Nokia N95 8GB-n a gombok nem világítanak
Sziasztok!
Sűrgős segítségre lenne szükségem. Teljes házat és kijelzőt cseréltem a telefonomon. (N95 8GB)
minden tökéletesen működik, kivéve a numerikus és média gombok világítását, és amikor a
csúszkát elhúzom, nemhogy nem világítanak, de a billentyűzár sem old ki. Előre is nagyon köszönöm
a segítségeteket. Üdv.
Rob
eerbee@citromail.hu
NOKIA N95 hibái
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: Nokia N95 8GB-n a gombok nem világítanak
A kijelző alatt van egy lapos mágnes, azt is áttetted?eerbee írta:Nokia N95 8GB-n a gombok nem világítanak
Sziasztok!
Sűrgős segítségre lenne szükségem. Teljes házat és kijelzőt cseréltem a telefonomon. (N95 8GB)
minden tökéletesen működik, kivéve a numerikus és média gombok világítását, és amikor a
csúszkát elhúzom, nemhogy nem világítanak, de a billentyűzár sem old ki. Előre is nagyon köszönöm
a segítségeteket. Üdv.
Rob
eerbee@citromail.hu
- Rating: 2.63%
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8GB
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: NOKIA N95 hibái
Azt a mindenit! Tényleg azt teljesen elfelejtettem. Nagyon-nagy KÖSZÖNÖM a gyors segítséget!
Megoldódott a gond és tökéletesen működik minden. Köszönöm!
Megoldódott a gond és tökéletesen működik minden. Köszönöm!
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: NOKIA N95 hibái
Légyszíves 1 kérdést csak 1 helyre. Ezt töröltem.benidavid írta:Sziasztok!
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!