Olvastam akkor is.szaboba2 írta:Sziasztok!
Korábban írtam már, de sajna nem kaptam választ, viszont a problémám azóta is megvan.
Az a problémám, hogy az n96-omnak a kijelzője (számomra) furán viselkedik. Egyik napról a másikra ugyanis azt csinálja, hogy ha a hosszabbik oldalára fektetem, mindent megjelenít, minden működik, azonban állítva, amikor a kijelző ugye átfordul, akkor csak az alap nokia háttér jelenik meg, plusz egy csík az oldalán amit tudok le fel görgetni, de ennyi... plusz, ma kipróbáltam egy játékot, és játék közben ha elfordítom a telefont jól kijelez mindent, de amikor kilépek belőle, ismét jön a korábban leírt dolog... plusz azóta azt vettem észre, hogy a felvett videót csak szaggatva képes lejátszani(már ami a képet illeti, a hang az megy jól). Voltam vele szervizben, ott azt mondták, hogy szerintük ez szoftveres probléma lesz, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is, mert ha szoftveres akkor azt elvileg magam is tudom frissíteni... remélem.
Köszi a választ!
Balázs
Nem találkoztam még ilyen hibával.
Nem biztos, hogy FW-frissítés kell neki, mivel úgysincs (valószínűleg) frissebb FW rá, mint ami rajta van, elég egy 4gombos reset valószínűleg.
HA szoftveres a gond...