Akkor félreértés volt!power1111 írta:hello macika elnézés kérek előre is nem kioktatásból irom !! igen lehetséges hogy a hangszórómágneséből is származhat a vaspor deeee én az nem nagyon hiszem ell !! ez a 6300-ás telefont ami szétszedtem a hátulján 9 darab lyukvan ahol a hangot aggya ki és eléggé nagyok is azok a fránya lyukak .na de mindegy álltalába az emberek hangszóró problémával jönnek hozám hogy pl recseg a hangszóró vagy alig hallani vagy csak cincog és ezek az emberek nagy részük géplakatosok vassal dolgoznak fűrészelnek reszelne köszörűlnek és a telefon csak simán a zsebükbe van tudom magamról is mert én is géplakatosnak tanultam ki és ugyan ez a jellegü problémám volt hogy cincog a hangszóróm .és ez a nokia 6300-ás tulaj ő is ilyen körűlmények közt dolgozik vasat fűrészelnek köszörűlnek stb szétszedtem a telót neki is ahogyan már leirtam egyszer! és a hangszórón rengetek vaspor volt idáig ez volt a maximum amit láttam nem tudom hogy mit csinált vagy holl tartotta a telóját de bekerűlt a telójába a vaspor tudom hogy a teló belsejébe van az a kis szűrőőő aminek elvileg meg kénne hogy véggye az ilyen szennyeződésektől de valahogy átjutott rajta de nem is csodálom ilyen mikroparányi vaspor simán bemegy az tuti!! hát ez az egészet én igy gonolom de ez csak az én véleményem nem támassza alá semmi bizonyoték hogy ez igy van na de én mikor tanuló voltam és géplakatos és a műhelybe dolgoztunk akkor 2 hónapba egyszer hangszóró takaritás volt! mivel most nem vagyok oylan helyen nincs is azóta iylen jellegű problémám a telóval de az is igaz lehet hogy a hangszórómágneséből kerűlhetett bele a vaspor lehet !!na mentem viszlát
Én mindvégig a mobiltelefon hangszórójára gondoltam. És nem a hátsó hangszóróra.
Na meg az is új infó, hogy VALÓBAN lehet vaspor. Eddig nem szóltál arról, hogy milyen körülények között használták a készüléket.
Akkor innen más a dolog, ha bejuthatott apró pici fémforgács a készülékbe, akkor akár a billentyűzet-problémát is okozhatja zárlat.