És szerintem vagy RAM-hibás (az ciki) vagy szoftverhibás. Próbálkozz szoftverfrissítéssel

Nem volt még nagyképernyős Nokiád ezek szerint...sheffy írta:Sziasztok!
Gondoltam megkérdezlek titeket is hátha tudtok valami ötletet.
N97 minim van kb. 2 hete vettem alapból v12-es szoft van rajta.
Semmi bajom nincsen a készülékkel csak egy de az nagyon zavaró...
A telefon az érintőkijelzőt tapizva "nyöszörög" magas frekvenciájú hangot ad ki ami csak csendben hallható de akkor állati idegesítő.
Ha töltöm a készüléket akkor is, de ha lezárom a bill. az oldalsó csuszkával akkor "csendben" van a készülék.
Ez szoftveres vagy hardveres hiba és mit lehetne ezzel kezdeni?
Köszönöm!
Hát Nokiám nem volt még csak rendes hagyományos készülék. HTC-m volt Kaiser meg Touch Pro, azok ilyet nem csináltak, de ezen a nyöszörgésen teljesen fenn akadtam én azt hittem a készülék hibás, de akkor ezek szerint ezzel ne vigyem szervizbe...Macika írta:Nem volt még nagyképernyős Nokiád ezek szerint...sheffy írta:Sziasztok!
Gondoltam megkérdezlek titeket is hátha tudtok valami ötletet.
N97 minim van kb. 2 hete vettem alapból v12-es szoft van rajta.
Semmi bajom nincsen a készülékkel csak egy de az nagyon zavaró...
A telefon az érintőkijelzőt tapizva "nyöszörög" magas frekvenciájú hangot ad ki ami csak csendben hallható de akkor állati idegesítő.
Ha töltöm a készüléket akkor is, de ha lezárom a bill. az oldalsó csuszkával akkor "csendben" van a készülék.
Ez szoftveres vagy hardveres hiba és mit lehetne ezzel kezdeni?
Köszönöm!
Mindegyik csinálja bizonyos mértékben a 7650 óta, de csak akkor, ha megy a kijelző világítása. Meg kell vele barátkozni.
Túl jó (még) a füled). Tessék többet dizsibe járni, közel a hangfalakhoz, majd nem fog zavarni...
Komolyra fordítva, ezek ilyenek, kivétel mindössze az N85, N86 meg a 7900, az AMOLED kijelzőnek köszönhetően...
Hát, akkor nem újonnan vetted a telót és az előző tulaj meghackelte.sheffy írta:Hát Nokiám nem volt még csak rendes hagyományos készülék. HTC-m volt Kaiser meg Touch Pro, azok ilyet nem csináltak, de ezen a nyöszörgésen teljesen fenn akadtam én azt hittem a készülék hibás, de akkor ezek szerint ezzel ne vigyem szervizbe...
Hát igen a fülem relative jó, de igazából több mint 10 éve zenélek és ilyen dolgokat nem tudok nem észre venni, de igyekszem megbarátkozni a dologgal.
A rompatcher nevű cuccost hogy tudom leszedni a készülékről? Mert beírtam hogy *#7370#" és leformázta a telót de ez a rompatcher meg egy mappa fennmaradt és az istennek sem tudom leszedni...
Köszönöm a gyors és segítő választ!