A nagy szervizes topik

A készülékek szervízes tapasztalataival, illetve szervízeléssel kapcsolatos témák
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Avatar
Doky586
3. szint
3. szint
Hozzászólások: 579
Csatlakozott: 2009-01-15 csüt. 19:58:11
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Re: A nagy szervizes topik

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

Sziasztok. Van egy Nokia C7-esem. Már nem használom aktívan de szeretném épségben megőrizni.

Pár hete beletettem egy mini-micro átalakítóval egy sim kártyát, de amikor ki akartam venni, akkor a sim kiugrott, az átalakító pedig bennemaradt - kihúzhatatlanul. Nem akartam erőltetni, magammal vittem a bevásárlóközpontba, ahol van egy kis gsm bolt/szerviz. Ezt azóta nagyon megbántam. :sad:

A lényeg hogy megpróbálták szétszedni, de nem sikerült neki, de sajnos nyoma maradt: a telefon felső részén kb 1mm széles résben széthúzták az alját a tetejétől, felül végig, két oldalt is több centi hosszban.. Belátni a telefon belsejébe...

Miután visszaadták bocsánatot kértek hogy: nem sikerült.. :wacko: de csak otthon vettem észre a rést.. Pár nappal később csináltam hozzá célszerszámot és simán ki tudtam venni a beragadt átalakítót. Simet téve a telefonba működik is, csak néha elveszti a hálózatot. Gondolom mert ott az a 1mm széles rés a telefon tetején és valami néha nem érintkezik emiatt..

Kérdésem: hogy tudom helyrehozni a gsm boltosok kétbalkezességét és bezárni a telefonon tátongó rést ? Kézzel nem birom összenyomni (gondolom a gsm boltos se bírta, pedig azután is sokáig kínlódott vele, miután kértem hogy ha nem megy adja vissza - gondolom Androidos telefonokon nőtt fel, ez meg Nokia) satuba tegyem? féltem a kijelzőt. Hogy javítható?

Válasz küldése

Vissza: “Szervíz”