Ne haragudj meg az indiszkrécióért, de mit kezdenél vele?Z 3 írta:Sziasztok!
Szerintetek mennyiért (és hol/honnan?) lehetne hozzájutni 36db 1,3-2 mpixeles kamerához?Van valami "telóbontó"?
A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: A nagy szervizes topik
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 2. szint
- Készüléktípus: nokia N95+8gb+duinoGPS
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
egyik barátom gömbpanorámás fényképezőt szeretne csinálni.Az ötlet nem egyedi,egy, a Berlini Műszaki egyetemen végzett srácnak ez volt a diploma munkája.Ő 36db mobilkamerát használt.Gondolkodik rajta hogy belevágjon a projektbe,mert úgy nagyjából a többi összeállna, csak a kamerák beszerzési ára eléggé nagy befolyásoló tényező.Macika írta:Ne haragudj meg az indiszkrécióért, de mit kezdenél vele?Z 3 írta:Sziasztok!
Szerintetek mennyiért (és hol/honnan?) lehetne hozzájutni 36db 1,3-2 mpixeles kamerához?Van valami "telóbontó"?
- Macika
- 6. szint
Azért kérdeztem, mert egy 5310-es kameráját próbálták hozzáértő barátaim (én nem vagyok az sajnos) az érintkezőin keresztül meghajtani, működésre bírni és nem jött össze nekik, kameravezérlő IC-k is kellenek hozzá.Z 3 írta:egyik barátom gömbpanorámás fényképezőt szeretne csinálni.Az ötlet nem egyedi,egy, a Berlini Műszaki egyetemen végzett srácnak ez volt a diploma munkája.Ő 36db mobilkamerát használt.Gondolkodik rajta hogy belevágjon a projektbe,mert úgy nagyjából a többi összeállna, csak a kamerák beszerzési ára eléggé nagy befolyásoló tényező.Macika írta:Ne haragudj meg az indiszkrécióért, de mit kezdenél vele?Z 3 írta:Sziasztok!
De akkor Ti nyilván sokkal profibbak vagytok, ezt tudjátok.
650-700 Ft-os darabáron lehet szerezni mondjuk 6131-es kamerát.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 2. szint
- Készüléktípus: nokia N95+8gb+duinoGPS
szia!Macika írta: Azért kérdeztem, mert egy 5310-es kameráját próbálták hozzáértő barátaim (én nem vagyok az sajnos) az érintkezőin keresztül meghajtani, működésre bírni és nem jött össze nekik, kameravezérlő IC-k is kellenek hozzá.
De akkor Ti nyilván sokkal profibbak vagytok, ezt tudjátok.
650-700 Ft-os darabáron lehet szerezni mondjuk 6131-es kamerát.
Köszi!
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c5-03
szia a segitsegedet szeretnem kerni.a kovetkezo dologrol lenne szo,van egy nokia c5.03 telefonom ami 1 honapos,es egyszeruen kikapcsolt es azota nem indul be.probaltuk masik aksival is de avval sem megy.tudom hogy irtad hogy garancias telefonokrol ne irjunk de az en esetem azert mas mert irorszagban vagyok es a garancia papir meg otthon magyarorszagon.szeretnem megtudni hogy van e lehetoseg eletre kelteni a telefonomat valahogy.amugy t.mobilos a keszulek.nagyon jo lenne mert azert vettem hogy tudjak kepeket csinalni de sajnos igy nem megy.elore is koszonom ha tudsz segiteni.itt kinn nagyon dragak a szervizek inkabb telefont vesznek.
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szia!manczzoll írta:szia a segitsegedet szeretnem kerni.a kovetkezo dologrol lenne szo,van egy nokia c5.03 telefonom ami 1 honapos,es egyszeruen kikapcsolt es azota nem indul be.probaltuk masik aksival is de avval sem megy.tudom hogy irtad hogy garancias telefonokrol ne irjunk de az en esetem azert mas mert irorszagban vagyok es a garancia papir meg otthon magyarorszagon.szeretnem megtudni hogy van e lehetoseg eletre kelteni a telefonomat valahogy.amugy t.mobilos a keszulek.nagyon jo lenne mert azert vettem hogy tudjak kepeket csinalni de sajnos igy nem megy.elore is koszonom ha tudsz segiteni.itt kinn nagyon dragak a szervizek inkabb telefont vesznek.
Ha van a környéken hivatalos Nokia márkaszerviz, vidd be, mert az IMEI alapján be tudják azonosítani a készülék vásárlási idejét és mivel a Nokia globális garanciát ad, kötelesek ingyen, garanciában javítani.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
Hello
Van nekem egy nokia n97 minim és az a baj hogy le lett ejtve és azóta a kamera olyan képet ad aminek 50%-a homályos(jobbalsósarok,és a közepe a képnek éles de a többi része homályos) Komplett kameracserével tudom hogy javítható de az horror-összeg még ha ebayról rendelem meg akkor is. Van valami olyan módszer amitől esetleg ha nem is 100%-osra de jóra megcsinálni a kamerát?
Előre is köszi
Van nekem egy nokia n97 minim és az a baj hogy le lett ejtve és azóta a kamera olyan képet ad aminek 50%-a homályos(jobbalsósarok,és a közepe a képnek éles de a többi része homályos) Komplett kameracserével tudom hogy javítható de az horror-összeg még ha ebayról rendelem meg akkor is. Van valami olyan módszer amitől esetleg ha nem is 100%-osra de jóra megcsinálni a kamerát?
Előre is köszi
- Macika
- 6. szint
7e Ft körül van a kamera-modul áfásan-számlásan...tourn3y írta:Hello
Előre is köszi
Kinek mi a horror...
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Mogesz
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C5-03
- Has thanked: 4 times
Sziasztok.
Lenne egy problémám a Nokia 6300-ás telefonommal. A gond annyi, hogy nem veszi fel a töltést. Nos, először arra gondoltam, hogy a töltő csatlakozója ment tönkre, kicseréltem, de a helyzet változatlan maradt. Próbáltam másik töltővel is, az sem segített. Mi lehet így a baja? Lehet e javítani? A többi funkció rendesen működik.
Előre is köszi a válaszokat.
Sziasztok.
Lenne egy problémám a Nokia 6300-ás telefonommal. A gond annyi, hogy nem veszi fel a töltést. Nos, először arra gondoltam, hogy a töltő csatlakozója ment tönkre, kicseréltem, de a helyzet változatlan maradt. Próbáltam másik töltővel is, az sem segített. Mi lehet így a baja? Lehet e javítani? A többi funkció rendesen működik.
Előre is köszi a válaszokat.
Sziasztok.
Forever Nokia 6300!