A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Re: A nagy szervizes topik
Nincsmit.
Még egy tipp: PC Suite helyett próbáld ki az OVI-t, hátha... (inkább párod gépén ha azon még nem volt nokia cucc) Ha azzal se megy, 99,9% hogy a telóval van a baj. És ha engem kérdezel, a függetlenítő emberke a ludas.
Még egy tanács: írd meg ezt az E90 topicban, hátha az E90 tulajok tudják a gyógyírt.
Még egy tipp: PC Suite helyett próbáld ki az OVI-t, hátha... (inkább párod gépén ha azon még nem volt nokia cucc) Ha azzal se megy, 99,9% hogy a telóval van a baj. És ha engem kérdezel, a függetlenítő emberke a ludas.
Még egy tanács: írd meg ezt az E90 topicban, hátha az E90 tulajok tudják a gyógyírt.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E 90
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Köszönöm a tippeket nektek, természetesen végig fogok járni mminden utat, míg meg nem lelem a megoldást! Fel fogom telepíteni a párom gépére is a pc suite-ot hátha.....
Egy kicsit tartok tőle mert mikor rádugtam a telcsit a gépére meg kellett volna jelennie az eszközillesztőnek, mint minden újonnan csatlakoztatott usb eszköznél amit először csatlakoztat az ember a géphez. Legalábbis én ezt várnám.
Sajna az ovi sem segített, avval is próbáltam már. Jártamban keltemben meg fogok kérdezni pár telefonos mókust az aluljáróban is, kiváncsi vagyok mi a véleményük. Az e90-es topic is jó ötlet írni fogok oda is!
Ha megoldódott a rejtély mindenféleképpen megírom a tapasztalataimat, hátha tudok másokon segíteni vele.
Egy kicsit tartok tőle mert mikor rádugtam a telcsit a gépére meg kellett volna jelennie az eszközillesztőnek, mint minden újonnan csatlakoztatott usb eszköznél amit először csatlakoztat az ember a géphez. Legalábbis én ezt várnám.
Sajna az ovi sem segített, avval is próbáltam már. Jártamban keltemben meg fogok kérdezni pár telefonos mókust az aluljáróban is, kiváncsi vagyok mi a véleményük. Az e90-es topic is jó ötlet írni fogok oda is!
Ha megoldódott a rejtély mindenféleképpen megírom a tapasztalataimat, hátha tudok másokon segíteni vele.
- wtomasz
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 700
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Egy pillanat erejéig visszatérve a 141-edik oldalon felvetett problémámra (E66 csúszka vs kijelző "bug"), teszek egy kis helyzetjelentést:
Megvettem a Macika által javasolt "flexfoil"-os részegységet, és végülis a csúszka-mechanikával együtt kompletten kicseréltem. Gondoltam talán kevésbé lesz lötyögős a csúszka, ha a mechanikát is kicserélem, és be is jött, sokkal stabilabb.
A kijelző pedig újra működik szétcsúsztatott állapotban is.
Ha valakinek hasonló gondja lesz a jövőben, akkor a megoldás is ugyan ez lesz nagy valószínűséggel.
Macikának pedig mégegyszer thx!
Megvettem a Macika által javasolt "flexfoil"-os részegységet, és végülis a csúszka-mechanikával együtt kompletten kicseréltem. Gondoltam talán kevésbé lesz lötyögős a csúszka, ha a mechanikát is kicserélem, és be is jött, sokkal stabilabb.
A kijelző pedig újra működik szétcsúsztatott állapotban is.
Ha valakinek hasonló gondja lesz a jövőben, akkor a megoldás is ugyan ez lesz nagy valószínűséggel.
Macikának pedig mégegyszer thx!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
hello azt szeretném kérdezni hogy át lehet e írni az imei számot mert hallottam már ilyet is??(ellopták a telóm)
előreis kösszi
előreis kösszi
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!Csokii1 írta:hello azt szeretném kérdezni hogy át lehet e írni az imei számot mert hallottam már ilyet is??(ellopták a telóm)
előreis kösszi
Nem lehet. Ne tiltasd le, hanem kerestesd meg. IMEI alapján meg lehet találni a telefont, ha valamelyik szolgáltató hálózatára feljelentkezik
De ha kiviszik a telót külföldre, akkor bukta....
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Ahogy az előttem szóló kolléga is korrekten leírta, nincs lehetőség BB5-nél IMEI-cserére.Csokii1 írta:hello azt szeretném kérdezni hogy át lehet e írni az imei számot mert hallottam már ilyet is??(ellopták a telóm)
előreis kösszi
Két lehetőség körül választhatsz.
1. Letiltatod az IMEI-t, ezáltal bebiztosítod magadat, hogy soha az életben nem látod viszont a készülékedet, alkatrészenként értékesítve hoz hasznot a 'megtalálójának'.
2. Hagyod letiltatlan, és bízol a rendőrségben (vagy a Mikulásban, végülis mindegy, az esély ugyanaz). Könnyen elképzelhető, hogy megtalálják, majd, egyszer, 1 év múlva agyonstrapáltan, stb-stb. és vissza is kapod. Akkor, amikor már rég másik telefonod van, akkor, amikor már egy fillért nem ér.
Ki-ki döntsön vérmérséklete szerint.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Froyo
S.O.S szétszedtem a telóm, (házat cserélek rajta...)és most nemtalál jelet:'( átraktam a gps vevőt ha jól sejtem az a ks elágazuó cuccot kell átrakni, meg azta zöldes szart...de az elszakadt attól a kettéágazótól:( visszarktasm, de minek kell mihez érintkeznie? kösz!
"Be the change you want to see in the world"
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nézd, megkeresésedre megírtam Neked, hogy megcsinálom két Matyiért, csak hozd el.lsebestyen írta:S.O.S szétszedtem a telóm, (házat cserélek rajta...)és most nemtalál jelet:'( átraktam a gps vevőt ha jól sejtem az a ks elágazuó cuccot kell átrakni, meg azta zöldes szart...de az elszakadt attól a kettéágazótól:( visszarktasm, de minek kell mihez érintkeznie? kösz!
De azt is megírtam, hogy ha nem hozod el, mire KELL NAGYON vigyázni.
Ezek után mégis makacs fejjel nekiugrottál, figyelmetlenül, rutintalanul, el is tépted a flexifoilt.
Így lesz a 2ezres kiadás helyett sokezres.
- kmisi99
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE BLADE kelzsoca r11 2.2
Szerintetek semmi tapasztalattal és semmi hozzáértéssel merjek ez alapján a videó alapján http://www.youtube.com/watch?v=2T7I7cs0W00 szalag kábelt cserélni a Samsung d900 omban? Nem tűnik nehéznek és így ha jó lesz spórolok pár ezer ft ot és így a telefont is sokkal többért el tudom adni mint szalagkábel hibásan
Ja és szerintetek így teljesen hibátlanul mennyit érhet?
Ja és szerintetek így teljesen hibátlanul mennyit érhet?
Siemens C55>Nokia 3650>SE z520i>SE W300>Samu D600>Samu D900>Nokia N82 a király:)
http://gepigeny.hu<---- Ha imádsz játszani és jó társaságot keresel itt a helyed:)
http://gepigeny.hu<---- Ha imádsz játszani és jó társaságot keresel itt a helyed:)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Froyo
Teljesen igazad van, de gondoltam vlhol elkell kezdeni.am ha elszakadt mit tudok vele csinálni?a flexifoil az a zöldcucc amibe fut egy kis réz?mert azt nem téptem el, arra figyeltem, csak ott ahol a 3ágú réz és az a zöld találkozik.lehet else tépődött, mármint remélem:)habár sok esélyt nem látok rá.ha mégis eltéptem, hol tudnék beszerezni újat? Am télleg hülye vok,ez amolyan bizonyítás akartlenni magamnak,h megtudom csinálni, De úgy látszik bebuktam,és a tanuló pénz is drága, h többet ne nyúljak hozzá.:'(Macika írta:Nézd, megkeresésedre megírtam Neked, hogy megcsinálom két Matyiért, csak hozd el.lsebestyen írta:S.O.S szétszedtem a telóm, (házat cserélek rajta...)és most nemtalál jelet:'( átraktam a gps vevőt ha jól sejtem az a ks elágazuó cuccot kell átrakni, meg azta zöldes szart...de az elszakadt attól a kettéágazótól:( visszarktasm, de minek kell mihez érintkeznie? kösz!
De azt is megírtam, hogy ha nem hozod el, mire KELL NAGYON vigyázni.
Ezek után mégis makacs fejjel nekiugrottál, figyelmetlenül, rutintalanul, el is tépted a flexifoilt.
Így lesz a 2ezres kiadás helyett sokezres.
SZERK.: az még eszembe jutott, hogy mikor bekapcsolva próbáltam megcsinálni, néha talált műholdat, akkor ez azt jelenti h van még remény?
"Be the change you want to see in the world"