De basszus ez nagyon gáz. Úgy nézett ki, h aki szétszedte az nem tudta hogyan kell ezért feszegette. De ha nem cserélik ki...akkor egy pár levelet megírok majd...strust írta:crm » Hát nem tudom, hogy kicserélik-e... Reklamálni kell... Passzolok Amúgy kb 10 ezer ft hozzá a készülékház
A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
-
- Újonc
- Készüléktípus: n82
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: A nagy szervizes topik
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Been thanked: 2 times
Szia,strust írta:Halirenee7 írta:Szia Strust!
N93i-n mennyiért vállalnál egy komplett házcserét, és alapos belső pucolást-ellenőrzést?
Üdv mindenkinek!
Nem lesz olcsó mulatság :S Iszonyat drága hozzá a cucc :S
Az akkufedél 3 ezer ft
és itt nagyjából ki is fújt a dolog... Ilyen árak alapján érdekel még a dolog? Mert akkor írok mailt egy nagykernek, hogy komplett házat tudnak-e összeszedni, és kompletten mennyi lenne...
Láttam én is az árakat a Gigatel oldalán, sőt tulajdonképpen két kilóméterre vannak tőlem...
Csak reménykedtem, hogy nem ez a "legjobb" ár. Akkufedél nem létkérdés.
Emellett szivesebben bíznám olyanra a javítást, aki úgy foglalkozik a szerkezettel, mintha a sajátja lenne.
Gondolkozom még egy-két napig, aztán szólok.
Köszi a segítséged!
Sziasztok
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Been thanked: 2 times
Még egy kérdés:
Ez egy használt telefon, az élettartam számlálója összesítve 400 órát ír.
Ez jó,vagy nem jó érték egy két éves készülék esetén? Nekem napi kb 40 perc jött ki szorozva, oszva...
Vagy nincs nagy jelentősége?
Sziasztok
Ez jó,vagy nem jó érték egy két éves készülék esetén? Nekem napi kb 40 perc jött ki szorozva, oszva...
Sziasztok
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Az elég sok.renee7 írta:Még egy kérdés:
Sziasztok
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N81
Sziasztok!
Ha belépek a fényképezőhöz, valamikor miért írja ki, hogy " Váratlan hiba. Kapcsolja ki, majd indítsa újra a készüléket." vagy hogy : "Kamera: funkció nem használható"?
Előre is köszi !!
Ha belépek a fényképezőhöz, valamikor miért írja ki, hogy " Váratlan hiba. Kapcsolja ki, majd indítsa újra a készüléket." vagy hogy : "Kamera: funkció nem használható"?
Előre is köszi !!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N9
Kellemes délutánt mindenkinek!
Lehet, hogy felületes voltam olvasáskor és nem találtam, hogy egy garanciában cserélt készülékre mennyi ideig vállalnak garanciát.
(Ugyanis E65 ös aggastyánom a lejárat előtt 2 héttel megadta magát és nem javították, hanem kicserélték egy originálra, viszont
a gar.papírban a megfelelő sorba nem írtak semmit) Akkor most mennyi az annyi???
Lehet, hogy felületes voltam olvasáskor és nem találtam, hogy egy garanciában cserélt készülékre mennyi ideig vállalnak garanciát.
(Ugyanis E65 ös aggastyánom a lejárat előtt 2 héttel megadta magát és nem javították, hanem kicserélték egy originálra, viszont
a gar.papírban a megfelelő sorba nem írtak semmit) Akkor most mennyi az annyi???
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
roliy4 » az csak szoftverhiba szerintem...
gaboca15 » szerintem újra 2 év gari van rá... de nem biztos
gaboca15 » szerintem újra 2 év gari van rá... de nem biztos
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N95
Üdv srácok!
Hol kapnék N95-höz a telcsi alsó részét amibe a gps antenna van meg az a kis réz érintkező egybe mindenstül?
Köszi a segítséget!
Hendrix
Hol kapnék N95-höz a telcsi alsó részét amibe a gps antenna van meg az a kis réz érintkező egybe mindenstül?
Köszi a segítséget!
Hendrix
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8GB
heló! van egy Nokia 6234 készülékem, nem tudom a biztonsági kódot. Milyen progival lehet belőle kiütni?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N96 - N-Gage - N770
- Kapcsolat:
gaboca15 írta:Kellemes délutánt mindenkinek!
Ahány napot van szervizben a telefon annyival hoszabbodik a garancia ideje.
Azt hogy kicserélték a telefont a garanciád nem hosszabodott meg csak annyival ameddig bent volt.
Tehát nincs ujbol 2 év garid.