Ezzel fel tudod éleszteni ("Szoftveresen halott telefon újraélesztése").sidoka91 írta:Hali
Leszedtem nokia oldaláról egy szoftverfrissítőt 5800-ra, frissítettem azután nem indult újra, aztán írta a program hogy húzzam ki és dugjam be a kábeleket + akkut és úgy kapcsoljam be megcsináltam akkor elindult a telefon de azóta néha bekapcsol néha meg nem, meg lehet valahogy oldani ezt a hibát? Ha bekapcsolom bevillan egy fehér kép aztán bejön a nokiás felirat kb 30 mp és a telefon kikapcsol.(egy ilyen biztonsági mentést csináltam a programban nem tudom hogy ez segít-e valamit)
Előre is köszönöm!
Nokia 5800 szerviz
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia 5800 szerviz
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6310i
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Hello!
Lehet,hogy rossz helyen érdeklődöm de ha lehet segítsen valaki ha másnem valami infoval!5800-hoz keresek alaplapot szerintetek hol tudnék szerezni egyet?Nagyon megköszönöm ha segítetek!
Lehet,hogy rossz helyen érdeklődöm de ha lehet segítsen valaki ha másnem valami infoval!5800-hoz keresek alaplapot szerintetek hol tudnék szerezni egyet?Nagyon megköszönöm ha segítetek!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Az alaplap a telefon legdrágább alkatrésze. Az új telefon árának kb a 80%-át teszi ki.badmad írta:Hello!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6310i
- Been thanked: 1 time
Oké értem én csak reméltem tudtok valami helyet ahol bontottat lehetne szerezni.
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Ha szerencséd van, valamelyik sarki GSM üzletben.badmad írta:Oké értem én csak reméltem tudtok valami helyet ahol bontottat lehetne szerezni.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XM
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Olyan problémám adódott, hogy olyan helyen dolgoztam, ahol hideg, és párás volt a levegő. 5800-ás telefonom pedig napok óta nem csinál semmit. Kiszárítottam meg minden. Felrakom töltőre és se kijelzőbekapcsolás, se semmi.Csak rezgés. Szerintetek meglehet valahogy csináltatni?
Köszönöm a válaszokat.
Üdv!
Olyan problémám adódott, hogy olyan helyen dolgoztam, ahol hideg, és párás volt a levegő. 5800-ás telefonom pedig napok óta nem csinál semmit. Kiszárítottam meg minden. Felrakom töltőre és se kijelzőbekapcsolás, se semmi.Csak rezgés. Szerintetek meglehet valahogy csináltatni?
Köszönöm a válaszokat.
Üdv!
- cracky86
- 1. szint
- Készüléktípus: N73-5230
most kaptam egy 5800-át,ami nem kapcsol be, és nincs rajta a panelon az "elem" ez lehet a hiba oka? hogy tudnám megnézni, hogy hibás-e a panel?
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
adnék neki egy formázást. én formázás mániás vagyok 5800 ügyben, mert tényleg minél többet formázza az ember, annál kezesebb leszAthis írta:Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Üdv!
próbáld ki, tök mindegy a dolgaidnak, ha úgysem indul be, mert a formázás ledarál mindent.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- cracky86
- 1. szint
- Készüléktípus: N73-5230
Phone failed to boot in flash mode CMT...
ezt írja jaf, és nem kapcsol be. valami megoldás esetleg?
A phoenix pedig ezt:
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection!
ERROR: Failed to set phone to flashmode
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f145 (-2080247483)
Flash: Failed to retrieve media information from USB connection. Check USB connection to phone and/or application's installation.
ezt írja jaf, és nem kapcsol be. valami megoldás esetleg?
A phoenix pedig ezt:
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection!
ERROR: Failed to set phone to flashmode
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f145 (-2080247483)
Flash: Failed to retrieve media information from USB connection. Check USB connection to phone and/or application's installation.
- Dyrtyho
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
- Kapcsolat:
Sziasztok !
Nem tudjátok,hogy egy normál szervizben mennyiért tisztítják meg a belső kijelzőt és cserélik ki a telefon kameráját ? Milyen normális és megbízható áron működő telefon szerviz van Budapesten ?
Nem tudjátok,hogy egy normál szervizben mennyiért tisztítják meg a belső kijelzőt és cserélik ki a telefon kameráját ? Milyen normális és megbízható áron működő telefon szerviz van Budapesten ?