A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: Macika »

szaboba2 írta:Sziasztok!

Korábban írtam már, de sajna nem kaptam választ, viszont a problémám azóta is megvan.

Az a problémám, hogy az n96-omnak a kijelzője (számomra) furán viselkedik. Egyik napról a másikra ugyanis azt csinálja, hogy ha a hosszabbik oldalára fektetem, mindent megjelenít, minden működik, azonban állítva, amikor a kijelző ugye átfordul, akkor csak az alap nokia háttér jelenik meg, plusz egy csík az oldalán amit tudok le fel görgetni, de ennyi... plusz, ma kipróbáltam egy játékot, és játék közben ha elfordítom a telefont jól kijelez mindent, de amikor kilépek belőle, ismét jön a korábban leírt dolog... plusz azóta azt vettem észre, hogy a felvett videót csak szaggatva képes lejátszani(már ami a képet illeti, a hang az megy jól). Voltam vele szervizben, ott azt mondták, hogy szerintük ez szoftveres probléma lesz, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is, mert ha szoftveres akkor azt elvileg magam is tudom frissíteni... remélem.

Köszi a választ!

Balázs
Olvastam akkor is.

Nem találkoztam még ilyen hibával.
Nem biztos, hogy FW-frissítés kell neki, mivel úgysincs (valószínűleg) frissebb FW rá, mint ami rajta van, elég egy 4gombos reset valószínűleg.
HA szoftveres a gond...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
tibusz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8-00 DG
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: tibusz »

Hali. Probléma az n82vel. Bluetooth\be ->bluetooth művelet nem hajtható végre. Régen is volt ilyen, újraindítás és minden fine volt. Már memo karit is kikaptam hátha valami akadályozza. Hasztalan volt.. Hard reset mind két féle képp: semmi. Ami poén visszaállítottam az adatokat meg a rendszer beállítást is (mivel láthatóan nem a feltelepített programok zavartak be így az utóbbi is vissza került)és beindult a teló és kidobta a bluetotth ikonját mint ha be lenne kapcsolva. Persze egy másik teló nem látta őt.. és miután beléptem a kapcsolatoknál a bluetoothba láttam "be" v kapcsolva..mondom fine, akkor audió eszköz keresése ->nem reagált.. így kikapcsoltam a blút majd újra vissza de akkor már újra kidobta a hibát.
Ötlet? :cry2:

Kép

Kép

Kép

Kép
6110; 6150; (3310); 6230; 6230i; (E66)\N82; N8 +G4
timi84
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: timi84 »

-Dr-Strust- írta:
timi84 írta:Sziasztok.

Nem rég cseréltem N73ról N95-re. A készüléknek van egy apró hibája.
A felső billentyűzet nem világít, csak ha megnyomom a készülékházat középen. Akkor is világít picit, de van hogy nem folyamatosan, hanem vibrál. Összerakva, ha erősen megnyomom a 3-as gombot pl., akkor bevillan a világítás. Kijelző és kijelző világítása jó. Csak a billentyűk. Szerintetek javítható valahogy? Találkozott már valaki ilyen problémával?

Előre is köszi a válaszokat.

szalagkábelhiba... kb 7 ezer ft a csere... ha érdekel megmondom pontosan mennyi

Wolfuska » én kicserélem neked ;)
A felső rész flexkábele, vagy a csúszkánál a flexkábel?
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Ha a formázás sem segített akkor valószínűleg tönkrement a BT a készülékben és mivel nem szoftveres a gond, ki kell cserélni. Strust vagy Macika talán tud segíteni.
Annyit még megpróbálhatsz, hogy feltelepíted ezt vagy ezt. Bár nem sok esélyt látok arra hogy működni fog de mindenesetre egy próbát megér.
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

timi84 írta:
-Dr-Strust- írta:
timi84 írta:Sziasztok.

Nem rég cseréltem N73ról N95-re. A készüléknek van egy apró hibája.
A felső billentyűzet nem világít, csak ha megnyomom a készülékházat középen. Akkor is világít picit, de van hogy nem folyamatosan, hanem vibrál. Összerakva, ha erősen megnyomom a 3-as gombot pl., akkor bevillan a világítás. Kijelző és kijelző világítása jó. Csak a billentyűk. Szerintetek javítható valahogy? Találkozott már valaki ilyen problémával?

Előre is köszi a válaszokat.

szalagkábelhiba... kb 7 ezer ft a csere... ha érdekel megmondom pontosan mennyi

Wolfuska » én kicserélem neked ;)
A felső rész flexkábele, vagy a csúszkánál a flexkábel?
? xD
Egy szalagkábel van a telóba tudtommal... :D
Kép
Kép
timi84
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n95

Hozzászólás Szerző: timi84 »

A felső rész flexkábele, vagy a csúszkánál a flexkábel?[/quote]

? xD
Egy szalagkábel van a telóba tudtommal... :D[/quote]

:D Tényleg. Köszi.
Wolfuska
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini Nokia 6300

Hozzászólás Szerző: Wolfuska »

-Dr-Strust- írta: Wolfuska » én kicserélem neked ;)

mennyiben lenne az egész? és persze merre vagy? :) mert a telcsom egy céges simmel van felszerelve és exchange is fut rajta....vagyis nem akarok hosszabb időre megválni tőle......

kapcsoló gombra van tipped, hogy mi lehet?
-= Jaj ne, már megint én!!! =-
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

Komáromban vagyok elérhető :D

Hozol billentyűzetpanelt, kicserélem aprópénzért :D Kb fele annyiért mint a szervizesek :D
Bekapcsológombot pedig lehet át kellene forrasztani :)
Kép
Kép
szaboba2
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokian96

Hozzászólás Szerző: szaboba2 »

Macika írta:
szaboba2 írta:Sziasztok!

Korábban írtam már, de sajna nem kaptam választ, viszont a problémám azóta is megvan.

Az a problémám, hogy az n96-omnak a kijelzője (számomra) furán viselkedik. Egyik napról a másikra ugyanis azt csinálja, hogy ha a hosszabbik oldalára fektetem, mindent megjelenít, minden működik, azonban állítva, amikor a kijelző ugye átfordul, akkor csak az alap nokia háttér jelenik meg, plusz egy csík az oldalán amit tudok le fel görgetni, de ennyi... plusz, ma kipróbáltam egy játékot, és játék közben ha elfordítom a telefont jól kijelez mindent, de amikor kilépek belőle, ismét jön a korábban leírt dolog... plusz azóta azt vettem észre, hogy a felvett videót csak szaggatva képes lejátszani(már ami a képet illeti, a hang az megy jól). Voltam vele szervizben, ott azt mondták, hogy szerintük ez szoftveres probléma lesz, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is, mert ha szoftveres akkor azt elvileg magam is tudom frissíteni... remélem.

Köszi a választ!

Balázs
Olvastam akkor is.

Nem találkoztam még ilyen hibával.
Nem biztos, hogy FW-frissítés kell neki, mivel úgysincs (valószínűleg) frissebb FW rá, mint ami rajta van, elég egy 4gombos reset valószínűleg.
HA szoftveres a gond...

Szia!

Csináltam hard resetet... sajnos ugyanaz a helyzet. Esetleg van valami ötleted, hogy mit lehetne tenni?

Köszönöm!
Wolfuska
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini Nokia 6300

Hozzászólás Szerző: Wolfuska »

-Dr-Strust- írta:Komáromban vagyok elérhető :D

Hozol billentyűzetpanelt, kicserélem aprópénzért :D Kb fele annyiért mint a szervizesek :D
Bekapcsológombot pedig lehet át kellene forrasztani :)
banyek most jöttem pont szabira haza, de ha melózok. akkor Szigetszentmiklóson vagyok, onnan Komárom nincs annyira messze!
kövi évben megyek vissza....addigra beszerválom a billentyűt

a forrasztás komoly dolog vagy alap meló?
-= Jaj ne, már megint én!!! =-
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”