OK, ment vissza PÜ.kuma írta:többet nem iszom vagy olyankor nem nyulok a telohozMacika írta:Hát igen, ezzel kellett volna kezdeni...Damir írta:Macika kollega
szeretem ezt a kis szart ezért adok neked munkát, engedelmeddel
holnap megkeresnélek
A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: A nagy szervizes topik
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- kuma
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00+32GB
- Has thanked: 41 times
- Been thanked: 4 times
szerencsére menüből bekapcsolt
jöhet az óránkénti ébresztés és ha kikapcsol max egy órára nem leszek elérhető, és van headset a recsegés ellen, átmenetileg jó lesz
jöhet az óránkénti ébresztés és ha kikapcsol max egy órára nem leszek elérhető, és van headset a recsegés ellen, átmenetileg jó lesz
Nokia N8-00 GY.I.K! Használd Te is, mielőtt kérdezel
- Wolfuska
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini Nokia 6300
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Szevasztok!
Megint van egy kis gondom, most a másik telómmal! Nokia 6300-as telefon és a töltésével van gond, hiába rakom rá töltőre, nem tölt. Az akksit már cseréltem, az sem segített, az akksit beraktam másik telefonba ott tölti.......megoldás??
Megint van egy kis gondom, most a másik telómmal! Nokia 6300-as telefon és a töltésével van gond, hiába rakom rá töltőre, nem tölt. Az akksit már cseréltem, az sem segített, az akksit beraktam másik telefonba ott tölti.......megoldás??
-= Jaj ne, már megint én!!! =-
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Szerviz. Lehet egy egyszerű érintkezési hiba, de lehet alaplap hiba is.Wolfuska írta:Szevasztok!
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
Igen, én is érintkezési hibára tippelek....Wolfuska írta:Szevasztok!
Az alján a csatlakozókból megvan az összes? Nem szakadt ki a fém része egyiknél sem? Nem rozsdásak a csatlakozók? Csili-vili az összes?potter55 írta:Hellosztok
Most nekem is lenne egy kis problémám.
Tegnap este szálltam fel a buszra és egy AD-41-es átalakítóval felszerelt N73-as telefonommal hallgattam előtte zenét. Zenét megállítottam, de az átalakítót nem raktam vissza a zsebembe és ahogy mentem hátra a buszon elakadhattam és lecsatlakozott a telefonról. Ezt csak sejtem, mert a sofőr nem kapcsolta fel a villanyt és úgy mentem hátra a buszon leülni és utána vettem észre, hogy nincs meg az átalakító.
Most próbáltam ki a régi gyári fülesemmel a telefont és nem ismeri fel a telefon. A fülhallgatón szól a zene, de a telefon hangszóróin is.
A telefont a géphez csatlakoztatva kéri a csatlakozási módot, kiválasztom a PC Suite módot, de a gép kiírja, hogy ismeretlen eszköz.
Mi lehet a probléma? És lehet orvosolni?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Esetleg még az lehet, hogy a tögzítő része szállt el, szóval próbáld meg úgy használni a fülest, és az adatkábelt, hogy nyomod a telefonhoz erősen a csatlakozóját hááátha...
legrosszabb eset: az alaplapról szakadt le az egyik érintkező a nagy rántás hatására (de nem hiszem)
- -Dr-Strust-
- Moderátor
Re: Nokia X6 elázott
Figy, nem sok esély van rá, de ha bevállalod akkor én ránézek.... feladod postán, kifizeted a posta díját ami 500 meg dobsz mellé egy ezrest, aztán vagy sikerül vagy nem...Zema írta:Szervusztok TelefonGuruk !
Van a fiamnak (illetve csak volt) egy NOKIA X6-os telefonja. Vizett kapott. Mit gondoltok lehet javítani? Ha igen, kihez forduljak?
Üdvözlettel: Zema.
- Wolfuska
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini Nokia 6300
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
érintkezési hibát lehet valahogy javítani?
-= Jaj ne, már megint én!!! =-
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Igen meg van és csili-vili az összes.-Dr-Strust- írta: Az alján a csatlakozókból megvan az összes? Nem szakadt ki a fém része egyiknél sem? Nem rozsdásak a csatlakozók? Csili-vili az összes?
Esetleg még az lehet, hogy a tögzítő része szállt el, szóval próbáld meg úgy használni a fülest, és az adatkábelt, hogy nyomod a telefonhoz erősen a csatlakozóját hááátha...
legrosszabb eset: az alaplapról szakadt le az egyik érintkező a nagy rántás hatására (de nem hiszem)
Most bekapcsoltam a gépet és kipróbáltam megint és most felismerte a gép. Úgy néz ki ezt egy gép újra indítás helyreállította.
Elvileg ma érkezik meg az új AD-41 átalakító. Majd azzal is kipróbálom és ha működik, akkor szerencsére megúsztam az esetet. És ha igen, akkor legközelebb, így (hogy lóg ki a zsebemből és el tudok akadni vele) biztos nem szállok fel a buszra.
És ha az alapról leszakadna az egyik érintkező, akkor azt lehet javítani? És ennek mekkora az esélye?
Köszi a választ.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- -Dr-Strust-
- Moderátor
Lehet javítani
Esélye nem sok van... mert elég sok forrasztás a helyén tartja szóval igazából nagyon nagyon meg kellett volna tépni ahhoz, hogy elengedjen...
Szóval szerintem jó lesz most már Csak kicsit bepánikolt a telód
Esélye nem sok van... mert elég sok forrasztás a helyén tartja szóval igazából nagyon nagyon meg kellett volna tépni ahhoz, hogy elengedjen...
Szóval szerintem jó lesz most már Csak kicsit bepánikolt a telód