Nos van fejlemény a telefonnal kapcsolatban. Elvittem egy szervizbe ugyanazt mondta mint az, aki függetlenítette a telefonomat: tehát a függetlenítés nem tehet ilyen jellegű kárt a telefonban. Ott kellett hagynom a telefont hogy kiderítse mi a baja, de sajna rossz hír és egy kép fogadott amit a srác csinált a panelról.[imghttp://kepfeltoltes.hu/view/100313/E90_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/img]ketyere79 írta:Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni 1 E90-essel kapcsolatban. A problémám az lenne hogy a telefont adatkábelen keresztül nem tudom a számítógéphez csatlakoztatni, egyszerűen nem érzékeli. A pc suite-ot többször is újraraktam az adatkábelt bevittem 1 Nokiába, mégnézték, de az jó. Arra is gyanakodtam hogy a szombaton átesett függetlenítés allatt esett vmi baja de felhívtam az emberkét és ő azt mondta hogy ők ilyenkor nem piszkálják az usb csatit. Kérlek titeket hogy ha valaki tud ebben a problémában segíteni, vagy vki járt már hasonló cipőben írja meg nekem hogy mi lehet a probléma, mert nagyon el vagyok keseredve
Előre is köszönöm a segítségeteket: Ketyere
Legnagyobb bánatomra nem vállalta a javítást. Most kereshetek olyan szervizt amelyik bevállalja annak a kis alkatrésznek a cseréjét (remélem csak ennyi a baja), bár megkérdeztem még két helyet, eléggé húzták a szájukat rá. Dehát a remény hal meg utoljára! Ha tudtok valakit aki szervizelni tudja az efféle hibákat, kérlek írjátok meg nekem.
Előre is köszi