan?) lehetne hozzájutni 36db 1,3-2 mpixeles kamerához?Van valami "telóbontó"?
Ne haragudj meg az indiszkrécióért, de mit kezdenél vele?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Z 3
2. szint
2. szint
Készüléktípus: nokia N95+8gb+duinoGPS
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Z 3 »

Macika írta:

Szerintetek mennyiért (és hol/honnan?) lehetne hozzájutni 36db 1,3-2 mpixeles kamerához?Van valami "telóbontó"?
egyik barátom gömbpanorámás fényképezőt szeretne csinálni.Az ötlet nem egyedi,egy, a Berlini Műszaki egyetemen végzett srácnak ez volt a diploma munkája.Ő 36db mobilkamerát használt.Gondolkodik rajta hogy belevágjon a projektbe,mert úgy nagyjából a többi összeállna, csak a kamerák beszerzési ára eléggé nagy befolyásoló tényező.
Macika
6. szint
6. szint

Z 3 írta:
Macika írta:

egyik barátom gömbpanorámás fényképezőt szeretne csinálni.Az ötlet nem egyedi,egy, a Berlini Műszaki egyetemen végzett srácnak ez volt a diploma munkája.Ő 36db mobilkamerát használt.Gondolkodik rajta hogy belevágjon a projektbe,mert úgy nagyjából a többi összeállna, csak a kamerák beszerzési ára eléggé nagy befolyásoló tényező.
Azért kérdeztem, mert egy 5310-es kameráját próbálták hozzáértő barátaim (én nem vagyok az sajnos) az érintkezőin keresztül meghajtani, működésre bírni és nem jött össze nekik, kameravezérlő IC-k is kellenek hozzá.
De akkor Ti nyilván sokkal profibbak vagytok, ezt tudjátok.
650-700 Ft-os darabáron lehet szerezni mondjuk 6131-es kamerát.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Z 3
2. szint
2. szint
Készüléktípus: nokia N95+8gb+duinoGPS

Hozzászólás Szerző: Z 3 »

Macika írta: Azért kérdeztem, mert egy 5310-es kameráját próbálták hozzáértő barátaim (én nem vagyok az sajnos) az érintkezőin keresztül meghajtani, működésre bírni és nem jött össze nekik, kameravezérlő IC-k is kellenek hozzá.
De akkor Ti nyilván sokkal profibbak vagytok, ezt tudjátok.
650-700 Ft-os darabáron lehet szerezni mondjuk 6131-es kamerát.
szia!

Köszi!
manczzoll
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c5-03

Hozzászólás Szerző: manczzoll »

szia a segitsegedet szeretnem kerni.a kovetkezo dologrol lenne szo,van egy nokia c5.03 telefonom ami 1 honapos,es egyszeruen kikapcsolt es azota nem indul be.probaltuk masik aksival is de avval sem megy.tudom hogy irtad hogy garancias telefonokrol ne irjunk de az en esetem azert mas mert irorszagban vagyok es a garancia papir meg otthon magyarorszagon.szeretnem megtudni hogy van e lehetoseg eletre kelteni a telefonomat valahogy.amugy t.mobilos a keszulek.nagyon jo lenne mert azert vettem hogy tudjak kepeket csinalni de sajnos igy nem megy.elore is koszonom ha tudsz segiteni.itt kinn nagyon dragak a szervizek inkabb telefont vesznek.
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

manczzoll írta:szia a segitsegedet szeretnem kerni.a kovetkezo dologrol lenne szo,van egy nokia c5.03 telefonom ami 1 honapos,es egyszeruen kikapcsolt es azota nem indul be.probaltuk masik aksival is de avval sem megy.tudom hogy irtad hogy garancias telefonokrol ne irjunk de az en esetem azert mas mert irorszagban vagyok es a garancia papir meg otthon magyarorszagon.szeretnem megtudni hogy van e lehetoseg eletre kelteni a telefonomat valahogy.amugy t.mobilos a keszulek.nagyon jo lenne mert azert vettem hogy tudjak kepeket csinalni de sajnos igy nem megy.elore is koszonom ha tudsz segiteni.itt kinn nagyon dragak a szervizek inkabb telefont vesznek.
Szia!
Ha van a környéken hivatalos Nokia márkaszerviz, vidd be, mert az IMEI alapján be tudják azonosítani a készülék vásárlási idejét és mivel a Nokia globális garanciát ad, kötelesek ingyen, garanciában javítani.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
manczzoll
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c5-03

Hozzászólás Szerző: manczzoll »

köszönöm a segitseget megteszem
tourn3y
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: tourn3y »

Hello

Van nekem egy nokia n97 minim és az a baj hogy le lett ejtve és azóta a kamera olyan képet ad aminek 50%-a homályos(jobbalsósarok,és a közepe a képnek éles de a többi része homályos) Komplett kameracserével tudom hogy javítható de az horror-összeg még ha ebayról rendelem meg akkor is. Van valami olyan módszer amitől esetleg ha nem is 100%-osra de jóra megcsinálni a kamerát?

Előre is köszi
Macika
6. szint
6. szint

tourn3y írta:Hello

Van nekem egy nokia n97 minim és az a baj hogy le lett ejtve és azóta a kamera olyan képet ad aminek 50%-a homályos(jobbalsósarok,és a közepe a képnek éles de a többi része homályos) Komplett kameracserével tudom hogy javítható de az horror-összeg még ha ebayról rendelem meg akkor is. Van valami olyan módszer amitől esetleg ha nem is 100%-osra de jóra megcsinálni a kamerát?

Előre is köszi
7e Ft körül van a kamera-modul áfásan-számlásan...
Kinek mi a horror...
Sir Winston Churchill
Mogesz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C5-03
Has thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Mogesz »

Sziasztok.

Lenne egy problémám a Nokia 6300-ás telefonommal. A gond annyi, hogy nem veszi fel a töltést. Nos, először arra gondoltam, hogy a töltő csatlakozója ment tönkre, kicseréltem, de a helyzet változatlan maradt. Próbáltam másik töltővel is, az sem segített. Mi lehet így a baja? Lehet e javítani? A többi funkció rendesen működik.
Előre is köszi a válaszokat.

Sziasztok.
Forever Nokia 6300! :)
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”