A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Nincsmit.
Még egy tipp: PC Suite helyett próbáld ki az OVI-t, hátha... (inkább párod gépén ha azon még nem volt nokia cucc) Ha azzal se megy, 99,9% hogy a telóval van a baj. És ha engem kérdezel, a függetlenítő emberke a ludas.
Még egy tanács: írd meg ezt az E90 topicban, hátha az E90 tulajok tudják a gyógyírt. ;)
ketyere79
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E 90
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ketyere79 »

Köszönöm a tippeket nektek, természetesen végig fogok járni mminden utat, míg meg nem lelem a megoldást! Fel fogom telepíteni a párom gépére is a pc suite-ot hátha.....
Egy kicsit tartok tőle mert mikor rádugtam a telcsit a gépére meg kellett volna jelennie az eszközillesztőnek, mint minden újonnan csatlakoztatott usb eszköznél amit először csatlakoztat az ember a géphez. Legalábbis én ezt várnám.
Sajna az ovi sem segített, avval is próbáltam már. Jártamban keltemben meg fogok kérdezni pár telefonos mókust az aluljáróban is, kiváncsi vagyok mi a véleményük. Az e90-es topic is jó ötlet írni fogok oda is!
Ha megoldódott a rejtély mindenféleképpen megírom a tapasztalataimat, hátha tudok másokon segíteni vele.
wtomasz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 700
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: wtomasz »

Egy pillanat erejéig visszatérve a 141-edik oldalon felvetett problémámra (E66 csúszka vs kijelző "bug"), teszek egy kis helyzetjelentést:
Megvettem a Macika által javasolt "flexfoil"-os részegységet, és végülis a csúszka-mechanikával együtt kompletten kicseréltem. Gondoltam talán kevésbé lesz lötyögős a csúszka, ha a mechanikát is kicserélem, és be is jött, sokkal stabilabb. :cool3:
A kijelző pedig újra működik szétcsúsztatott állapotban is. :smartass:

Ha valakinek hasonló gondja lesz a jövőben, akkor a megoldás is ugyan ez lesz nagy valószínűséggel. ;)

Macikának pedig mégegyszer thx! :yeah:
Csokii1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95

Hozzászólás Szerző: Csokii1 »

hello azt szeretném kérdezni hogy át lehet e írni az imei számot mert hallottam már ilyet is??(ellopták a telóm) :duhos2:
előreis kösszi :lol3:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Csokii1 írta:hello azt szeretném kérdezni hogy át lehet e írni az imei számot mert hallottam már ilyet is??(ellopták a telóm) :duhos2:
Szia!

Nem lehet. Ne tiltasd le, hanem kerestesd meg. IMEI alapján meg lehet találni a telefont, ha valamelyik szolgáltató hálózatára feljelentkezik :yes:

De ha kiviszik a telót külföldre, akkor bukta.... :roll:
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Csokii1 írta:hello azt szeretném kérdezni hogy át lehet e írni az imei számot mert hallottam már ilyet is??(ellopták a telóm) :duhos2:
Ahogy az előttem szóló kolléga is korrekten leírta, nincs lehetőség BB5-nél IMEI-cserére.

Két lehetőség körül választhatsz.

1. Letiltatod az IMEI-t, ezáltal bebiztosítod magadat, hogy soha az életben nem látod viszont a készülékedet, alkatrészenként értékesítve hoz hasznot a 'megtalálójának'.

2. Hagyod letiltatlan, és bízol a rendőrségben (vagy a Mikulásban, végülis mindegy, az esély ugyanaz). Könnyen elképzelhető, hogy megtalálják, majd, egyszer, 1 év múlva agyonstrapáltan, stb-stb. és vissza is kapod. Akkor, amikor már rég másik telefonod van, akkor, amikor már egy fillért nem ér.

Ki-ki döntsön vérmérséklete szerint.
lsebestyen
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Froyo

Hozzászólás Szerző: lsebestyen »

S.O.S szétszedtem a telóm, (házat cserélek rajta...)és most nemtalál jelet:'( átraktam a gps vevőt ha jól sejtem az a ks elágazuó cuccot kell átrakni, meg azta zöldes szart...de az elszakadt attól a kettéágazótól:( visszarktasm, de minek kell mihez érintkeznie? kösz!
"Be the change you want to see in the world"
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

lsebestyen írta:S.O.S szétszedtem a telóm, (házat cserélek rajta...)és most nemtalál jelet:'( átraktam a gps vevőt ha jól sejtem az a ks elágazuó cuccot kell átrakni, meg azta zöldes szart...de az elszakadt attól a kettéágazótól:( visszarktasm, de minek kell mihez érintkeznie? kösz!
Nézd, megkeresésedre megírtam Neked, hogy megcsinálom két Matyiért, csak hozd el.
De azt is megírtam, hogy ha nem hozod el, mire KELL NAGYON vigyázni.

Ezek után mégis makacs fejjel nekiugrottál, figyelmetlenül, rutintalanul, el is tépted a flexifoilt.

Így lesz a 2ezres kiadás helyett sokezres.
kmisi99
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ZTE BLADE kelzsoca r11 2.2

Hozzászólás Szerző: kmisi99 »

Szerintetek semmi tapasztalattal és semmi hozzáértéssel merjek ez alapján a videó alapján http://www.youtube.com/watch?v=2T7I7cs0W00 szalag kábelt cserélni a Samsung d900 omban? Nem tűnik nehéznek és így ha jó lesz spórolok pár ezer ft ot és így a telefont is sokkal többért el tudom adni mint szalagkábel hibásan :D

Ja és szerintetek így teljesen hibátlanul mennyit érhet?
Siemens C55>Nokia 3650>SE z520i>SE W300>Samu D600>Samu D900>Nokia N82 a király:)
http://gepigeny.hu<---- Ha imádsz játszani és jó társaságot keresel itt a helyed:)
lsebestyen
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Froyo

Hozzászólás Szerző: lsebestyen »

Macika írta:
lsebestyen írta:S.O.S szétszedtem a telóm, (házat cserélek rajta...)és most nemtalál jelet:'( átraktam a gps vevőt ha jól sejtem az a ks elágazuó cuccot kell átrakni, meg azta zöldes szart...de az elszakadt attól a kettéágazótól:( visszarktasm, de minek kell mihez érintkeznie? kösz!
Nézd, megkeresésedre megírtam Neked, hogy megcsinálom két Matyiért, csak hozd el.
De azt is megírtam, hogy ha nem hozod el, mire KELL NAGYON vigyázni.

Ezek után mégis makacs fejjel nekiugrottál, figyelmetlenül, rutintalanul, el is tépted a flexifoilt.

Így lesz a 2ezres kiadás helyett sokezres.
Teljesen igazad van, de gondoltam vlhol elkell kezdeni.am ha elszakadt mit tudok vele csinálni?a flexifoil az a zöldcucc amibe fut egy kis réz?mert azt nem téptem el, arra figyeltem, csak ott ahol a 3ágú réz és az a zöld találkozik.lehet else tépődött, mármint remélem:)habár sok esélyt nem látok rá.ha mégis eltéptem, hol tudnék beszerezni újat? Am télleg hülye vok,ez amolyan bizonyítás akartlenni magamnak,h megtudom csinálni, De úgy látszik bebuktam,és a tanuló pénz is drága, h többet ne nyúljak hozzá.:'(
SZERK.: az még eszembe jutott, hogy mikor bekapcsolva próbáltam megcsinálni, néha talált műholdat, akkor ez azt jelenti h van még remény? :confused3: :roll:
"Be the change you want to see in the world"
Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”